Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4/Mazda 6/ Honda Accord

MaveRick1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת איזה מהמכונית הכי איכותית והכי טובה באופן כללי משלושת המכוניות האלה,

כמובן שאני מדבר על לקנות חדשה, ולא משומשת..

סובארו B4

הונדה אקורד

מאזדה 6

תודה קובי

פורסם

הB4 והאקורד הן טובות ואיכותיות יותר מה6 אך מאידך ה-6 משתלמת יותר מבחינת התמורה והאבזור למחיר. באיזה מהן עדיף לך לבחור? זה כבר תלוי במה שיותר חשוב לך (בכל מקרה אינך צפוי ליפול בקנית אחת מהן).

פורסם

חשוב לי הכול.....

מנוע למי יש יותר כוחות סוס (במנועי 2000)

נוחות, צריכה, באופן כללי.... אמינות...

ישיבה על הכביש וכו....

וגם מבחינת חברה....

פורסם

אני ערכתי נסיעת מבחן באקורד, ונהגתי על ה-6. על הבי 4 לא נהגתי.

את האמת, מאוד התלהבתי מהאקורד. הפנים שלה נחמד, האיבזור מספק.

המנוע מספק 155 כ"ס ב6000 סל"ד ו19.4 קג"מ ב4500 סל"ד.

מבחינת המנוע, ללא ספק שהאקורד היא המוצלחת ביותר, ואחריה ה-6(141 כ"ס).

הבי 4, בגלל משקל גבוה ומנוע טיפה חלש(138 כ"ס) נשארת מאחור.

לפי המגזינים המובילים, הבי 4 נחשבת למנהלת היפנית הנוחה ביותר, כאשר האקורד וה-6 דומות זו לזו בנושא הזה.

פורסם

ואני יוסיף..

הB4 בעלת ההתנהגות הכי בטוחה ואוחזת, במיוחד בכביש רטוב. האקורד הכי חזקה ומהירה, ה-6 וה-B4 דומות עם יתרון קטן ל-6, ההונדה כנראה תשמור על ערכה טוב יותר בגלל התדמית.

מחיר הרכישה של האקורד כאשר ההאבזור שלה יהיה מקביל ל-2 האחרות יהיה גבוהה משמעותית.

עם המחיר הוא פחות פונקציה בשבילך לך על האקורד.

פורסם

לאחר נסיעת מבחן ארוכה באקורד, וכשנה וחצי על ה-6 אני יכול להעיד שהאקורד נופלת בהרבה מה-6 בהתנהגות הרכב.

האקורד נוקשה מאוד, ומאוד אגרסיבית ליושבים בתוכה.

אני לא מצאתי אותה מגעצת פסי האטה באופן סביר או מהמורות בכביש.

אפילו ה-6, עם צמיג בחתך נמוך בהרבה, מרגישה יותר נעימה בגב הנהג.

מה גם שהאיבזור של האקורד מעורר רחמים.

עם צמיגים של משפחתית יפנית, רדיו דיסק בעל 2 רמקולים!, 2 כריות אוויר (בקאיה פרייד של אחותי שנת 2000 יש 2 כריות אויר), וללא שום מערכת עזר כלשהי לבלימה ואחיזה, וללא בקרת שיוט.

היא אולי תשמור על הערך שלה בגלל תדמית, אבל סביר להניח שהביטוח שלה יהיה יקר בהרבה מהמתחרות, בגלל אותה תדמית "הונדה" בארץ.

על ה-B4 לא נהגתי, אבל שמעתי רק דברים טובים!

למעט מהירות וכוח כמו במתחרות, היא נותנת כמעט מהכל.(לפי דברי כתבים)

פורסם

בקיצור,המאזדה 6 הכי משתלמת.

(כרגיל)

לכותב ההודעה:

אם תוכל,תגיד לנו,מה אתה רוצה שיהיה ברכב(התנהגות,אבזור,נוחות,שקט בתא הנוסעים,מרווח...)

פורסם

QUOTE]

המאזדה אולי הכי משתלמת, אבל לא הכי מושלמת!!

