Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האשכול הקודם היה זה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=468556

עכשיו אני יודע מה קרה.

ב 15.2.13 ביצעו כמה תיקונים (ריקולים) באיביזה במסגרת טיפול 30,000, עד היום בבוקר, עדיין במשרד הרישוי רשום שאני צריך לגשת למוסך לבצע ריקולים ברכב ולכן לא יכול להעביר בעלות.

בדואר ישראל לא יודעים להגיד למה אי אפשר להעביר בעלות, במשרד התחבורה בטלפון אמרו שאני חייב לגשת למשרד הרישוי.

כשהלכתי אתמול למשרד הרישוי בפתח תקווה היו 130 אנשים לפניי בתור. 90 ספרתי בעצמי בתוך החדר, השאר כנראה טיילו בקניון.

חזרתי הבייתה אחרי כמעט שעה כי התייאשתי והיום קמתי ב 06:30 בבוקר להגיע לשם מוקדם, הגעתי ב 07:30 ועדיין כבר היו עשרה איש בחוץ....

כל זה בזמן שאין לי מושג למה אני לא מצליח להעביר בעלות ואני בטוח שהבעיה קשורה להלוואה שלקחתי על מנת לרכוש את הרכב לפני שנה וחצי וכבר החזרתי את הכסף והבנק טען שהסיר את השעבוד. הייתי בדואר לפחות 6 פעמים, במשרד הרישוי פעמיים, לקחתי חצי יום חופש, ואם הקונה לא היה מכיר אותי, הוא בטח כבר היה מחזיר לי את האוטו ודורש את הכסף חזרה.

ביררתי שאין לי עיקולים מכביש 6 / אגרה וכ"ו.

רק היום בבוקר נשפך קצת אור במשרד הרישוי.

התקשרתי למוסך, אצלהם אמרו שהם בצעו את הפעולות שהם צריכים לבצע כדי לסמן שהריקולים טופלו.

התקשרתי לשירות לקוחות צ'מפיון והוסבר לי שלוקח להם שבוע להעביר את המידע למשרד הרישוי, ושם לוקח עוד כמה ימים.

עובדה שעד היום בבוקר זה עוד לא בוצע. הם אמרו שישלחו בקשה דחופה לטיפול בנושא אבל אין להם איך לדעת שזה באמת מבוצע. כאן כבר כעסתי מאוד.

במוסך ידעו שאני לא מצליח לבצע העברת בעלות על הרכב, ולא טרחו להגיד לי שאולי זה קשור לריקולים,

בשירות לקוחות צ'מפיון לא רצו לעזור לי לקבל סטטוס עדכני למצב שהם גרמו לו, אמרו לי לך תדגום את משרד הרישוי עד שתוכל לבצע הבעברת בעלות. (לחילופין לנסות כל יום להעביר בעלות בדואר)

במילים אחרות, לך תבזבז 30 דקות כל יום, עד שתצליח.

כעסתי מאוד, אמרתי לנציגה שמבחינתי היא לא רוצה לעזור לי, כי היא יכולה דרך ערוצים שלהם מול משרד הרישוי לבדוק מה הסטטוס של זה כדי לעזור לי להתגבר על המצב שהם הכניסו אותי אליו, (בזה שלא מטפלים בזה מהר וגם לא מיידעים).

נתקתי בכעס תוך כדי שהזכרתי לנציגה שלפני שנה וחצי רכשתי רכב חדש מסיאט והשארתי אצלהם 136 אלף שקלים, ולא סביר שזה יקרה שוב. (זאת לא פעם ראשונה שצ'מפיון מחרב**ם עליי בקשת.)

נכון שכל פעם הבעיות נפתרו, אבל לא לפני שהתרגזתי מאוד והייתי צריך להראות להם שאני כועס ופגוע.

כלומר הלקוח חייב להקצין את התחשות הפנימיות שלו ולהחצין את התסכולים שלו בצורה וקלית ומילולית כדי שמשהו יקרה. וזה חייב להיות בעצבים.

זהו, מוסר ההשכל הוא שאם יש לכם ריקולים, גם אם תקנתם אותם, אם אתם רוצים לבצע העברת בעלות, תתקשרו לצ'מפיון לזרז את התהליך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

ממש חוצפה!

יש לי סיאט איביזה 2010, ולא עשיתי את הריקולים, יכול להיות בגלל זה הרכב לא יעבור טסט?

