Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום:

אחרי כל מיני חיפושים אחרי חומרי בידוד והבטחות לעצמי שיום אחד אני אבצע איטום נורמלי - וכמובן בגלל שבכל נסיעה הדיפון של הדלת דיי רעד כאשר יש קטע עם קצת יותר באסים.(אין לי סאב -עדיין )

חוזרת אישתי מחנות יצירה/מלאכת יד עם כל מיני חומרים בעיקר כדי לעצב תחפושת לילדים. מה שתפס את העין הוא גליל ברוחב של מטרוחצי של ספוג, ספוג לבן פשוט בערך בעובי של חצי סמ' אולי קצת יותר - כמובן שהלאמתי אותו :twisted:. והחלטתי לנסות לבדוק אם זה יכול לפתור את הבעיה.

חיש קל פירוק של הדיפון , גזירה והדבקה באזורים שונים בחלק הפנימי של הדיפון , למעשה הוא החלק שנצמד לניילון הגנת המים.

כמו כן גזרתי פס והדבקתי אותו מסביב לטבעת העץ של המיד-וופר כאשר אני משאיר שוליים של כמה מ"מ , במטרה שדיפון יחזור למקומו , השוליים האלו "ימעכו" וייצרו מעין בידוד . התוצאה ממה שהספקתי לבדוק שהרעידות נעלמו.

אבל! , משום למגנון הנעילה קשה יותר להנעל ולהפתח - כמו כן גם ידית הפתיחה של הדלת מבפנים - אמנם פותחת את הדלת אבל לא בדיוק חוזרת למקום.

מה בדיוק לוחץ שם?

אציין כי בסופו של דבר אפשר לנעול ולפתוח את הרכב (באמצעות שלט נוחות ) אבל בטוח משהו שם לא במייטבו.

עצות יתקבלו בברכה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אתה שמת יותר מידי מהספוג הזה פשוט תדלל קצת מהעובי או מכמות החומר באזורים שבהם יש מנגנונים שצריכים לזוז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...