Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסרים דודים פתוחים בארץ,משומשים וחדשים אתה יכול להשיג ללא כל בעיה. ואם אתה רוצה משהו מיוחד יותר,תמיד אפשר ליצר משהו לפי הדרישות שלך.

פורסם

במקרה שלך אין סעפות יותר מתקדמות - אז לא ניתן להגיע לתוצאות כאלו ללא קמשפטים ב 206XS.

יש סעפת יניקה של C2 VTS שאמורה לשפר במקצת (אין לי מושג בכמה), עכשיו לך תמצא כזו...

ויש סעפות פליטה aftermarket, אבל הן יבטלו את הממיר.

פורסם

אפטרמרקט זה משהו אחר

בפרוייקט שפירסמתי, משתמשים בסעפות מקוריות ומשומשות (שעולות חצי מחיר מאפטרמרקט חדש). גם מבחינת 306 - לא תמצא סעפת יניקה טובה יותר מהסעפת של GTI6 שמתאימה - אלא אם אתה גודש ובונה סעפת יעודית לגדישה.

הסעפת של ה C2 מתלבשת אחד לאחד על ה 206? מה עם בית מצערת - לא דרושות התאמות לחיישנים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא חסרים דודים פתוחים בארץ,משומשים וחדשים אתה יכול להשיג ללא כל בעיה. ואם אתה רוצה משהו מיוחד יותר,תמיד אפשר ליצר משהו לפי הדרישות שלך.

איפה אני יכול להשיג דודים פתוחים חדשים בארץ? פניתי ל pit stop בהודעה פרטית לפני כמה ימים, לא קיבלתי תשובה:roll:

לגבי הסעפת יניקה C2 VTS יברר על זה עוד תודה ירין :)

ד"א איזה מנועים (אם יש בכלל) אני יכול להשתיל בפיג'ו שלי (כרגע 1600 8v) אני יכול חוקית להתשיל 1600 16v חזק יותר?

אם כן איזה באים כאופציה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
הסעפת של ה C2 מתלבשת אחד לאחד על ה 206? מה עם בית מצערת - לא דרושות התאמות לחיישנים?

על 16V כן, אבל לבחור יש 8V - אז שכח מזה :lol: (ב-206 16V וב-C2 מצערת חשמלית).

• תוכן חדש...