אם חשוב לכותב ההודעה רעשי דרך, אז זו נקודת התורפה של מאזדה, שלא בודדו כראוי את תא המנוע ומעל 120 ק"מ נשמעים רעשי המנוע (לא באופן קריטי)

גם המושבים במאזדה לא תומכים כמו המושבים של הפאסאט/מונדאו/C5

אבל הם טובים בהרבה מאלו של האקורד (ב-B4 לא ישבתי)

פורסם

QUOTE]

המאזדה אולי הכי משתלמת, אבל לא הכי מושלמת!!

אם חשוב לכותב ההודעה רעשי דרך, אז זו נקודת התורפה של מאזדה, שלא בודדו כראוי את תא המנוע ומעל 120 ק"מ נשמעים רעשי המנוע (לא באופן קריטי)

אבל הם טובים בהרבה מאלו של האקורד (ב-B4 לא ישבתי)

הכי משתלמת.

בגלל זה הזכרתי בסעיפים שהוא צריך לציין,אם איכפת לו בידוד מרעשי דרך(מה שה-B4 טובה בו).

לדעתי,המושבים של המאזדה 6(הקדמיים)לא כ"כ נוחים,של האקורד יותר,ולדעתי של ה-B4 הכי נוחים.

פורסם

אבל הם טובים בהרבה מאלו של האקורד

אני חולק עליך. לדעתי דווקא המושבים של האקורד טובים יותר משל ה-6 והפאסאט, אך מעט נחותים משל המונדיאו ונחותים בהרבה משל הסי 5.

פורסם

לפני שבוע קנינו הונדה אקורד 2004 וזה אוטו מהסרטים... לחברים שלי יש מאזדה 6 ומה לעשות חוץ מיותר אבזור אין שום דבר שיחזק את דעתי למה עלי לקנות מאזדה 6 ולא אקורד

המושבים נוחים ויש המון מקום, והמנוע זה בכלל ליגה אחרת המנועים של הונדה מעולים זה לא דבר חדש.

אם אין לך בעיה להוסיף 20 אלף שקל אז לך על האקורד.. כמובן ישנם כאלה שיחלקו על דברי אבל בתור אחד שהיה ב2 המכוניות האלה מספיק זמן גיבשתי דעה אובייקטיבית ואמינה.

פורסם

אני מעיד על הרכב שהוא מהליגה הראשונה-אם חשובה לכם הנוחות,האבזור,האמינות,שהביטוח שלכם לא ירקיע שחקים,שלא ייגנבו לכם את הסמלים אחרי שבוע{הונדה :? },היציבות-4X4 לכביש,הבטיחות-5 כוכבי בטיחות-כמו לרנו להבדיל אלף אלפי הבדלות טפו טפו טפו :wink: קנו את הרכב-שווה כל שקל-ומי שאמר שהרכב הזה חלש-לא יודע על מה הוא מדבר-צריך להתרגל ללחיצת הדוושה הנכונה בזמן הנכון והרכב יטוס!

הונדה נותנים רכב עם טאסות בלי מגנזיום-אין להם בושה!

הנה תמונה של הבובה שלי!

the buba.JPG

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לפני שבוע קנינו הונדה אקורד 2004 וזה אוטו מהסרטים... כמובן ישנם כאלה שיחלקו על דברי אבל בתור אחד שהיה ב2 המכוניות האלה מספיק זמן גיבשתי דעה אובייקטיבית ואמינה.

לפני שבוע קניתם את הרכב וכבר היית ב-2 המכוניות מספיק זמן בשביל לגבש דעה אובייקטיבית?

ולרועי א. - ה-B4 לא תטוס גם אם תחבר לה מנוע סילון מאחור, אל תנסה להפוך אותה למשהו שהיא לא.

ולעניין - נהגתי על האקורד ופרסמתי כאן התרשמות (בצעו חיפוש). נהגתי גם על ה-B4 וכתבתי עליה גם. עוד רבים אחרים כתבו על המכוניות האלו כאן בפורום, מומלץ מאוד לבצע חיפוש ספציפי למכוניות הללו בפורום הייעוץ ברכישה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה לא לקחת בחשבון עוד רכבים כמו

טויוטה אוונסיס

ניסאן פרימרה

אוונסיס עם מנוע וגיר עצבניים , נוחה ואיכותית מאוד.

ניסאן פרימרה עם גיר רציף מנוע ונוחות .

אלה על קצה המזלג ואפשר להרחיב בעניין

ים long time no

• תוכן חדש...