Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406 שנת 2000 מנוע 1.8 אוטו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי חבר שמוכר את הפיג'ו הנ"ל ,עשתה 194.000 ק"מ נראת שמורה מבחוץ ובפנים .

נמכרת בחצי מחיר עקב טסט שאמורים לעשות חודש הבא.

כמה בעיות : שמניעים אותה צריך להמתקין כ 2-3 דקות עד שהמנורות יתכבו ורק אז לנסוע ,אם מתחילים נסיעה הרכב לא נוסע בצורה תקינה (לא סוחב תחושה שהילוכים לא עוברים טוב).

הטורים על Parking יודרים ועולים.(בין ה 1000 ל 500)

בנוסף עם נוסעים אם הרכב שעה בערך הוא מתחמם עד 100-105 ואז יורד ומופיע (בדיקת גיר) וההילוכים נתקעים קצת(המוסכניק של הבחור אומר שהתחממות נגמרת עקב מאוורר לקוי).

ההודעה מתרחשת גם לפעמים והפיתרון לכבות את הרכב לכמה דקות ולהניע שוב.

אין סימנים של נזילות ,לא מעשנת.

איך היא מבחינת דלק ואחזקה ? אני יודע שהאמינות של הצפרתיות שואפת לתחתית :(

הגיר עומד לסיים את חייו ?

מה דעתכם ?

פורסם

זה חבר?

לרכב יש בעיה בגיר, אגב רכב זה אכן סובל מהגיר... אז תכין כמה אלפים טובים לתיקון/שיפוץ/החלפה.

הרכב גם צריכה טסט, גם בעיה של הטורים (מנוע צעדים?) וגם סובלת מבעיה של חימום יתר?

אח... חברים....

עכשיו ברצינות, הרכב אומנם נוח לנסיעה אך עם כל הבעיות שציינת.... וגם הטסט.... הייתי מוותר.

פורסם

לא לגעת.

חפש 406 עם מנוע 2000 בלבד (מודל 2000 המדובר זה הצורה הישנה או החדשה יותר ?).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הצריכה והאמינות של מנוע ה1.8 מצויינות, היה לי כזה 230KKM.

אבל לכל ה1.8L ששמעתי\ראיתי\נתקלתי\שאלתי היה בעיה בגיר.

אם כבר 406 אז 2L, הסחיבה שלו ההרבה יותר טובה.

מה גם שהגיר מקורר יותר טוב וככה פחות בעיות.

לגבי 406 עם מנוע 2L, יש כאלה עם בעיות גיר, וסתם דוגמא יש לי חבר עם 2L מ2003 (או 02') שעשה יותר מ270KKM והרכב בלי עין הרע נוסע כמו שצריך לדבריו (בלי בעיות בגיר).

אם תשאל אותי, הייתי מביא את הפיג'ו מ2003 או 2004, עם 2L, ואפילו את הכי מאובזרת (לבדוק שהכל פועל ותקין)

זה רכב ובמידה והגיר יחזיק טוב, אתה תאהב אותו כל כך שכל רכב אחר שתנהג\תקנה אחריו תתאכזב (בפרופורציה כן, רכבים באותה קטגוריה של מחיר שהיא הייתה חדשה).

לגבי צריכת דלק, ה2L לפי מה שאומרים צורך את ה1/9-10 בעיר ובבינעירוני 1/11-12. (ה1.8L שהיה לי עשה בעיר 1/11-12 ובבינעירוני 1/12-13.5 ככה) יחסית לרכב ולמודל זה חסכוני וטוב!

טיפולים ברובם זולים.

מנועים אמינים (כל עוד לא עברו איזה התחממות קשה, וכל עוד תחזקו אותם בשמנים טובים ומים ירוקים VALEO או חברות יוקרתיות יותר!)

חלקים די איכותיים, רוב החלקים שיושבים שם זה בוש וVALEO שהם איכותיים ועמידים!

(מדחס הלך לי אחרי 10 שנה ככה, אלטרנטור מאז שיצא מהמפעל ועוד היה חזק וטוב, רדיאטור אחרי 11 שנה התפוצץ וזה בגלל הפקק מיכל עודפים שנהרס, וונטות החלפתי אחרי 13 שנה כי פגעתי בשועל ב100 קמש, כל הסביבה של ההגה והמתלים היו מעולות אצלי וכמו שיצאו מהמפעל ככה פעלו עד שמכרתי את הרכב).

לגבי מחיר, אל תפחד לחתוך מחירים.

כמו שאומרים, תעשהשורש במחשבון :lol:

סתם, נגיד מודל 2004 עולה מחירון 15K (אני זורק מחיר, לא משהו נכון), במידה והגיר עושה ולו בעיה הכי קטנה, תק תחתוך 4K לפחות מהמחיר.

(שיפוץ עולה בסביבות ה4.5K אולי עוד איזה אלפייה יותר במכון מומלץ מאוד, במורשה עולה הרבה אני לא שיפצתי שם).

סך הכל אם אתה צריך רכב זול, מנוע אמין וחסכוני, אבל גיר בעייתי, לך על זה.

סך הכל הוא מציע נוחות ואיכות שלא תמצא באף רכב אחר (אולי C5), שאצלי הוא היה מידי שבוע היו נסיעות בינעירוניות ארוכות, וזה כמו לראות סרט:wink:

מה שאמרתי פה ברובו תקף על C5, גם רכב נהדר, אני אישית פחות אהבתי מבחינת יופי.

ויצא לי ליסוע על C5 עם מנוע 3L שהוסב לגז וריפודי עור והאבזור הכי יוקרתי שיש, ומה אני יגיד, כל זה היום אתה מקבל במחיר זנות.

אם תמצא אחת ידנית 2L או אפילו 1.8L, תגיד לי. (זה הפיג'ו היחידה שיכולה לקבל מעל המחירון:wink:)

פורסם

הרכב עם יותר מדיי בעיות ויותר מדיי יקרות לתיקון (במיוחד יחסית לערכו בפועל).

אחזק את דברי קודמיי - אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...