Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S4? או NOTE2? דיון פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

אז החודש הוכרז הגלקסי S4, שכולם ציפו לו (וחלק מהאנשים התאכזבו ממנו).

על פניו - אין בכלל התלבטות, חומרה חזקה יותר, משקל וגודל קומפקטיים יותר,

אבל בכל זאת - משום מה כל מי שיצא לי לדבר איתו על נוט2 פשוט באקסטזה ממנו, כאילו אין מכשיר טוב ממנו עלי אדמות!

המכשיר הנוכחי שלי (S2) דיי מיצה את עצמו, ובא לי להתחדש, וכל הבאזז מסביב לנוט2 גרם לי לפקפק בהחלטה הבאה שלי בתחום הסלולר.

אגב - השמועות מדברות על נוט3 בגודל 6.8" כה שזה לא רלוונטי בכלל להזכיר אותו. (מבחינתי הS2 בגודל מושלם, אבל אין מה לעשות הטרנד הוא כבר 5").

אז מה אתם אומרים?

בברכה!

יונתן.

פורסם

חכה לביקורות על הS4, ועוד חודש חודשיים לאחר שיתחילו להפיץ אותו,לכל מכשיר יש מחלות ילדות וכמו שאני מכיר את סמנסונג גם הS4 לא יהיה חף מתקלות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לבני אדם יש נטייה בלהגזים על מוצר שברשותם,

במילים אחרות תבדוק בעצמך עם זה מתאים לך או לא.

לי אישית 5 אינץ זה יותר מדיי אני גם עם הS2 ומבחינתי הוא מעולה,

לא מפריע בכיס ולא גורם לבעיות.

404

פורסם

היי ,

אני קניתי את הנוט 2 לפני חודש וקצת .

אחרי הרבה שנים עם האייפונים , החל מאייפון 2 ועד 4S

מכשיר בכמה רמות מעל..

1. לגבי ה S4 לדעתי לא שווה את הסכום שרוצים עליו .

2. אני רציתי מסך גדול עם ביצועים טובים לכן בחרתי ב נוט 2

בהצלחה.

פורסם

1. לגבי ה S4 לדעתי לא שווה את הסכום שרוצים עליו .

.

איזה סכום רוצים עליו בדרך כלל המחיר ההתחלתי של מכשיר סמסונג שיוצא הוא 700$

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אז ככה, מבחינה טכנית ומבחינת מסך, ה S4 לוקח בצעד ענק לעומת הנוט 2, תכף אסביר למה.

ה S4:

1. בעל מעבד מהיר הרבה יותר וחדש יותר, לא משנה אם זאת גרסא אמריקאית או ארופאית וכו', ישנו הבדל ביצועים משמעותי ביותר לטובת ה S4 בכל פרמטר, כולל בגראפיקה, חד וחלק אין וויכוח ( ישנן טבלאות ברשת שכבר מוכיחות מן הסתם וגם ביום ההשקה ממבחנים שהורצו עליו ).

2. המסך : כמובן שלטובת ה S4, המסך שלו FULL HD ובעל צפיפות הפיקסלים הגדולה ביותר שיש. לעומת הנוט 2 שתומך רק ב 720P . מסך ה S4 חד יותר, נראה טוב יותר ובעל עושר ועומק צבעים טוב יותר מן הסתם.

3. מצלמה : מן הסתם שאף אחד לא סופר פיקסלים, זה ממש לא מעיד על איכות ולא כלום. אבל... המצלמה בגלקסי S4 משודרגת, מעודכנת, בעל 13 מגה פיקסל ( בכל זאת, נחמד, למי שואהב זום ופרטים ) אבל מן הסתם, החיישן חדש לגמריי, של ה NOTE 2 קצת מיושן יותר, ככה שבאיכות צילום, ה S4 אמור להתעלות על כמה מה שקיים נכון להיום.

מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל לעומת 1.9 ( לא ביג דיל ) מגה בנוט 2.

