Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש בבעלותי 206 xs מנוע 1600 ידנית כמובן.

חשבתי להתחיל לעשות על הרכב הזה פרוייקט שיפור שיוסיף לו קצת כוח,מקריאה בפורום כאן וגם בחו"ל הבנתי שצריך להתחיל עם הצנרת פליטה.

חשבתי להוריד את שתי הממירים האמצעים שיש ברכב ולשים במקומם צינור ישיר (ככה ראיתי בתמונות של אנשים פה בפורום) וביציאה לשים אגזוז זרימה חופשית של חברה או לחילופין לבנות אחד.

עכשיו לכל הספקנים,יש לי גישה למכונות ריתוך ארגון וידיים טובות, חומרים בשפע, צינורות מנירוסטה ומאלומינום בקטרים שונים.

מה אתם חושבים על ה"שיפור" הזה,הוא יוסיף משהו לרכב?

בקשר לחוקיות,הבנתי שזה לא חוקי ולא עובר טסט, לכן לפני הטסט הרכב יחזור למצב "סטוק",אם במידה ובוחן נותן לי הורדה מהכביש מה הפרוצדורה להחזיר את הרכב לכביש בצורה חוקית?

איזה עוד שיפורים אפשר לעשות ברכב שלא כוללים טורבו(צריך תקציב גדול) שיכולים להוסיף לו יותר כוח בקו ישר?

אשמח בבקשה לתגובות בונות ולא לצחוקים ולירידות,מבטיח לצלם את הכל ולשתף אותכם בכל שלב!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מישהו? :roll:

בנוסף רציתי לדעת האם אמורה להיות בעיה של העברת אגזוז במכס? חשבתי על משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/2-5-INLET-T-304-STAINLESS-STEEL-FIREBALL-TITANIUM-TIP-MUFFLER-EXHAUST-SILENCER-/300881420739?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item460dee21c3&vxp=mtr

אם לא תהיה בעיה,איך האגזוז הזה בביצועים? איזה חברות של אגזוזים ייתנו לי נשימה טובה למנוע בלי רעש חזק מידי (אני רוצה רעש באסי, אבל לא חופר)

ואשמח לתשובה בקשר לניתוק שתי הממירים האמצעיים וחיבור צנרת ישירה, כמו כאן בתמונה שהעלה dont shoot:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453638

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מעבר לזיהום אוויר הרבה לא תקבל מהפרוייקט הזה בלבד.

בכדי להוציא מהמנוע הזה עוד קצת תצטרך להוציא קרוב לעשירייה וגם אז התוספת לא תהיה מהותית.

ה206 מתנהגת נחמד אבל לא מצטיינת בסעיף הכוח.

יהיה זול ופשוט יותר לעבור לרכב חזק יותר במקור.

פורסם

להוריד את הממירים לא יהיה חוקי ולא תעבור טסט,אין לך מושג כמה זה כאב ראש לפני כל טסט לסדר את השטויות האלו.

צנרת קומפלט לרכב לא תיתן שיפור מורגש,צנרת נותנת שיפור מורגש ברכבים גודשים ולא באטמוספריות.

בכל הכסף שתשפוך על הרכב הזה תמכור אותו ותקנה משהו יותר חזק,זה לא איזה רכב מיוחד במינו.

אתה רוצה 206 יותר חזקה? חפש GTI.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
להוריד את הממירים לא יהיה חוקי ולא תעבור טסט,אין לך מושג כמה זה כאב ראש לפני כל טסט לסדר את השטויות האלו.

צנרת קומפלט לרכב לא תיתן שיפור מורגש,צנרת נותנת שיפור מורגש ברכבים גודשים ולא באטמוספריות.

בכל הכסף שתשפוך על הרכב הזה תמכור אותו ותקנה משהו יותר חזק,זה לא איזה רכב מיוחד במינו.

אתה רוצה 206 יותר חזקה? חפש GTI.

אני רואה הרבה רכבים חזקים מאוד שהם לא גודשים, במה הם שונים מהרכב שלי,חוץ מנפח מנוע?

הנה פרוייקט על 306 xsi אני כמעט בטוח שהיא לא גודשת (נכון?) והוא בכל זאת עשה לה את הפרוייקט הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206231

פורסם

במה הם שונים מהרכב שלך? חוץ מנפח מנוע?

נפח מנוע זה הדבר העיקרי,ויש הבדל גדול בין הרכב שלו שהוא מנוע 2000 והרכב שלך שהוא רק 1600.

חוץ מזה הוא לא החליף רק צנרת,גם סעפת יניקה גם סעפת פליטה ועוד הרבה דברים.

תן דוגמא לרכבים חזקים שהם לא גודשים,סתם מסקרן אותי לדעת.

