Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה... נקסוס 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים וחצי עם IPHONE 4 די נמאס לי ממערכת ההפעלה המסורסת שלו ומהיכולות המצומצמות שמתאימות לסבתא ממוצעת, אבל לא לי.

אני מתלבט בין הנקסוס 4 לגלקסי 3. כן, אני יודע שתכף יכריזו על נקסוס 5 וגלקסי 4 - אבל עד שזה יגיע אלינו במחיר שפוי ייקח עוד הרבה זמן, ולי יש חשק להחליף עוד השבוע.

אני אשמח לקבל המלצות לכאן או לכאן. על הנייר אני מכיר בחסרונות וביתרונות המשמעותיים- עדכונים מהירים מגוגל,מחיר זול בחול ומצד שני אין סלוט הרחבה והסוללה קבועה, אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת HANDS ON אמיתית

וגם הערכה גסה של שווי אייפון 4 מקורי עם כפתור HOME תקין שלפעמים מגיב קצת בדיליי, כי אין לי מושג מה ~השווי הריאלי~ שלו בשוק. (על הדרך אם מישהו מחפש, אני מוכר:-))

תודה!

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מראש, אין לי שום ניסיון עם ה4.

הגאלקסי 3 פשוט נוח ומעולה לטעמי, הוא גדול ונוח, דק נכנס לכל ג'ינס, כן כן לכל ג'ינס חברים.

מהיר מאוד, הטאץוויז ממש נוח, הסוללה שיוצאת שזה יתרון ענק, אני רכשתי בספטמבר ב2400 שקל מכשיר.

בניויורק, שמתי MORELOACALE2 ומקלדת . ואני נהנה מכל רגע, מריץ את כל המשחקים הכי כבדים בלי למצמץ לשניה.

מצלמה מעולה !

פלאש חזק וטוב, הרמקול איכותי אבל חלש- חיסרון.

המסך מעולה, חד ובהיר כמו שצריך.

בקיצור לדעתי הוא טוב יותר מכל הפלאפונים שהחזקתי, כולל הIPHONE 5, כולל הOPTIMUS כולל הONE X.

זאת דעתי בלבד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

ב1200 שקל שווה אין ספק! רוץ על זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
אז המשלוח היה חינם?

כי בחנות זה עולה יותר ... יוצא בערך 330$ לנקסוס 4 כולל מיסים ומשלוח של גוגל

הגירסה של ה16GB לא עולה 350$ לפני מיסים ומשלוח?

פורסם
כן, אבל הגרסא של ה 8GB עולה 300$ לפני מיסים ולפני משלוח של גוגל

יש מישהו שבאמת שוקל לקנות את הגירסה של ה8GB? :roll:

פורסם

אני :)

גם אני עובר מהאייפון

לא משנה לי הגרסא 8 או 16 העיקר שיהיה אנדרואיד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

או שתחכה לגלקסי 4 - צריך להיות שיפור עצום מה3 - או שתקנה נקסוס 4 עכשיו ב1200 שקל כמו שהוצע כאן.

בקשר לגלקסי 3, הייתי נמנע מלקנות מכשיר מוחלף, גם כי ה4 יהיה מתקדם הרבה יותר וגם מסיבות של עדכוני תוכנה לאורך זמן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין על אייפון 5 אחרי שהוא פרוץ!

החזקתי נקסוס 4 השבוע וזה לא זה בכלל!

מה שכן התקנתי מהסידיה חייגן של גלקסי 3

האמת נראה פגז.

imprza new age

פורסם

מעניין אותי לשמוע איך אפשר לקנות מכשיר ב1200 (ללא ציניות), אני מוכן לשלם גם יותר מ1200 בשביל לקנות את נקסוס 4 16 ג'יגה, ואין לי מי שיביא מחו"ל כרגע..

פורסם

אני מהגר מ-4S לנקסוס.

אפל עייפו אותי...הטלפון פשוט משעמם. אפילו אין לי חשק לפרוץ אותו.

וזה מאוד שהיו לו את כל האייפונים שיצאו עד כה מלבד ה-5.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לדעתי כדאי את הנקסוס 4.

גם הפלאפון עם תחושת אנדרואיד הכי מהירה, גם יקבל את העידכונים האחרונים הכי מהר, וגם לא יודע אם יעניין אותך או לא(אותי אישית זה כן) , בעתיד הלא רחוק תוכל גם להתקין עליו אובונטו במקום אנדרואיד.

• תוכן חדש...