Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה... נקסוס 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מעדיף את הממשק הערום, אבל אמור להיות לאנצ'רים שמדמים את הסנס UI של HTC.

ווידג'טים שאני משתמש בהם באופן:

לוח שנה של jorte

אפליקציית dialer ו contacts של contacts+

לאנצ'ר nova launcher (בתשלום, בשביל gestures)

car widget שמייצר מסך קיצורים עם לחצנים גדולים ומותאמים אישית וcar mode

שורת לחצנים power toggles

ו-ווידג'ט בטריה בשם battery widget reborn!

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יודע איך להגדיל את התמונות של האנשי קשר כשמתקשרים אליי? הן מוצגות חתוכות בקושי רואים את התמונה.

:( השתמשתי ב sync.me

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אז מה... נקסוס 4 עכשיו או לחכות לנקסוס 5?

אני צריך לקנות טלפון חדש, וכאן ההתלבטות: מצד אחד הנקסוס 4 זמין עכשיו וה 5 הוא עדיין תעלומה, מצד שני, ה 5 כבר ממש מעבר לפינה...

פורסם

מישהו הצליח להגדיר פה נקודת גישה אישית? הצלחתי להגדיר אבל אני לא מצליח להתחבר אליה :\גלישה בנדידה מופעל

אני מנוי בגולן טלקום

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני עוד מעט 3 שבועות עם נקסוס 4 16GB.

מכשיר לא פחות ממדהים! בעיקר אחרי שעברתי מ-N95 8GB ששרד אצלי כמעט 6 שנים ועדיין עובד.

חלק ומהיר, מריץ בערך הכל. החל ממשחקים עתירי גרפיקה יחסית כמו VICE CITY תוך כדי שמיעת מוזיקה, ועד תוכנות כמו UTORRENT וסרטי HD. טוב במיוחד להורדת TOP GEAR HD ואז צפיה מידית שלהם. (אגב האינטרנט של הוט מובייל טס בהורדות דרך הטורנטים.כבר ראיתי 600-700 KBS).

ואין בעיה להריץ הכל בערך פתוח ברקע בלי שיתקע בזכות 2 GB RAM. האיכות של המסך מרשימה והמצלמה לא רעה בכלל. הוא מעוצב אלגנטי מאוד ונוח מאוד ביד.

לשים לב, יש שני רוויזיות למכשיר, 10 ו-11. 11 זאת הרוויזיה החדשה יותר, ככל הנראה עם כל מיני תיקוני באגים, זמן סוללה והתחממות שהיו ברוויזיה הקודמת 10.

חבל שאין כרטיס הרחבה והסוללה לא עומדת בקצב גם אחרי העידכון. אבל באמת תמורה מאוד מרשימה למחיר (רכשתי מגוגל).

מומלץ בחום!

פורסם
מישהו הצליח להגדיר פה נקודת גישה אישית? הצלחתי להגדיר אבל אני לא מצליח להתחבר אליה :\גלישה בנדידה מופעל

אני מנוי בגולן טלקום

תנסה להוריד +PdaNet.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אני עוד מעט 3 שבועות עם נקסוס 4 16GB.

מכשיר לא פחות ממדהים! בעיקר אחרי שעברתי מ-N95 8GB ששרד אצלי כמעט 6 שנים ועדיין עובד.

חלק ומהיר, מריץ בערך הכל. החל ממשחקים עתירי גרפיקה יחסית כמו VICE CITY תוך כדי שמיעת מוזיקה, ועד תוכנות כמו UTORRENT וסרטי HD. טוב במיוחד להורדת TOP GEAR HD ואז צפיה מידית שלהם. (אגב האינטרנט של הוט מובייל טס בהורדות דרך הטורנטים.כבר ראיתי 600-700 KBS).

ואין בעיה להריץ הכל בערך פתוח ברקע בלי שיתקע בזכות 2 GB RAM. האיכות של המסך מרשימה והמצלמה לא רעה בכלל. הוא מעוצב אלגנטי מאוד ונוח מאוד ביד.

לשים לב, יש שני רוויזיות למכשיר, 10 ו-11. 11 זאת הרוויזיה החדשה יותר, ככל הנראה עם כל מיני תיקוני באגים, זמן סוללה והתחממות שהיו ברוויזיה הקודמת 10.

חבל שאין כרטיס הרחבה והסוללה לא עומדת בקצב גם אחרי העידכון. אבל באמת תמורה מאוד מרשימה למחיר (רכשתי מגוגל).

מומלץ בחום!

אהלן

איך אני בודק רויזיות של המכשיר? אם זה 10 או 11?

לחברתי יש מכשיר כזה אך הוא מתחמם לפעמים

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...