Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים, זכיתי בתחרות קארטינג בלטרון (שעוד היה שם קארטינג).

קיבלתי בקבוק שמפניה, אבל לא פתחתי אותו (היו עוד במתחם).

שמתי את הבקבוק ברכב ונסעתי חזרה לכיוון תל אביב.

בכביש גהה, הפקק לא עמד בכל הטלטולים, נפתח בעוצמה מהלחץ ונתקע בחלון האחורי. הייתי בטוח שזרקו עלי איזו אבן. החלון לא נשבר. :)

נסעתי עד אלוף שדה וברמזור היה לי זמן להתכופף ולהרים את הבקבוק, שחצי ממנו נשפך לי כבר על השטיח.

אני מרים את הבקבוק ומזדקף חזרה במושב, מסתכל שמאלה ולידי ניידת משטרה עם 2 שוטרים שמסתכלים עלי ועל הבקבוק שמפניה שביד שלי בתמהון. ירד לי הלב לתחתונים - הייתי בטוח שיעצרו אותי בצד או משהו.

אם זה היה בימינו, בטוח היו דוחפים לי איזו בדיקת ינשוף. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אוי זה מזכיר לי כמה חבר שלי יכול להיות מטומטם :banghead: הוא עשה מה שכל ערס יכול לעשות בכל מפגש עם שוטרים וזה להתווכח איתם לצעוק והוכיח שהוא צודק. עד ש... מכניסים לו ;)

פורסם
לפני כמה שנים, זכיתי בתחרות קארטינג בלטרון (שעוד היה שם קארטינג).

קיבלתי בקבוק שמפניה, אבל לא פתחתי אותו (היו עוד במתחם).

שמתי את הבקבוק ברכב ונסעתי חזרה לכיוון תל אביב.

בכביש גהה, הפקק לא עמד בכל הטלטולים, נפתח בעוצמה מהלחץ ונתקע בחלון האחורי. הייתי בטוח שזרקו עלי איזו אבן. החלון לא נשבר. :)

נסעתי עד אלוף שדה וברמזור היה לי זמן להתכופף ולהרים את הבקבוק, שחצי ממנו נשפך לי כבר על השטיח.

אני מרים את הבקבוק ומזדקף חזרה במושב, מסתכל שמאלה ולידי ניידת משטרה עם 2 שוטרים שמסתכלים עלי ועל הבקבוק שמפניה שביד שלי בתמהון. ירד לי הלב לתחתונים - הייתי בטוח שיעצרו אותי בצד או משהו.

אם זה היה בימינו, בטוח היו דוחפים לי איזו בדיקת ינשוף. :)

זה מזכיר לי את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=io30s7-5VaQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שני סיפורים:

בקיץ 2000 במהלך ביקור בארה"ב שכרתי רכב ונסעתי לניאגרה. האמריקאים מאוד חביבים, וכך גם השוטר שעמד במעבר הגבול, שחייך והימהם אלי משהו לא ברור. חייכתי בחזרה ונתתי בגז (דודג' סטרטוס, מנוע V6 2.5). עכשיו החיוך שלו כבר לא הופיע, ובמקומו הגיעה צרחת STOP!!! מקפיאת דם.

עצרתי את הרכב כשכולי רועד. הוא ניגש, ניהל איתי שיחה קצרה שאני אפילו לא זוכר את תוכנה מרוב שהייתי מבוהל. בסוף זה נגמר בזה שנאלצתי לחנות בצד ולגשת לבדיקה בבוטקה הסמוך. לאחר תחקור קצר הם הבינו שזאת היתה אי הבנה ושחררו אותי לדרכי. לשמחתי לא נעשה שימוש בכפפת גומי...

סיפור שני:

גיבור הסיפור הוא לא אני אלא חבר ילדות טוב, שמצא את עצמו לפני כמה וכמה שנים בשעת לילה מאוחרת מאוד נוסע על כביש החוף לכיוון דרום בפיג'ו 205GR מסכנה ושברירית. הבחור, שלצורך הסיפור נקרא לו פ', נהג לנסוע במהירויות גבוהות, וגם הלילה הוא נהג כמנהגו בקודש במהירות שכל קשר בינה לבין החוק מקרי בהחלט.

