Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הסיפור הוא כזה , אני עומד לפני קניית רכב ראשון , התקציב הוא דיי נמוך וכמובן שאני מחפש רכב עם היד והקילומטרז הנמוכים (כמובן שיעבור בדיקה לפני וישור קוו).

השאלה שלי היא כזאת , מכיוון שאין לי ניסיון וסביר להניח שיהיה מדובר על רכב ישן - כיצד אני מתנהל מול המוסך שיש תקלה ברכב.

לדוגמא - אם יש בעיה בהעברת הילוכים , סביר להניח שלמצוא את הבעיה יקח כמה שעות של עבודה , האם המכונאי מתחייב שהוא יפתור את הבעיה? האם מסכמים איתו שהוא מתקשר לפני החלפת החלק? (במידה והעיניין יקר מדי יש דבר כזה "ביטול עיסקה" , מה קורה בסיטואציה כזאת?).

אני מבין שמרכבים ישנים יש הרבה עיניין של מזל , וכמובן לא חסרים בעיות , אני מעדיף לדעת איך להתנהל במקרים כאלה

תודה

וחג שמח

פורסם

95% מהתקלות הן תקלות נפוצות ושגרתיות, שחוזרות על עצמן, כך שמי שמכיר את הדגם הספציפי יאתר את התקלה בקלות, וזה ממש לא יקח כמה שעות. התיקון עצמו כן יכול להמשך כמה שעות.

יש כמובן מקרים (יחסית נדירים) בהם התקלה לא בורורה והאבחון לוקח שעות וגם ימים.

בכניסה למוסך ולאחר אבחון ובדיקה ראשוניים בעל המוסך נותן הצעת מחיר לתיקון.

אם במהלך התיקון, לאחר פירוק מתברר שיש חלקים נוספים להחלפה ועליוית נוספות, חייב בעל המוסך להתקשר ללקוח ולקבל אישור להמשך ההעבודה ולתשלום הנוסף.

לגבי מתחייב או לא מתחייב לפתור את התקלה- בעולם אידיאלי כן מתחייב.

בעולם האמיתי בתקלות רגילות ברוב המקרים התקלה נפתרת בביקור ראשון והכל בסדר.

בתקלות מורכבות יותר לפעמים לא עולים על הבעיה בפעם הראשונה, נדרשים ביקורים נוספים והחלפות חלקים נוספות.

הנושא מורכב ולכן אני ממליץ לך להתייאץ כאן בכל בעיה, לאחר שתקנה את הרכב.

מומלץ מאוד לטפל במוסך שמכיר הייטב את דגם הרכב שלך ועובד הרבה עם דגמים של אותו יצרן.

• תוכן חדש...