נשמע קצת הזוי שבגלל ריקול גם לא נותנים לך להעביר בעלות :x.

פורסם

פשוט גועל נפש מצדם!!אני כבר מזמן לא קונה VAG!

מתי ביצעת את הריקולים?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כמו שרשמתי ביום שישי ה 15.2.13

נכון להיום בבוקר, עדין היה מסומן במשרד הרישוי שאני צריך לבצע אותם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אוקיי הבנתי שזה אבוד..

עוד שאלה .

מה אומרות הנקודות האלה? אני עוד ישמע מהם אם אני אמשיך לנהוג בלי מפגשים כאלה אם שוטרים?

והאם הם ישפיעו לי על הרישיון לרכב שאני מתכנן לעשות?

פורסם

רק אני רואה כאן דרך לתבוע את צ'מפיון בתביעות קטנות על העוול שנגרם?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מקרה שקרה לי לפני קצת יותר משנה שהלכתי לקנות רכב.

זה ציטוט מאתר אחר שבוא נפתח השירשור.

"

שלום

אתמול הלכתי לראות רכב.

האוטו ניראה לי, וסגרנו שניפגשים היום בבוקר להעברת בעלות.

הגענו לדואר מוקדם בבוקר והפקידה אומרת שלא ניתן להעביר בעלות, יש איזה חסימה ועלינו לגשת למשרד הרישוי.

ניגשנו למישרד הרישוי, שם נאמר לנו שיש חסימה על ידי חברת כולמוביל "מיצובישי" וצריך לגשת למיצובישי לבדוק.

נסענו למוסך מיצובישי, ושם נאמר לנו שיש לאוטו הזה קריאת שרות שלא בוצעה, כלומר ריקול.

באותו רגע בדקו את הרכב במוסך והכל היה תקין.

ועכשיו כלמוביל צרכים לאשר זאת ולבטל את החסימה.

אם לא יודעים כמה זמן זה, אומרים שיכול להיות יומיים שלושה.

אני לא מבין דבר אחד, יש לי אוטו נוסף כזה שעובר לשכן שלי, שעשה את הריקול בשנת 2004.

לא יותר הגיוני לחייב אותך לעשות זאת לפני טסט, כלומר שלא תוכל לעבור טסט ללא הבדיקה (בכל זאת זאת המטרה של הטסט השנתי, בטיחות), הרי אם לא היתי הולך לקנות את הרכב והוא היה נשאר אצל המוכר גם עוד 10 שנים, ולא היו עושים את הבדיקה.

בכל מקרה, מישהוא נתקל בבעיה, ויודע איך אנחנו יכולים לבדוק טלפונית מתי החסימה הזאת תוסר?

"

אני המתנתי בזמנו כמעט חודש והחסימה עוד לא עודכנה ולאף אחד לא היתה תשובה מתי זה היה, בסוף ירדנו מהעניין ללא ברירה.

אני לא רציתי לקחת את הרכב ללא העברת בעלות.

אני היתי מתקשר למשרד הרישוי עם ת.ז של המוכר ושם היה נאמר לי אם יש חסימה או לא.

כמו שאתה מבין, לא קניתי את הרכב המדובר.

פורסם

אין פה עילה לתביעה. צ'מפיון טוענים שהם העבירו את המידע לפי התקן שהוא שבוע. יש להם אפשרות לזרז את המהלך אם צריך כמו שעשו בשבילי כשהתקשרתי.

העוול לפי איך שאני מבין לא רק בידיים של צ'מפיון. אם למשרד הרישוי היה מעמה טלפוני שהיו אומרים לי גש לסיאט לריקולים הייתי יודע לאן להתקשר לפני שבוע וחצי.

נמנעתי מלהגיע למשרד הרישוי כי זה סיוט וכי אני עובד והם כמובן פתוחים עד 13:00.

התלונה העיקרית שלי כלפי צ'מפיון היא ששירות לקוחות במקרה של צ'מפיון הוא לא שירות אלא עינוי. צריך להתרגז ולכעוס כדי שיעשו מאמץ. בסופו של דבר הם עשו בדיוק מה שרציתי, זה לקח להם 5 דקות ובאופן עקרוני מחר בבוקר אני אמור להיות מסוגל להעביר בעלות סוף סוף.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...