Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מקום מקצועי ואיכותי לשטיפת רכבים? אני יודע שהכי טוב לעשות את זה לבד ועד עכשיו עשיתי את זה לבד, אבל הפעם אני רוצה לתת לרכב שטיפה כללית במקום המיועד לזה.

מצאתי את carspa בצומת פת, מישהו היה שם?

פורסם

תשמע אני אישית שומר על הרכב שלי באלף עיניים.

בcarspa לפי דעתי לא יהיה ממש מקצועי מכיוון שזה מכונה ולא תמיד מומלץ לשטוף במכונה.

בבית צפפה (בעליה של גילה) יש שטיפה של ערבים, תשמע קודם כל שטיפה חיצוני+פנימית זה 35 ש"ח.

תוסיף 10 ש"ח טיפ והאוטו יוצא חדש.

קודם כל יש להם מקציף סבון שזה חשוב, ככה הלכלוך צף ולא שורט את האוטו.

והם עושים כל מה שתגיד להם. הם עושים עבודה מצויינת והאוטו יוצא מלוקק מכל הכיוונים.

פורסם
תשמע אני אישית שומר על הרכב שלי באלף עיניים.

בcarspa לפי דעתי לא יהיה ממש מקצועי מכיוון שזה מכונה ולא תמיד מומלץ לשטוף במכונה.

בבית צפפה (בעליה של גילה) יש שטיפה של ערבים, תשמע קודם כל שטיפה חיצוני+פנימית זה 35 ש"ח.

תוסיף 10 ש"ח טיפ והאוטו יוצא חדש.

קודם כל יש להם מקציף סבון שזה חשוב, ככה הלכלוך צף ולא שורט את האוטו.

והם עושים כל מה שתגיד להם. הם עושים עבודה מצויינת והאוטו יוצא מלוקק מכל הכיוונים.

אתה מתכוון למקום שאחרי הכיכר ולפני העליה לגילה?

הם עושים את זה ידני? איזה עוד שירותים יש להם שם?

פורסם

אם אתה מגיע מכיוון צומת פת אבל לפני הכיכר גדולה של העליה מצד ימין יש את השטיפה.

הם שוטפים, יש להם פוליש+ווקס אבל חוץ מזה אין להם דברים מיוחדים, הם פשוט יודעים לשטוף טוב בלי יותר מידי שריטות.

וכמובן שזאת שטיפה ידנית.

פורסם

בוואדיל-ג'וז

35 שקל, בפנים ובחוץ .

שטיפת אל ג'נדי (אם אני לא טועה) ..

אני שמה תמיד ,

תוסיף 10 שקל טיפ לבחור ששוטף ,עם הלשון הוא ייבריק לך את הרכב.

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

בפרדוס (כיכר שלפני העליייה לגילה) יש 3-4 מקומות של שטיפה ידנית, כולם נעים בין 30-40 ש"ח.

הכי טוב לדעתי זה ללכת לנסות כל פעם משהו אחר עד שאתה תמצא את זה שאתה הכי אוהב..

טיפ: תמיד טוב לתת טיפ! חחח 5-10 שקלים לילד\בחור\גבר שמנגב לך את הרכב בסוף ותזכה להמון פינוקים (צירי הדלתות, המסילה של מכסה המנוע והבגאז') אבל מה שהכי חשוב שם זה לעמוד ליש ברכב בניגוב ולבקש מהבחור לעשות דברים שאתה רואה שהוא לא עשה..

אגב השטיפה הקבועה שלי היא בתוך בית צפפא אבל אני ממש לא יודע להסביר הגעה זה מלא פניות סמטאות קצת מסובך..

תהנה!

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

• תוכן חדש...