Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שארץ נהדרת הידרדרה זה נכון וגם זה שהמערכונים של בלד ברברויים, מגעילים ולא מצחיקים גם זה נכון אבל עם כל הכבוד לא ברלד אשם בזה אלא הבמאים, הכותבים והמפיקים.

ברלד משחק דמויות שונות והוא יודע להיכנס יופי לדמויות שלו. הבעייה היא מי שמביים וכותב שלא מרסן אותו ונותן לו לעשות מה שהוא רוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אהבתי, חוץ מהקטע שהוא נכנס במשטח של המים ובברז כיבוי זה היה ממש מיותר.

זה שהוא הרס יונדאי לא הפריע בכלל למרות שבמדינה שלנו עדיף להרוס מאזדה 3 :lol:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הו לא נכנס בבז הכיבוי אלא בגלגלון.

לברז כיבוי במקום כזה בדרך כלל יש מתקן למניעת הצפה שתפקידו לאטום א הצינור כשהברז חוטף מכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני חושב שהקטע עם המשטח מים היה מיותר, זה ממש זלזול.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אמר מי ששם המשתמש שלו הוא אנרכיה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אמר מי ששם המשתמש שלו הוא אנרכיה! :lol:

טוב נו... :twisted:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

מבחינתי הצירוף של ירון ברלד הוא לא אלא חלק משירת הברבור של תוכנית שפעם הייתה סאטירה שנונה וחריפה, והיום היא צריכה לסמוך על אלימות ואגרסיביות כדבר מצחיק.

ארץ נהדרת מעולם לא הייתה סאטירה, בטח ובטח שלא חריפה ושנונה. מתחילתה היא הייתה תוכנית רדודה עם הומור ירוד, שנשענת על הבדיחות הכי זולות ונמוכות שרק אפשר להציג בטלוויזיה. עם כל הכבוד, סאטירה אמיתית אין ולא תהיה בארץ ישראל. קישון כבר איננו, י. פולני (על אף גזענות מסויימת) גם הלך ו׳החמישיה׳ ירדה ממזמן מהמסך. זו הייתה סאטירה ואלו היו סאטיריקנים שידעו לכתוב על כל נושא מבלי להזכיר אותו במילה אחת ואפילו להיות מצחיקים תו״כ. קח לך (סתם לדוגמא) את ׳החמישייה׳. הם ידעו להצחיק את כולם ולצחוק על כולם, לא משנה העדפה פוליטית או מגזר. ארץ נהדרת פונה לפלח ספציפי ואותו היא מנסה להצחיק. אם אתה לא שייך למחנה הזה, רוב הסיכויים הם שצוחקים עליך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אני חושב שהקטע עם המשטח מים היה מיותר, זה ממש זלזול.

בגלל שכל הסיפור הזה לא מצחיק ולא מצדיק את קיומו, אז לא היו צריכים להרוס כלום. לפחות הנהג נהנה קצת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תגידו מה שתגידו, בינתיים הקטע הנ"ל עם 93% שביעות רצון מצד הצופים.

יובל סמו היה ועדיין שחקן חיזוק רציני לנבחרת. לדעתי, הוא מתעלה על כולם.

השחקנים הותיקים פשוט נראים שחוקים כבר. אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו.

פורסם

לטעמי המערכון היה משעשע וזאת בגלל הירידה על טמבלים מסויימים שקיימים בחיים האמיתיים. משהו מאותו הסגנון של מערכון רכישת הדירה ב"הפרלמנט". אמנם בפחות טעם ועם יותר וולגריות אך הנושא משותף לדעתי. בכל אופן אני חושב שאנשים פה נכנסים יותר מדי לעומק של כל העניין הזה.

ארץ נהדרת בהחלט לא תכנית ממש מצחיקה אם כי מדי פעם יש הברקות כאלו ואחרות שגורמות לי לגחך. מצד שני, גם SNL לא תמיד מצחיקים וזו תכנית סאטירה שמשודרת כבר כמעט 40 שנה..

פורסם
. עם כל הכבוד, סאטירה אמיתית אין ולא תהיה בארץ ישראל. קישון כבר איננו, י. פולני (על אף גזענות מסויימת) גם הלך ו׳החמישיה׳ ירדה ממזמן מהמסך. זו הייתה סאטירה ואלו היו סאטיריקנים שידעו לכתוב על כל נושא מבלי להזכיר אותו במילה אחת ואפילו להיות מצחיקים תו״כ. קח לך (סתם לדוגמא) את ׳החמישייה׳. הם ידעו להצחיק את כולם ולצחוק על כולם, לא משנה העדפה פוליטית או מגזר..

עוזי וייל, אחד הכותבים של החמישייה עוד חי ובועט עם לא מעט סאטירה. ממליץ (למי שאוהב את סוג ההומור הייחודי שלו) גם על העמוד שלו בפייסבוק וגם לראות את "המשרד" הישראלי, בייחוד את העונה השנייה. בעיני הוא כותב בחסד.

פורסם

צפיתי בסרטון לא מזמן בזכות הקישור שהעלו כאן - חשבתי שאני הולך להקרע מצחוק עקב כמה תגובות שקראתי כאן.

זה היה וולגרי וחסר טעם לדעתי , לא הבנתי את הפואנטה

"וברכה" העלה בי גיחוך קל אבל זהו בערך.

Gn'f'R

פורסם

בימים האחרונים, מראיינים במהדורות החדשות איזה מישהוא שקשור נדמה לי למחאה החברתית או ליוקר המחיה.

הבן אדם דומה בצורה הזויה לחלוטין ליובל סמו ב"ישראלי היפה", מי יודע על מי אני מדבר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...