כך נהג לו פ', מבלי לדעת שבתחנת הדלק סונול אמיתי אורב לו שוטר עם ממל"ז. כשהתקרב לתחנה, קפץ לו השוטר ממחבואו וסימן לו לעצור. פ', שבהתאם לשעת הלילה המאוחרת היה לבדו על הכביש, הבין שמהמפגש הזה הוא יצא בלי רישיון. מה עשה? הוריד הילוך וגיזגז עצמו לדעת.

בהמשך הכביש יש כפל קרקע. פ' האיץ ב-205 המסכנה להגיע לאותו כפל קרקע, ולאחר שעבר אותו הגיע לתחנת דלק השחר, חנה בחלקה האחורי, הוציא את הסלולרי וחייג למאן דהוא.

מקץ דקותיים הניידת הגיעה ושני השוטרים שיצאו ממנה ניגשו אליו ושאלו אותו למעשיו. פ' התבונן בהם ואמר שהוא משוחח בטלפון. כאילו דההה...

השוטרים ביקשו מ-פ' את רישיון הנהיגה שלו והוא הציג להם אותו. השוטרים נטלו ממנו את רישיונו והלכו לניידת. רגעי אימה ופחד עברו על פ', שכבר ראה בעיני רוחו כיצד בחודשים הקרובים הוא עובר להתנהל בתחבורה ציבורית ארורה.

כעבור כמה רגעים השוטרים חזרו, נתנו ל-פ' את הרישיון שלו ואיחלו לו לילה טוב. פ' ניצל משלילה הודות לכפל הקרקע, ששבר את קשר העין בינו לבין השוטרים.

עד היום לא החלטתי אם יש לו ביצים של שור או מוח של ציפור. כנראה שזה שילוב של השניים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מהכיוון ההפוך

אחד השכנים (בילדותי) קיבל דו"ח מהשוטר ובו על כך שהעור האחורי לא תקין, השכן הלך למשפט והביא אישור רופא שהעור האחורי שלו אכן

תקין ובריא ויצא זכאי!

מה?! מה הקשר לעור אחורי? איפה? בישבן? בעורף? או אולי במושב האחורי? :shock:

נהגתי בפוקוס לבנה של חבר כי הוא היה עייף, כשהגענו מתחת לבית שלי עצרתי באמצע הכביש, באתי לעלות הבייתה והוא בא לנהוג.

מולנו נעצרת עוד פוקוס לבנה. מתוכה אישה צועקת על חבר שלי "למה אתה עוצר באמצע הכביש? אתה מפריע לתנועה"

עכשיו השעה 4 בבוקר, הינשופים בקושי ערים... אין נפש חיה על הכביש בכל השכונה.

עכשיו חבר שלי הוא בלי טאקט, בהתחלה אמר לה שאין אף אחד ואז היא אמרה שיש. אחרי זה היא אמרה לו משהו (ותוך כדי

אני קולט שזאת ניידת סמויה והיא ועוד שוטר ליידה על מדים, אני מזנק לעברו להגיד לו) ואז הוא אמר לה "מזה עניינך בכלל יא סתומה,

סעי סעי לפני שאני ישים לך איזה אחת לפנים". נהייתי לבן. באותו רגע היא צורחת: "מזהההההה?!!?" מפעילה צופר של המשטרה,

נותנת פול גז וחוסמת אותו. יוצאת אליו בריצה מהניידת, הייתי בטוח שהיא תשים לו בוקס. התחלתי להפריד והקצין באוטו צוחק עליה

ועל הסיטואציה. בינתיים כל השכנים שלי ושל הבניין ממול יוצאים למרפסת בגלל הצעקות :lol:

בסוף הוא לא קיבל כלום :lol:

בטח מתנדבת ברכב אור ירוק. אהבלה.

למה בדיוק הכוונה ב"כפל קרקע"?

אתה לא מכיר את העליות האלה בכביש שאתה לא רואה כלום אחריהן, ובלילה אתה רואה רק את האלומה של האור הגבוה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אחד מחו"ל ואחד מהארץ:

ניו זילנד לפני עשור, אני מטייל בטרמפים. אחר הצהריים אחד אני עומד באיזה כביש נידח ומחכה לטרמפ הבא, ובעוונותי הייתי צריך לרוקן השלפוחית. הסתובבתי לשיח הסמוך ועסקתי בשלי, כשמאחורי עצרה ניידת. מסתבר שזה לא חוקי להשתין בצידי הכביש. ברור שגם השוטר, כמו כל הניו זילנדים שפגשתי היה בן אדם נחמד, ואחרי שיחה קצרה בה סיפרתי שאני מישראל אמר שהוא היה מתנדב באיזה מושב פעם. כמובן שהיה מדובר על מושב סמוך לזה שבו גדלתי. צירוף המקרים הזה פתח שיחה עוד יותר נעימה, בסופה לקח אותי השוטר אליו הביתה, הכרתי את המשפחה ושתינו כמה וכמה בירות על המרפסת.

