Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול התחדשתי בהד יוניט דגם lcf810br מבית LG.

ההתקנה בוצעה על ידי עם המתאם המקורי שמגיע עם ההד יוניט ואחרי בדיקה שהכל תקין.

היום שישבתי עליה קצת לכיוונים שמתי לב שהיא לא שומרת זכרונות שאני סוגר סוויץ׳, כאילו אני מנתק אותה לגמרי.

עוד סימפטום שראיתי - שאני מכבה אותה ומדליק אורות, התאורה שלה נשארת דלוקה ומרצדת.

מישהו אמר לי שיכול להיות שזה קשור לזה שלא חיברתי את הצמה של האנטנה.

הרכב הוא גולף 99 TDI.

יש למישהו כיוון איפה להתחיל?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209427

חוט צהוב - פלוס קבוע. על מנת שהרדיו החדש שלנו יצליח לשמור את התחנות, השעון והכיוונים השונים בזכרון הוא צורך חשמל באופן קבוע, גם כאשר הרכב כבוי. החוט הצהוב מתחבר בצורה ישירה למצבר כך שבעצם בכל שעות היממה הוא מקבל חשמל.

חוט אדום - פלוס אחרי סוויץ'. החוט האדום של הצמה אמור להתחבר לכבל מתח שמווסת ע"י הסוויץ'. הרעיון הוא שלא נוכל לשכוח את הרדיו דולק ברכב כאשר אנחנו לא נמצאים בתוכו או כאשר המפתח לא בסוויץ'. אם אתם מעוניינים שהרדיו יעבוד ללא קשר למפתח, יש לאחד את החוטים הצהוב והאדום יחדיו (וכמובן לשמור על הפיוזים המקוריים שמגיעים על הצמה החדשה).

האמת, לא הרג אותי לעשות חיפוש. בהצלחה.

פורסם

אם הייתי רוצה לדעת איך לחבר אותו קבוע או לאן מתחבר כל חוט הייתי מחפש לבד. את הדברים האלה אני כבר יודע מזמן.

השאלה שלי הייתה ספציפית לגבי האנטנה או גורמים אחרים. החיווט מחובר כמו שצריך לפי הספר. זאת לא המערכת הראשונה ולא האחרונה שאני מרכיב אז יש לי קצת נסיון.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לא חיברת את האנטנה בכוונה?

ולא זה לא קשור לשמירת הזכרונות של המכשיר.

בצמת החיווט קיימים בין היתר חוט אדום וחוט צהוב, תחליף בינהם והכל יסתדר.

SCANSPEAK

פורסם

הרכבתי אותה בבסיס ולא היה לי מתאם מהצמה המקורית וגם ככה אני לא משתמש ברדיו אז לא חיברתי.

מה ההגיון להחליף בין החוטים?

המחבר חדש ומקורי וככה גם כל החיווט המקורי של הרכב. יכול להיות שהחיבורים הפוכים?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כשמתקינים עובדים על בטוח, למרות המדריכים וכל הנסיון יכולים להיות מצבים יוצאי דופן שיצרן הרכב שינה צבע של משהו בצמה.

תעבוד עם נורת ביקרות תבדוק מה הפלוס הקבוע ומה הפלוס אחרי סוויץ׳ וחבר בהתאם.

פורסם

יכול מאד להיות שהחיבורים הפוכים, נתקלתי בכמה דפי התקנה של קנווד שמצינים שיש לפולקצווגן חיווט שונה, ויש להחליף בין החוט האדום והצהוב.

vw.JPG

SCANSPEAK

• תוכן חדש...