Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אירופאי עד 100 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אמא שלי רוצה להחליף את הרכב שלה, והיא מחפשת רכב אירופאי בלבד (עדיפות לגרמני), אוטומט,מזגן טוב, חסכוני(יחסית), יציב ונוח!! (היא עובדת עם הרכב)

היא נוסעת הרבה בערך 30 אלף בשנה, היא נוסעת רק בעיר ! את הרכב היא צריכת לקנות ממגרש (כמו אלבר וכדומה)

הרכב צריך להיות מ2010 מעלה!

האופציות הם

1. ג'טה הצורה החדשה!(היא לא מעוניינת בצורה הישנה)

2. סקודה יאטי -למרות שלדעתי אין לה שום צורך ב"ג'יפון" והבעיה גם שאין במגרשים?

3.רנו פלואנס רגילה

4.רנו פלואנס חשמלית

5.פורד מונדאו

אשמח לקבל חוות דעת על המכוניות האלה!

מאוד מעניינת אותה המונדאו בעיקר, אבל היא מפחדת מהצריכת דלק שלה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מונדאו בנזין בעיר ו30000 ק"מ-לא נעים בכיס.

פלואנס חשמלית-למה להיכנס לזה?זו טעות.

פלואנס דיזל-אופציה מעולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מונדאו בנזין בעיר ו30000 ק"מ-לא נעים בכיס.

כמה אוכלת המונדאו מישהו יודע??

והיא רוצה בנזין אני לא חושב שהיא מעוניינת בדיזל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

היא תאכל לך 1 ל8 כמובן בנהיגה רגועה, כשאמא שלך תלחץ ממש עמוק על הגז זה יכול להגיע אפילו ל1 ל7.

פורסם

למה באמת לא דיזל לק"מ כזה?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בתקציב שלה היא יכולה ללכת על סופר מיני אוטומטית חדשה. למה משומשת ולמה ממגרש? ומכל מה שציינת המונדיאו תהיה הכי נוחה אבל גם הכי בעייתית לחניה בעיר שלא לדבר על צריכת הדלק שלה בנסיעות קצרות ואטיות.

פורסם
בתקציב שלה היא יכולה ללכת על סופר מיני אוטומטית חדשה. למה משומשת ולמה ממגרש? ומכל מה שציינת המונדיאו תהיה הכי נוחה אבל גם הכי בעייתית לחניה בעיר שלא לדבר על צריכת הדלק שלה בנסיעות קצרות ואטיות.

1. אנחנו לא אוהבים סופר מיני וגם זה לא מתאים לה, היא כל היום באוטו היא צריכה משהו נוח, מסיבי ומרווח והיא רוצה משהו עם מראה "יוקרתי"

2. היא לא רוצה דיזל, היא אומרת שלא סובלת את הרעש והתיקונים יקרים

3. מונדאו כנראה ירדה מהפרק -בגלל צריכת דלק גבוהה?

4. אופל אינסגיה אפשר למצוא בתקציב הנ"ל? כמה היא אוכלת הערך?

5.כמובן שהיא לא מחפשת רכב חסכוני כמו אלטו אבל שיהיה צריכה סבירה שלא ילך לה כל הכסף על דלק

מה אתם אומרים על האופציות האחרות?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

מנוע 3.5 בעיר-הצעה פשוט גאונית!

והגם שהיא לא אירופאית אלא אמריקאית/קוריאנית.

הדיזלים של היום שונים בהרבה מהדיזלים של פעם.

עדיף שלא תפסול על הסף אלא תיקח לנסיעת מבחן.

אם כבר מראה יוקרתי וחווית נהיגה-אלפא רומיאו 159

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אולי אופל אסטרה יכולה להתאים לה מנוע 1.4 מוגדש (יש גם מנועים אטמוספרים ללא טורבו),תיבה אוטו' פלאנטרית בעלת 6 הילוכים,גרמניה,מאוד נאה ומאובזרת,תהיה לה גם נוחה יותר מבחינת חניות בתוך העיר .

האחות הגדולה -אינסגניה היא צרכנית כבדה של דלק ,מנוע המפיק 220 כ''ס ומשקל מרכב לא מבוטל עושים את שלהם מהבחינה הזאת,חוץ מזה שהיא גדולה מאוד ותקשה על התניידות וחניות צפופות.

תנסה להסביר לאמא (להוציא אותה מהקופסה) שרכב יוקרה איננו נמדד בגודלו -שיטת השקל למטר וכי כיום ישנם רכבים קומפקטיים יותר המשדרים פרימיום.

אודי A3 מחלוצות הז'אנר לדוגמא

פורסם
1.

2. היא לא רוצה דיזל, היא אומרת שלא סובלת את הרעש והתיקונים יקרים

מתי אנשים ילמדו שמנוע דיזל ממש לא יקר לטיפול הוא בדיוק אותו הדבר כמו בכל רכב בנזין(ולפעמים אפילו זול יותר).

ולגבי הרעש תאמין לי שאתה ממש לא מרגיש את זה שאתה בתוך הרכב וזה מה שאמור לעניין אותה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

נהגת על פלואנס חשמלית או לפחות נסעת? לרכב מתלים נעימים למדי, האצה שקטה להפליא, חזקה וחלקה ללא ויברציות או מעבר הילוכים. רכב נוח ומרווח. אפשר לקחת אותו במסלול ליסינג פרטי. לנהוג ברכב הזה, זה פשוט כאילו הורידו בלטה מהראש, כי אין את הרעש של המנוע. חוויה יוצאת דופן.

למה באמת לא דיזל לק"מ כזה?

+1

רכב שמאוד יתאים לדרישות: שברולט מאליבו.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא מודל 2010 מנוע 3.5 יד 1

ואני חשבתי להציע סבארבן או לפחות טאהו. :oops:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...