הS4 מסוגל לצלם בו זמנית גם במצלמה הקדמית וגם באחורית , שוב.. בו זמנית ! הפיצ'ר נעשה בכדי שגם הצלם, יהיה בתמונה.

ובכללי, המצלמות של S4 בעלות פיצ'רים נוספים שלא קיימים בסדרות אחרות, כמו צילום תמונה עם מזכר קולי וכו'... ( מה שה NOTE 2 אמור לקבל בעדכון הקרוב, אבל עדיין , ה S4 מגיע מובנה )

4. עט סטילוס או לא? ובכן... גלקסי S4 מציג יכולות דומות אך מן הסתם לא זהות, של אפשרות לריחוף האצבע מעל המסך לצפיית הדגמה של אפליקציה או כל דבר כזה או אחר בטלפון, בסגנון העט של נוט 2 אז... כמעט זהה.

מה שכן, מי שרגיל לעבוד עם העט ביום יום ובכלל, מן הסתם יעדיף את הנוט 2, מכיוון שכרגע אין מתחרים בתחום עם העט המאוד רגיש שלו ( NOTE 2 )

5. גודל מסך? הגלקסי S4 מציג מסך של כמעט 5 אינצ' ( טוב נו, 4.99 ), מה שאומר, שבעלי ידיים יחסית גדולות, יהיו בהחלט מסוגלים לתפעל אותו בצורה "נוחה" בהרבה יותר מהמסך 5.5 אינצ' ב NOTE 2 ללא כל ספק. אין וויכוח.

מה גם, שה S4 יודע לעבוד בו זמנית עם עוד אפליקציות על המסך ( פיצ'ר שנלקח מה NOTE 2 )

6. ה S4 דק בהרבה יותר מה NOTE 2 וכמובן, קל בהרבה יותר.

7. חיישנים? ובכן, הגלקסי S4 מציג חיישנים חמודים נוספים, כגון: חיישן לחות , חיישן טמפ' ומשדר IR ! אחלה סט של חיישנים נוספים בנוסף לכל החיישנים הסטנדרטיים כמובן, זה כבר נהיה מטורף.

8. החלק החשוב ביותר, סוללה סוללה סוללה... ובכן, ה NOTE 2 זוכה ללא כל ספק, גודל הסוללה הינו 3,100 MAH וה S4 "רק" 2,600 MAH.

עדיין, שדרוג מעניין מאוד מהגלקסי S3 מן הסתם ותוספת מכובדת.

ישנם מבחני ביצועי סוללה כזכור לי ברשת שנתקלתי בהם, ה S4 מדהים בזה.

9. תוכנה? ובכן, ה S4 יגיע עם הגרסא העדכנית ביותר, 4.2.2 מן הסתם, משהו שכל המכשירים הבכירים האחרים יקבלו מאוחר יותר אם בכלל.

הינה לינק לסיכום הדברים : http://www.gizmag.com/samsung-galaxy-note-2-vs-galaxy-s4-gs4-specs-comparison/26728/

לסיכום? בחור עסקי? כותב הרבה? עובד הרבה על המכשיר? לך על ה NOTE 2 ללא כל ספק.

מחפש מכשיר "קומפקטי" יותר ומן הסתם הטופ בעולם שגם למען השם ייכנס לך לכיס וגם תוכל עוד איכשהו לתפעל ביד אחת? S4 ללא כל ספק.

מבחינת מחיר, נכון.. ה NOTE 2 זול יותר, אין מה לעשות, מכשיר ישן יותר = מחיר זול יותר. אם אתה מעוניין בטופ של הטכנולוגיה? אין ברירה אלה לשם קצת יותר.

מה שכן, כאשר יוצג ה NOTE 3, מן הסתם יקבל את כל הטוב שבעולם מה S4, כולל עט משדורג ומדוייק עוד יותר ו.. זה הכל.

*** אני בעל IPHONE 4S

פורסם

1- כן, בהחלט. ומומלצת גרסת ה EXYNOS לעומת הסנאפי 600.

