Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על ברלד בהקשר של ארץ נהדרת, איך אפשר בלי השיר "רכב חברה", מוגזם אבל יש בזה הומור אמיתי, מי שלא צוחק מזה באמת שאיבד את חוש ההומור שלו.:lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=7KPl6_WGsj8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
חברה איך אף אחד פה לא מדבר על הכוכב האמיתי בפרק? האזרח הכועס על החנות חשמל בב"ש... מזמן לא צחקתי ככה

לא יודע אם ב"ארץ נהדרת" יודעים (אני מניח שלא), אבל הבחור הזה לא ממש בסדר עד הסוף.

קוראים לו אפי וכל מי שהוא באזור גיל 30-35 , גדל בהרצליה והלך לראות משחקי כדורסל\כדורגל של הקבוצות המקומיות אמור להכיר את הדמות. השם המסחרי שלו הוא "אפי הנמר" והוא היה חורש את הרצליה עם תלת אופן.

אני בחיים לא אשכח שהוא היה מגיע לעודד את הקבוצה ששחקתי בה בגיל נוער- היה מעודד עם כל הנשמה, צורח בלי סוף ומשקיע את הנשמה...אבל ברגע שמישהו מאוהדי הקבוצה היריבה היה מביא לו 50 ש"ח הוא היה חוצה את הקווים ומשקיע את אותה האנרגיה נגד הקבוצה המקומית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לצחוק על לא חכמים זה נמוך.

בקשר למערכון, הומור זה נורא סובייקטיבי, אני מת על החמישיה - וכל מי שאני מכיר חושב שזה לא מצחיק/עלוב.

כך גם ברלד, בבובה של לילה אהבתי את הפיגור שלו. זה לא בא לידי ביטוי בארץ נהדרת.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה לפותח השרשור. בזכותו ראיתי את המערכון! מזמן לא צחקתי כל כך. הקטע המצחיק היה עד הכניסה לרכב. משם זה היה מוגזם ולא אמין. אבל בכל אופן, מדובר בהומור , אפילו שהוא רדוד, הוא מצחיק. לא צריך להתייחס לזה בביקורתיות האפיינית למבקרי קולנוע פלצניים..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בימים האחרונים, מראיינים במהדורות החדשות איזה מישהוא שקשור נדמה לי למחאה החברתית או ליוקר המחיה.

הבן אדם דומה בצורה הזויה לחלוטין ליובל סמו ב"ישראלי היפה", מי יודע על מי אני מדבר?

העליתי מהאוב את השרשור רק מסיבה אחת, פתאום שוב צץ לו בתקשורת אותו כפיל של "הישראלי היפה", לשניה חשבתי שמדובר בבדיחה, אח"כ הבנתי שזה רציני! :shock:

ראבאק, אפילו אותם בגדים! :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=4XN8dpK3HBs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=8GcWhsxaQSg דרך יוטיוב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מפתיע אותי שאתה שואל. ברור לכולם שקודם הגיעה הדמות של יובל סמו. ואז, הוריו של שחר אילן, שאהבו מאוד את הדמות. החליטו מיד להביא לעולם ילד שיהיה כפיל של יובל סמו בדמות הזו.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

מזעזע בכל רמה שהיא.

הומור לערסים ובהמות(בדיוק כמוהו).

לא אוהב את ההופעות שלו-הייתי באחת לצערי,הוא לא היה שם לבד אבל הוא הגעיל אותי-זורק אוכל ולא מצחיק בכלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...