Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף ההפקה הרשתה לעצמה להרוס רכב נוסע לעיניי המצלמות, בשביל קצת צחוקים, ממש כיף לראות ומשעשע!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הומור ירוד בעיניי. לא הצלחתי להבין מה בגרוטסקיות הילדותית הזו משעשעת אנשים, אבל מצד שני אני גם לא אוהב כדורגל אז כניראה שזה אני ולא הוא.

פורסם

בשבוע שבו שודר פרק בטופ גיר שבו הרסו יותר מעשר רכבי קיה חדשים לחלוטין בשביל משחק ראגבי מטופש, מה זה כבר להרוס סונטה ישנה בשביל מערכון מצחיק...

פורסם

מה תת רמה בזה? כן זה בידור זול, כן זה לא סאטירי ברמה גבוהה, אבל זה מציג בצורה כמעט הכי קרובה למקור (אין מה לעשות לגבי ההגזמות זה בכל זאת מערכון) את ההתנהגות של הישראלי המצוי שהוא בא לקנות רכב, אין מה להגיד, זה מצחיק ומקורי.

ומי שכואב לו על היונדאי כנראה לא ראה טופ גיר בחייו.

פורסם
ברלד גאון, אנו מכירים אותו ממקומות אחרים....

ואללה? אתה רציני? :shock:

לטעמי האישי מדובר באדם וולגרי, לא מצחיק, שמנסה לשלב בין סלפסטיק מגוחך שנשען על המימדים שלו לבין הומור ירוד ועלוב ומה שיוצא זה מין בליל מביך שקצת קשה להתייחס אליו בתור משהוא שאמור להצחיק.

שוב, דעתי האישית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אוהב תכניות טלויזיה מישראל, אבל סיקרנתם אותי וראיתי את המערכון הזה בקישור.

עכשיו נזכרתי למה אני לא אוהב לראות טליוזיה.

לא בגלל שהרסו מכונית, את זה עושים בהמון סרטים וסדרות אלא בגלל שכל המערכון הזה גם רדוד וגם לא מצחיק. החל מהשיחה שלהם בבית ועד הנהיגת מבחן.

וזה לא שאי אפשר להיות רדוד ולהצחיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה היה הפרק היחיד שראית מסדרת המערכונים הזאת, סביר מאוד להניח שיהיה לך קשה להתחבר אליו, מה שאכן קרה.

אתה צריך לראות את כל סדרת המערכונים הזאת מהפרק הראשון כדי להבין את הרקע של הדמויות שם.

בעונות הקודמות גם אני לא אהבתי את ההומור של ברלד, אבל העונה הזאת הוא פשוט מפציץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ואללה? אתה רציני? :shock:

לטעמי האישי מדובר באדם וולגרי, לא מצחיק, שמנסה לשלב בין סלפסטיק מגוחך שנשען על המימדים שלו לבין הומור ירוד ועלוב ומה שיוצא זה מין בליל מביך שקצת קשה להתייחס אליו בתור משהוא שאמור להצחיק.

שוב, דעתי האישית.

+1

נראה לי שהמילה פאטתי מתאימה (לדעתי האישית). זה מה שאני מרגיש בכל פעם שאני נתקל בהופעה של הברלד המדובר.

פורסם

המערכון הזה פשוט הרס לי את החיים, לא הפסקתי לצחוק לרגע! פשוט גאוני!

גרמני - יקר וגניב! יפני? גניב! קוריאני? שם כל היפנים זורקים את הזבל שלהם! קופץ על המכסה מנוע ואומר הרכב הזה לא עמיד! צבע כחול זה מקולל!! ותתקן את השריטה מאחורה! פשוט ענק.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אם זה היה הפרק היחיד שראית מסדרת המערכונים הזאת, סביר מאוד להניח שיהיה לך קשה להתחבר אליו, מה שאכן קרה.

אתה צריך לראות את כל סדרת המערכונים הזאת מהפרק הראשון כדי להבין את הרקע של הדמויות שם.

בעונות הקודמות גם אני לא אהבתי את ההומור של ברלד, אבל העונה הזאת הוא פשוט מפציץ.

כמה פעמים אפשר לדחוף לקהל בפרצוף את הכרס האדירה, הדוחה והשעירה שלו ולחשוב שזה בכלל מצחיק?

כמה פעמים אפשר לתקוע את ה"מי הוא, אלן דלון?"

הדבילי הזה ולחשוב שהוא מצחיק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדמות הזאת היא רק אחת מתוך ארבע דמויות קבועות במערכון הזה, שלכל אחת ואחת מהן יש את ה"סיבוב" שלה.

חוץ מזה, אתה חייב להודות שההמלצה של על פורד ברנדה או הנימוקים לא לרכוש רכב גרמני/צרפתי/קוריאני/יפאני זה 1:1 מר ישראלי, שבטוח שהוא מבין הכל ברכב אבל בפועל הידע שלו הפסיק להיות עדכני כבר לפני כמה עשורים...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

^ אני חושב שבאגירה פשוט אוהב להיות ה- PARTY POOPER.

אין מה לעשות חייבים לשמור על תדמית "הילד הרע" של הפורום לא ? :wink:

ברור שכל הקטעים האלה מפגרים, זה מה שמצחיק בהם, יעללה תשתחררו בקטנה.

מה אתם? אלן דלון ? :lol:

זמין 8)

• תוכן חדש...