2- רזולוציה- כן. צבעים- לא. ה NOTE 2 משתמש בארגון סאבפיקסלים RGB לעומת RGBG pentile ב S4. יש ל NOTE 2 יתרון מיידי ברינדור צבע מדויק.(למרות שגם ככה מדובר ב AMOLED עם צבעים סופר פאנצ'יים ופלטת צבעים אדירה)

3- נחכה לתמונות, אבל ללא ספק המצלמה אמורה להיות טובה יותר

4- קשה להשוות. זה לא עניין של סטיילוס או בלי סטיילוס, הממשק ב NOTE 2 הותאם ל S PEN וכולל מיליון אפשרויות שבלתי אפשרי לבצע ללא העט. זה ממש לא רק הריחוף מעל המסך. במקרה הזה אי אפשר להגיד יתרון או לא יתרון כי מדובר בשיטת עבודה, לחלק יהיה נוח יותר לבצע gestures עם העט שיובילו למייל, לחיפוש ישיר בגוגל, לשימוש בכלי הנוסחאות ועוד, חלק בכלל לא צריכים את הדברים האלו. אז אי אפשר להחשיב את זה כיתרון לפה או לשם כי זה תלוי באופי השימוש, אבל זה רחוק שנות אור מלהיות "כמעט זהה"

5- עניין אישי. אני בעל ידיים ממוצעות מינוס ומתפעל 5.5" עם יד אחת בכיף. היתרון של ה S4 הוא לא בגודל המסך הקטן יותר, אלא בזה שהמכשיר צר יותר.

כל השאר נכון, זמן הסוללה של ה S4 די מרשים, טוב משל ה S3 אבל פחות טוב משל ה NOTE 2.

אני ממליץ להשתמש בשני המכשירים לפני הקניה. ה NOTE 2 מקנה למשתמש קצת הרגלים שקשה להיגמל מהם, זו בד"כ הסיבה שבעלי המכשיר כ"כ מרוצים ממנו. יש כמה דברים שמקבלים שם שלא קיימים במקום אחר. אני גם בעלים מרוצה מאוד של המכשיר, אבל לא משוחד- בכל יום עוברים לי תחת הידיים מכשירים מתקדמים מה NOTE 2 ואני יכול להחליף אליהם ברגע אם רק אחפוץ בכך (ברגע זה יושב לו לידי Optimus G חדש, שללא ספק חזק מה NOTE 2 ולדעתי מכשיר פשוט אדיר בכלליות, אבל חווית המשתמש, בשבילי לפחות, פחות טובה.)

פורסם
1- כן, בהחלט. ומומלצת גרסת ה EXYNOS לעומת הסנאפי 600.

2- רזולוציה- כן. צבעים- לא. ה NOTE 2 משתמש בארגון סאבפיקסלים RGB לעומת RGBG pentile ב S4. יש ל NOTE 2 יתרון מיידי ברינדור צבע מדויק.(למרות שגם ככה מדובר ב AMOLED עם צבעים סופר פאנצ'יים ופלטת צבעים אדירה)

3- נחכה לתמונות, אבל ללא ספק המצלמה אמורה להיות טובה יותר

4- קשה להשוות. זה לא עניין של סטיילוס או בלי סטיילוס, הממשק ב NOTE 2 הותאם ל S PEN וכולל מיליון אפשרויות שבלתי אפשרי לבצע ללא העט. זה ממש לא רק הריחוף מעל המסך. במקרה הזה אי אפשר להגיד יתרון או לא יתרון כי מדובר בשיטת עבודה, לחלק יהיה נוח יותר לבצע gestures עם העט שיובילו למייל, לחיפוש ישיר בגוגל, לשימוש בכלי הנוסחאות ועוד, חלק בכלל לא צריכים את הדברים האלו. אז אי אפשר להחשיב את זה כיתרון לפה או לשם כי זה תלוי באופי השימוש, אבל זה רחוק שנות אור מלהיות "כמעט זהה"

5- עניין אישי. אני בעל ידיים ממוצעות מינוס ומתפעל 5.5" עם יד אחת בכיף. היתרון של ה S4 הוא לא בגודל המסך הקטן יותר, אלא בזה שהמכשיר צר יותר.