בשלב מסויים קמתי ללכת (למרות שהוזמנתי להישאר לישון) והנה קופץ אדון שוטר ומתנדב להקפיץ אותי ליציאה מהעיירה. כששאלתי אותו חצי בבדיחות האם אין לו בעיה לנהוג (שתינו איזה שלוש ארבע בירות) ענה "בחייך, זה לא נקרא לשתות!"

תל אביב, אני עומד ברמזור אדום בדרך נמיר ומגלגל לעצמי סיגריה. מרים את הראש לחלון עם הסיגריה בזוית הפה, משמאלי ניידת ושני שוטרים במבט המום בוהים בי ומסמנים לפתוח את החלון. "תגיד לי אין לך בושה, אתה מעשן לי סמים מול העיניים?!" שואל השוטר עם מבט מזועזע בעיניים. הרמתי את חבילת הטבק והראיתי להם, ואלה הפליגו לדרכם בכעס. לא הפסקתי לצחוק זמן רב אח"כ, המבט של השוטר היה שווה מליונים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תל אביב, אני עומד ברמזור אדום בדרך נמיר ומגלגל לעצמי סיגריה. מרים את הראש לחלון עם הסיגריה בזוית הפה, משמאלי ניידת ושני שוטרים במבט המום בוהים בי ומסמנים לפתוח את החלון. "תגיד לי אין לך בושה, אתה מעשן לי סמים מול העיניים?!" שואל השוטר עם מבט מזועזע בעיניים. הרמתי את חבילת הטבק והראיתי להם, ואלה הפליגו לדרכם בכעס. לא הפסקתי לצחוק זמן רב אח"כ, המבט של השוטר היה שווה מליונים.

כשעבדתי בתור מתדלק, יצא לי כמה וכמה פעמים לתדלק לבני דודים כשהם תוך כדיי מגלגלים. ולא היה שום חבילת טבק ברכב.

ברווז - כמו שאמרתי לך בפרטי, אתה ענק. גרמת לי לצחוק כל כך טוב על הבוקר!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ליפני כמה שנים היה לי ביואיק לה סייבר 98 ממזרה לא קטנה, יצאנו יום שישי אני ועוד 2 חברים לראשון לאסוף עוד 3 בחורות.

חשבון פשוט ביואיק די מפלילה + 3 בחורות + 3 בחורים = משטרה ! והרבה!

איך שאני יוצא מראשון מחסום משטרתי חושב שאני גאון ודופק פניה ימינה לחמוק מהמחסום איך שאני מסיים את הפניה 4 ניידות וקצין מחכה לכל מי שבורח מהמחסום, שלושה שוטרים ניגשים לרכב מסתכלים פנימה מסתובבים וקוראים לקצין ומראים לו שישה אנשים ברכב מקדימה - אני הנהג חבר במושב של הנוסע ובחורה יושבת באמצע ואותו דבר במושב האחורי.

הקצין מסתכל מבקש רישיונות ואני בחיוך מטופש מראה לו את הרישיונות ואיפה בידיוק רשום ברישיון נהג+2 ומאחורה 3 מושבים.

הקצין היה בהלם התבאס שאין לו קייס ושיחרר אותנו.

בהמשך הלילה עצרו אותנו לא פחות מ-7 פעמים ברחבי תל אביב והסביבה, ולכל שוטר אני מראה לו את הרישיון ומקבל פרצוף עקום של איזה באסה שאני לא יכול לעשות לך כלום!

פורסם

לא מאמין ששכחתי את זה!!! זה בערך הדבר עם הכי הרבה "אקשן" שקרה לי עם משטרת תנועה.

כביש 57 מחלף ניצני עוז. אני ביונדאי אקסנט צבאית, נוסע לכיוון בית-ליד.