דרך אגב לעשות רכב אטמוספרי חזק יעלה הרבה יותר מאשר לעשות רכב גודש חזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרכב שהוא שיפר 306 xsi היא גודשת(זאת ספציפית)? אני מאמין שהיא חזקה, אם אני יעבור לרכב כזה שווה לי להשקיע בו? או שעדיף לקחת רכב גודש מהחברה ולהתחיל לטפס איתו עם צ'יפ והכל?

בנוסף הבנתי ממכם שצנרת בפיג'ו לא תיתן לי כלום חוץ מרעש, שזה לא מה שחיפשתי, רציתי שיפור בתגובת הגז וטיפה יותר תחושת כוח.אני כנראה יירד מהרעיון על ה 206..:arrow:

פורסם

רציתי לדעת בכל זאת מה הסיכוי שלי להביא אגזוז מאיביי בלי שהוא ייעצר במכס?

וצנרת מלאה כמו זו למשל?

http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-206-1-6-PERFORMANCE-EXHAUST-SYSTEM-Direct-Fit-/320500266816

פורסם

היי

בשביל שמערכת פליטה תתן משהו אתה צריך להתחיל מבראשית !

זאת אומרת אתה צריך קודם כל סעפת פליטה 4/2/1 נירוסטה או אפילו ברזל !

טטפל בראש מנוע כגון קאמשאפטים חמים עם או בלי פולים קלים ורק אז תחליף צנרת .

ואכשיו השאלה העיקרים !!!!!!

האם יש לך 10 K בשביל זה ?

הינה חומר למחשבה .

בהצלחה

נתן

פורסם
רציתי לדעת בכל זאת מה הסיכוי שלי להביא אגזוז מאיביי בלי שהוא ייעצר במכס?

וצנרת מלאה כמו זו למשל?

תלוי במזל שלך... אבל, יש חוק חדש עד 1200 שח אתה יכול להזמין בלי שום מכס אבל אני לא יודע עד כמה הוא תקף...

תזמין אין לך מה להפסיד... מקסימום כשזה יגיע, אם יבקשו ממך לשלם מכס.. תגיד להם לא רוצה את זה תודה רבה להתראות.

תראה איך תקבל את זה בעלות של 30 שקל אם משלוח עד לבית :) מניסיון

פורסם

לא הבנתם אותי נכון, אין לי בעיה לשלם את המכס, השאלה האם המדינה שלנו תיתן לי להכניס את החלק הנל (אגזוז זרימה חופשית/צנרת מלאה) לארץ בלי בעיות ואישורים..

פורסם

אם אתה רוצה צנרת לרכב,אין שום סיבה להזמין מחול מה שאפשר ליצר בארץ! פנה ללירן מארגונטיקס לדוגמה והוא יעשה לך,יש כמובן עוד כמה סדנאות בארץ שהם ברמה.אם כבר להשקיע כסף אז לפחות תפרנס כמה ישראלים בדרך כול עוד אתה מקבל מוצר ברמה גבוהה ולא מסתך עם מכס וכו.

פורסם
אם אתה רוצה צנרת לרכב,אין שום סיבה להזמין מחול מה שאפשר ליצר בארץ! פנה ללירן מארגונטיקס לדוגמה והוא יעשה לך,יש כמובן עוד כמה סדנאות בארץ שהם ברמה.אם כבר להשקיע כסף אז לפחות תפרנס כמה ישראלים בדרך כול עוד אתה מקבל מוצר ברמה גבוהה ולא מסתך עם מכס וכו.

צודק,אבל בכל זאת אני רוצה לייצר צנרת לבד,ורק את הסופית (הדוד זרימה חופשית) לקנות, אז הוא יעבור מכס?

מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לפרוייקט של מישהו שעשה משהו דומה? או למשל איך לחפש את זה באנגלית?

חיפשתי homemade free flow exhaust , לא נתן משהו מיוחד..:roll:

פורסם

נחמד שהעלית קישור לפרוייקט החלום שלי.

במקרה של 306 XSI - המנוע כמעט זהה ל GTI6. ההבדל הוא סעפת יניקה (זה ההבדל המשמעותי) וסעפת בפליטה (יש גם מזרקים וראש קצת שונה - 4 קויילים ושאר ירקות אבל זה פחות משנה).

הפרוייקט הזה (כולל צנרת עם ריתוכי ארגון, ממיר קטליטי, דודים וכו') יעלה בסביבות עשיריה ויתן תוספת של 25~ סוסים, שזה דומה מאוד ל GTI6. ללא שינוי קאמשפטים (כי אז היה צריך ניהול קצת שונה ואולי מזרקים גדולים יותר). כמובן גם יעבור טסט והכל (ממיר ספורטיבי, אבל עדיין ממיר).

במקרה שלך אין סעפות יותר מתקדמות - אז לא ניתן להגיע לתוצאות כאלו ללא קמשפטים ב 206XS.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...