Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקירת מודעות בלוח יד 2 ראיתי ששני הרכבים האלה נמכרים ב-7000-8000 ש"ח. האם הם נחשבים מוצלחים ויחסית אמינים. אני מחפש רכב קומפקטי אוטומטי בטווח השנים 2002-2004 עד סכום 8000 ש"ח.

פורסם

היי,

אני יכול לספר על אמינות פנטסטית בכמעט שנה שאני מחזיק קסארה 2001 אקסקלוסיב מנוע 2000. הגיר והמנוע בריאים מאוד וביצועים מפתיעים לטובה.יש לי בעיית חשמל בחלון חשמלי נהג שפסק לפעול פתאום,ונורות של פנסי חזית שיצא לי פעמיים להחליף. מעבר לזה,הרכב מצויין. כמובן שבשנתונים כאלה,יש לחפש אקזמפלר ראוי ומטופל. קוסמטית הרכב נשמר מצויין פנימית והדש שלם לחלוטין אך חיצונית הצבע שרוף ורובן כאלה ממה שאני רואה.

להבנתי,אלה השנים הרעות(יש לה שנים טובות??)של המגאן.

חג שמח.

פורסם

גם לי יש קסארה אז אני משוחד :-P

רכב פנטסתי, לפני הנוכחית הייתה לי 1.6. עכשיו זאת 2.0 :twisted:

יונתן בקשר לחלון החשמלי, תבדוק את הכבלים שעוברים בדלת הנהג, אצלי הייתה בעיה דומה ולאחר סידור הכבלים האלה זה נפתר. הכוונה לכבלים שעוברים בתוך הגומי שנראה כשהדלת פתוחה.

פורסם

הייתי אומר ש"גיר בריא" - זו קצת הגזמה כשמדברים על אקזמפלרים אוטומטיים מהיצרנים הללו.

זו נקודת התורפה של הרכבים האלה, במיוחד, אם עברו יותר מ-100 אלף ק"מ. זה לא אומר שלא תוכל למצוא אחד תקין (או לאחר שיפוץ), אבל תבדוק טוב (גם במידה ושופץ גיר - אצל מי ומה בוצע).

תן עדיפות לרכב שמטופל ובמצב יותר טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם
גם לי יש קסארה אז אני משוחד :-P

רכב פנטסתי, לפני הנוכחית הייתה לי 1.6. עכשיו זאת 2.0 :twisted:

יונתן בקשר לחלון החשמלי, תבדוק את הכבלים שעוברים בדלת הנהג, אצלי הייתה בעיה דומה ולאחר סידור הכבלים האלה זה נפתר. הכוונה לכבלים שעוברים בתוך הגומי שנראה כשהדלת פתוחה.

וואללה?

תודה על הטיפ אחי. אבדוק.

לעניין הגיר,ציינתי זאת דווקא בגלל השם ,שנרכש בצדק,לגירים האלה. שלי עובד ומתפקד מצויין.

פורסם

אני חושב שאתה קצת מגזים בנמיכות המחירים של המכוניות האלה.

אני מחזיק מגען אוטומטית 2001, מרוצה מאוד, מחפש עכשיו אחת דומה יותר רעננה.

במכוניות האלה ההיסטוריה המלאה חשובה מאוד - אל תיגע במכונית שלא טופלה ביד אוהבת. אני עם כמעט 200,000 ק״מ ותיבת ההילוכים במצב מעולה!

ולגבי ההתלבטות שלך - שדה הראיה לאחור בקסארה היה אחת הסיבות שהעדפתי מגאן - בדיעבד אני חושב שהמגאן קצת יותר חסכונית בדלק ויותר יקרה בטיפול הגדול באמת (טיימינג) - מצא אחת אחרי שעשו לה טיימינג ״לפי הספר״ (משאבת מים,מותחים, תושבות) ותהנה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מחזיק קסרה 2002, בכללי מאוד מרוצה. הבעיה שאני רוצה למכור ואין אחד רציני שמוכן לתת מחיר הוגן. (לא מדבר על מחירון, פחות ממנו אבל מה שהציעו בעבר היה ממש מחירי זנות).

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...