Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה... נקסוס 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או שתחכה לגלקסי 4 - צריך להיות שיפור עצום מה3 - או שתקנה נקסוס 4 עכשיו ב1200 שקל כמו שהוצע כאן.

בקשר לגלקסי 3, הייתי נמנע מלקנות מכשיר מוחלף, גם כי ה4 יהיה מתקדם הרבה יותר וגם מסיבות של עדכוני תוכנה לאורך זמן.

הגלא'סי 4 הולך להיות פאקינג 5 אינצ' O.o הם לא שפויים! ה4.7 שיש היום כבר מתחיל להיות מוגזם בשבילי. למרות שנראה שבHTC one הם הצליחו להקטין באופן די משמעותי את הבמסגרת.

אני מקווה שהנקסוס 5 יהיה 4.5-4.7...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מתעלק על השרשור...

בכמה אפשר למכור היום אייפון 4 משומש 16GB?

אני מכרתי אייפון 4 16gb סים פרי תוך 4 שעות מפרסום המודעה ב1500₪.

פורסם
אף אחד לא יודע בדיוק מה הקנס אבל השמועות מדברות על כפל התשלום המקורי.

אם מתאים לך להזמין ולשלם את מלוא המיסים יצא לך כ 2200 ש"ח, לדעתי עדיין שווה לחלוטין.

למכשיר ה 16 גיגה זה יוצא 548$ כולל הכל

לא בדיוק הבנתי איך 2200 ש"ח. אתה אומר שעלה לך 300$ מכשיר, 40$ בערך משלוח, מיסים אצטרך להוסיף 100$, ביחד זה יוצא 440$ שהם 1650 ש"ח פחות או יותר. אני מפספס משהו? אני יודע שמדובר על הגרסת 8 ג'יגה.

פורסם

יש לי נקסוס 4, מכשיר מעולה

הכי מהיר שיש, מצלמה ממש ממש טובה, נראה טוב, מרגיש איכותי (לא ניסיתי להפיל אותו עדיין), אנדרואיד נקי ולא העיצוב המצועצע של סמסונג, דק מאוד (עם כיסוי גומי גדול ששומר עליו זה נהיה בעובי של טלפון "רגיל" בלי כיסוי :roll: )

אנשים עם גלקסי 3 שמעתי שמתלוננים על איטיות (!!!) בגלל כל הזבל שסמסונג שמים על זה. כנראה שהם קצת פריקים של מהירות אבל למה המכשיר הזה שהוא אמור להיות אחד החזקים מרשה לעצמו להתקע בכלל לשניה איפהשהו. בנקסוס זה לא קורה.

בקיצור אין מה להתלבט, החומרה הכי טובה עם המערכת הפעלה הכי טובה בגרסה הכי טובה שלה במחיר הכי זול....

אני קניתי את ה16 GB ישירות מגוגל עם מישהו שהביא את זה לארץ ידנית. יצא כ1450 שקל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כן, אין לו..

גם לא צריך

אפשר היום עם Google Play Music לשמור את כל השירים (או חלק מהם) אצל גוגל והנגן מוזיקה מוריד את השיר בSTREAMING ברגע שיש צורך. אז כל עוד אתה לא מהמוזרים שרואים סרטים על הטלפון - אין צורך בכל כך הרבה מקום...

אצלי כל השירים וכל התמונות וGTA 3 וכלמני אפליקיות ועדיין לא מלאתי את ה8GB

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני מכרתי אייפון 4 16gb סים פרי תוך 4 שעות מפרסום המודעה ב1500₪.

ואני ב1300 :x

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ברמת העקרון, סיכוי גדול שאם הייתי רוכש מכשיר חדש, הייתי רוכש את הHTC ONE החדש, אבל בטוח שלא במחיר הנוכחי של כ600 דולר. זו בדיוק הסיבה שאני אשאר עם הנקסוסים. העלות הנמוכה מול רמת המכשיר היא כנראה ההגדרה הכי קיצונית ל bang for buck שאני מכיר.

אגב HTC. מסתבר שHTC מחייבת יבואנים לספק אחריות מלאה ובין לאומית. חבר קנה ONE V כשהיינו בארה"ב לפני כחצי. המכשיר עשה לו בעיות. כאשר דיבר עם HTC אמרו לחכות כי הם מתחילים לחייב יבואנים לתת שירות לכל מכשיר באחריות בין אם נרכש בחו"ל או בארץ. חיכה שבועיים ואכן, כשר פנה ליבואן הם אמרו לו שכן, אין בעיה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אז התחדשתי בנקסוס 4 16 ג'יגה 8)

אבל הוא מגיע די ערום מבחינת ממשק, אשמח לקבל אפליקציות ו-ווידג'טים או ערכות שיהפכו אותו למשהו שדומה HTC/SAMSUNG

פורסם
אז התחדשתי בנקסוס 4 16 ג'יגה 8)

אבל הוא מגיע די ערום מבחינת ממשק, אשמח לקבל אפליקציות ו-ווידג'טים או ערכות שיהפכו אותו למשהו שדומה HTC/SAMSUNG

מהיכן רכשת בסוף?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מהיכן רכשת בסוף?

מהאתר יד 2... מודעה ראשונה הייתה של בחור שעובד (מסתבר) ברחוב שלי, הביא מכשיר מחו"ל לקרובת משפחה שלא רצתה,

סגור הרמטית ועבר בדיקת IMEI - עלה 2000 ש"ח. יותר זול ממשלוח דרך BU2USA רק בלי כל ההמתנות.

לא ממש היה לי זמן להתעסק המכירה של המכשיר הישן, אבל האייפון4 שלי עדיין למכירה ב1250ש"ח 8)

• תוכן חדש...