לפני צומת תנובות ישנו מ.צ. בשוליים, אני בערך על 105, ולמ.צ. זה מספיק. אני רואה את הבחור קופץ מהניידת ומסמן לי לעצור. אם זה היה שוטר רגיל, הייתי עוצר, אבל זה היה כבר לקראת שחרור ולא התחשק לי לחטוף דו"ח, אז עשיתי את עצמי כאילו אני לא שם לב ונתתי גז. במראה אני רואה אותו נכנס לניידת ומתחיל לנסוע אחריי. בהמשך הדרך יש רמזורים, אז זה לא יהיה חכם להמשיך ישר, אני בטוח אפול על אדום. השלט ימינה מראה חניאל. מעולה, במקרה אני מכיר את היישוב המגעיל הזה מעולה, קיוויתי שהשוטר לא. אני נכנס פנימה ומרביץ פנייה אחרי פנייה. היונדאי המסכנה סובלת מתת היגוי. נכנסתי פנימה עמוק ליישוב, חניתי בצד. יצאתי מהרכב והלכתי לשבת ליד על חומה. אחרי 15 דקת, כאשר וידאתי שאיבדתי את השוטר החביב, נכנסתי, הנעתי, ונסעתי כמו ילד טוב לבית ליד.

עכשיו כשאני חושב על זה, זה היה מעשה די מפגר, אבל כנראה שמשום מה נורא הפריע לי לקבל דו"ח על 105, בכביש של 90, שבתכלס גם 130 זה בסדר בו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש מ.צ. שחשים שהם כל יכולים. יום אחד קיבלנו אירוע על שטר צבאי שעוצר רכבי אזרחים ומאיים בדו"חות. העברנו את זה לצבא, אבל גם אנחנו הגענו, ובדיוק תפסנו אותו לאחר שעצר רכב. מתברר שזה היה שוטר צעיר ופעור שחש את עצמו. הוא נשפט ונידון לריתוק של 28 יום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

איך שקיבלתי רישיון נהיגה והייתי עוד עם המלווה, שכנעתי את אמא שלי לבוא איתי לסיבוב. היתה לי אז פיאט אונו אדומה, והייתי על כביש הסרגל לכיוון עפולה על 120 קמ"ש בנוהל הרגיל.

השוטר: "פיאט עצור בצד"

אמא: "חכה תראה מה אני אעשה לו"

אני: "אמא תהיי בשקט ואל תעשי פאדיחות, סבבה?"

השוטר: "את כל הרישיונות בבקשה!"

פה אמא מחליטה להתערב: "אבל מה עשינו?! לא עשינו כלום!"

השוטר: "זאת בדיקה שגרתית גברת"

אמא: "אבל יש פה המון מכוניות, למה דווקא אותנו?! לא, אני רוצה להבין אדוני!"

(השוטר מתעלם והלך לניידת עם הרישיונות)

אני: "למה את מדליקה אותו?? הוא אמר לך שזאת בדיקה שגרתית נכון?! תסגרי את החלון שלא ישמע אותך, אני מפעיל את המזגן..."

השוטר חוזר לחלון עם השוטר השני שהיה בתוך הניידת, מחזיר את הרישיונות ושניהם מסתכלים לתוך הרכב: "יום טוב גברת"

שנתיים אח"כ בשנת 2006, אני עם אותו רכב אבל הפעם בכביש סובב כנרת בטיול עם מועדון פיאט. אני האונו היחידה, כולם על פיאט קופה, פונטו ובראבו HGT בשלל צבעים (אדום, צהוב, כחול)... כאשר אני לבד ברכב. אחרי פניה ימינה עומד שוטר ועוצר דווקא אותי:

השוטר: "רישיון נהיגה בבקשה"

אני: בבקשה"

השוטר: "אתה פה לבד?"

אני: "כן, שיעמם לי אז יצאתי לטייל"

(בינתיים כל השיירה עומדת על השוליים וקצת על הנתיב ומחכה לי. אני מתפלל שלא ישים לב כדי שלא יתלבש עלינו, יעכב אותנו או יזמין בוחן למכוניות המשופרות)

השוטר: "אז מי כל אלה??" (ומצביע על השיירה)

אני: קצת חושב איך לצאת מזה, בסוף יוצא לי את המשפט הכי מטומטם שיש: "אני נסעתי והם הצטרפו במקרה" (?!)

השוטר: (פותח עיניים) ומחזיר את הפלסטיק ומחייך: "נסיעה טובה גיא"

• תוכן חדש...