Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מותקן מרים שמשות - AFTERMARKET מסוג שקר כלשהוא , שאכן עושה את העבודה ובעת נעילת הרכב אכן מעלה את השמשות (כל ה 4 ) אחת אחרי השניה

מה ששמתי לב שבצורה מוזרה השמשות למעשה עולות גם בעת פתיחת הרכב... :shock: כי אני שומע את הממסרים עובדים וכביכול השמשות מנסות להסגר (כאשר הן כבר סגורות ) , וכמובן עשיתי ניסוי כאשר נשארתי ברכב , נעלתי באמצעות השלט, אכ' פתחתי סוויץ הורדתי חלון אחד , אכ' פתחתי שוב באמצעות השלט , והפלא ופלא השמשה החלה לעלות.

זה מצב תקין ? (קרי ככה זה אמור לעבוד הטריגר תמיד יהיה פתיחה/סגירה של הדלתות) ואם לא מה צריך לעשות בנושא

תודה

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
פה ידידי זה פורום מולטימדיה, לדעתי תקבל מענה בפורום טכני אחזקה וטיפולים.

נכון ! אבל כאן יש לאנשים עם ניסיון של התקנות של אודיו ואביזרים , ומי מתקין מרימי שמשות? אותם אנשים שעוסקים באביזרי רכב לכן דווקא המחשבה ההגיונית שעברה לי בראש זה דווקא לשאול את השאלה בפורום הזה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הרכב הוא ניסן קשקאי , אין לי מושג מאיזה סוג המרים שמשות .(אני בטוח משהו גנרי )

פורסם

זה יבוא לקרות בשל תפקוד לקוי של בעל מקצוע שהתעסק בחשמל של הרכב,אם ידוע לך מי האחרון שטיפל בחשמל של החלונות -גש אליו.. (ברכב סיאט קורדובה שברשות אחי , תקופה לאחר שהתקינו את המנגנון של הסגירה האוטומטית זה קרה גם...)

פורסם

זה לא אמור לעבוד ככה בכלל!!

תנסה לאתר מי התקין לך...ולתקן אצלו

אם לא מצאת ויש לך ידיים טובות אני יכול לנסות לעזור לך מרחוק.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני יודע בדיוק מי התקין - (הסוכנות שמכרה את הרכב )

• תוכן חדש...