Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4- קילוף צבע בגג + תמונה

Question123
שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

היום גיליתי להפתעתי קילוף צבע רציני בפינה של גג הרכב. ולא שהיה שם קילוף קטן, ישר הגיע למצב הזה! אפילו לפני יומיים עדין לא היה שם...

מצורפת תמונה, מדובר בחלק הפינתי של הגג (קדימה מצד ימין - מעל הנוסע). מדובר בסיטרואן C4 שנת 2008.

איך צבע יכול פתאום להתקלף ככה?

בכל אופן, אני מתאר לעצמי שצריך לטפל בזה שלא ייתקלף עוד ולא תתפתח חלודה. אני לא מבין גדול ברכבים, אבל רציתי לדעת מה לדעתכם כדאי לעשות? אם אני צובע, כמה צפוי לעלות התיקון והאם תהיה ירידת ערך אחרי זה? מה קורה אם אני לא צובע? כמה דחוף לטפל בזה?

התמונה: (אגב, כפי שאתם רואים, גם מה שנשאר בין הקילוף לקצה הגג עומד להתקלף...)

roof.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אני טועה אבל כדאי לבדוק האם הרכב עבר צביעה בגג, זה ראה כמו פיצוץ של חומר מילוי וצבע.

אם התשובה לצביעה שלילית הייתי ממליץ לך לבדוק את נושא האחריות של היצרן על צבע הרכב, ישנם יצרנים שמעניקין אחריות מורחבת על צבע הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אני טועה אבל כדאי לבדוק האם הרכב עבר צביעה בגג, זה ראה כמו פיצוץ של חומר מילוי וצבע.

אם התשובה לצביעה שלילית הייתי ממליץ לך לבדוק את נושא האחריות של היצרן על צבע הרכב, ישנם יצרנים שמעניקין אחריות מורחבת על צבע הרכב.

כבר שאלתי את הבעלים הקודמים, מדובר בחברים והם אומרים כי מעולם לא בוצעו ברכב עבודות צבע. אני מאמין להם.

מה הסיכוי לאחריות המורחבת הזאת לסיטרואן C4? להתקשר ליבואן?

במידה ואין, ואני אצטרך לשלם על תיקון, כמה -בערך- עלול לעלות התיקון? 500? 1000?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה באסה זה..

אני הייתי בכל מקרה בודק על אחריות מקיפה. לדעתי יש 10 שנים.

אני לא זוכר מי אמר לי אבל זכור לי שבפולקסווגן נותנים אחריות על צבע ל10 שנים.

לא נראה לי שמישהו שפך חומר, אחרת גם חלקים אחרים היו מתקלפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות, אני אתקשר ליבואן מחר.

השאלה החשובה שטרם נענתה זה כמה בערך יעלה לי לתקן דבר כזה, וכמה זמן אני יכול לחכות עם זה ושלא ייגרם נזק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסיטרואן אין אחריות מורחבת על צבע, נזק את לא יכול לדרום תיגש לפחח שיש לו מכשיר עומק ותבדוק עם בוצע תיקון בגג, במידה ולא עדיף לא לגעת כי עם תצבע את הגג תהיה לך בעיה במחירה מבחינת ירידת ערך ואנשים נרתעים מגג צבוע קרי עבר תאונה , לצבוע את הגג זה לא בעיה זה עלות של 600 ש"ח בערך אבל תתייעץ עם בעל מקצוע עם כדי בכלל לגעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שהאיזור עבר צביעה לא איכותית - שים לב לצבע הפח מתחת לקילוף, בצבע מקורי הפח המגולוון נחשף ולא כמו בתמונה צבע של חומר מילוי .

כמו כן נראה שהרכב עבר צביעה כי על הפס השחור (בחלקו התחתון מתחת לאיזור המקולף) נראים סימני צבע עד כמה שאפשר להבחין בתמונה. תבדוק מסביב לגומיות הרכב אם אין סימני צבע וכמו כן סימני גליות בצבע שיעידו על צביעה שבוצעה. נדיר אם בכלל שרכב ממודל כזה הצבע המקורי יתקלף בצורה כזו במקסימום אם מדובר בצבע מיטלי הציפוי לכה נשרף אם לא שומרים על הצבע אבל לא מגיע לרמות של קילוף וסדקים. זה מצביע על חומר מילוי שעם הזמן התייבש ונסדק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...