Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איך מנקים חישוקי מגנזיום ?

תמיד נשאר לכלוך שלא יורד בעיקר בגלגלים הקידמיים, בפינות נסתרות, ה'שחור' נוצר כנראה בגלל הבלמים.

יש גם נקודות שנראות בצבע של חלודה (יש חלודה על חישוקי מגנזיום?)

צירפתי תמונה.

1. איך מנקים ?

2. איך מונעים ?

בתודה ונסיעה בטוחה לכולם.

גלגל.jpg

פורסם

צריך להעביר את הפוסט, לפורום הדיטיילינג.

אבל בגדול תעשה חיפוש בפורום על מנקה ג'אנטים של SONAX, הוא מאוד מומלץ כאן ויוריד את הלכלוך שלך בקלות.

רק על תשתמש בכל מיני סקוטש-ברייד או אביזרים אחרים שישרטו לך את הג'אנט.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ז ו לא חלודה,שילוב של אבק מהכביש +לכלוך מהבלמים,שני הג'אנטים הקדמיים מתלכלכים הרבה יותר משני האחוריים).

אצלי אני לוקח מים רותחים,שופך על הגלגלים ולאחר מכן כאשר הלכלוך השחור מתחיל להתמוסס מנקה עם החומר שהוזכר קודם לכן.

משפריץ את החומר על חריצי הג'אנט ומנקה עם נייר טואלט.הג'אנטים אצלי מבריקים.

ד"א לא צריך לשים כל כך הרבה חומר (לא בגלל שהוא יקר אלא כיוון שהוא די מרוכז).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ראיתי את התמונה , וזה שום דבר . פשוט תרסס DEGREASER ולא משנה איזה , או חומר לשטיפת מנוע , תמתין כמה דקות , ותנגב את זה בקלות .

אפילו אם ספריי ברקסים\קרבורטור, מגבת ומברג :)

• תוכן חדש...