כל השאר נכון, זמן הסוללה של ה S4 די מרשים, טוב משל ה S3 אבל פחות טוב משל ה NOTE 2.

אני ממליץ להשתמש בשני המכשירים לפני הקניה. ה NOTE 2 מקנה למשתמש קצת הרגלים שקשה להיגמל מהם, זו בד"כ הסיבה שבעלי המכשיר כ"כ מרוצים ממנו. יש כמה דברים שמקבלים שם שלא קיימים במקום אחר. אני גם בעלים מרוצה מאוד של המכשיר, אבל לא משוחד- בכל יום עוברים לי תחת הידיים מכשירים מתקדמים מה NOTE 2 ואני יכול להחליף אליהם ברגע אם רק אחפוץ בכך (ברגע זה יושב לו לידי Optimus G חדש, שללא ספק חזק מה NOTE 2 ולדעתי מכשיר פשוט אדיר בכלליות, אבל חווית המשתמש, בשבילי לפחות, פחות טובה.)

אוקי - זה בערך סוג התגובות שאני מחפש,

פיקה - תוכל לפרט קצת יותר איזה חוויות משתמש לדעתך אתה מקבל שלא תוכל לקבל בS4?

ההתלבטות על הנוט2 הייתה בעיקר בגלל העט, ומה אפשר לעשות איתו (בכל היתר הS4 עדיף ברובו),

אני לומד מדעי המחשב ובחלק מהקורסים נדרש לחשב נוסחאות מורכבות, כאן מן הסתם יש יתרון לעט, אבל לא נראה לי שאני אנצל את האפשרות הזאת יותר מדי (גם ככה לא ניתן להביא פלאפון לבחינה, ובבית גם ככה יש וולפראם).

בברכה!

יונתן.

פורסם

האפליקציה שנקראת S NOTE מכיל כלי נוסחאות מתקדם שאתה יכול לכתוב בו כל נוסחה בכתב יד חופשי (ואפילו מבולגן) והוא מכניס את זה אוטומטית לוולפראם, זה למה זה כזה שימושי. אני משתמש בזה בלימודי פיזיקה בעיקר.

לגבי האינטגרציה של העט, היא בכל מקום. אתה משתמש בציור צורות (gestures) על גבי המסך בשביל פעולות מתקדמות.

למשל, חיפוש פשוט בגוגל שאתה צריך בשליף.

במכשיר רגיל- פותחים דפדפן, מקלידים גוגל, מקלידים בשורת החיפוש.

בנוט 2- "מושכים" את העט על המסך כלפי מעלה, מציירים סימן שאלה על המסך וכותבים מילה בכתב יד, ומיד זה מחפש בגוגל. אפשר גם ביטוי ארוך או הצלבה.

אותו דבר לגבי מייל- שטרודל על המסך, שם של אחד מה contacts שלך (או כתובת מייל)

שיחה, SMS, וכו'. הכל בפנים.

צילום מסך- החזקה של העט לחוץ על המסך. רוצה רק חלק מהמסך? צייר צורה סגורה סביב החלק אותו אתה רוצה.

quick note- לחיצה כפולה עם העט על המסך

אתה יכול להגדיר גם עוד gestures בעצמך ולהגדיר מה הם יעשו. יש אינטגרציה עמוקה של העט בממשק, וזה לפני כמובן הכלים לעריכת תמונות, זיהוי כתב יד והדברים ה "רגילים".

אם עד עכשיו הסתדרת בלי העט, סביר להניח שתוכל להסתדר בלעדיו גם בהמשך. למרות האפשרויות של העט, הפואנטה בנוט 2 היא המסך הגדול. אני גולש עם 6-7 טאבים פתוחים בכרום וצורך הרבה מדיה על המכשיר, לכן מסך כ"כ גדול הוא פשוט דבר אדיר בשבילי. לאחרים זו יכולה להיות מועקה.

לכן אני ממליץ לנסות את המכשיר לפני הרכישה.

• תוכן חדש...