Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחצי שנה קניתי פיאסטה חדשה. לפני כן נהגתי בפיז'ו 406. מובן שההבדל בנוחות המושבים הוא עצום. ידעתי זאת, אבל לא ידעתי עד כמה חוסר התמיכה בגב התחתון יגרום לי לסבל של ממש בנהיגה. ניסיתי כרית, מושב של ד''ר גב, ועוד. כעת אני נוהג על המושב עצמו, ללא תמיכה.

ניתן להחליף את כסא הנהג כולו? יש חברות שמתמחות בכך?

עוצו עיצה.

פורסם

המצב באיביזה החדשה לא כ"כ רחוק משלך. מלא פעמים אני מרגיש כאבי גב לאחר חצי שעה נסיעה, ואין לי מושג איך לשפר את זאת, והבעיה שיש כרית אוויר במושב עושה את זה יותר קשה :(

הפתרון לדעתי יכול להיות בכסא מדגמי הספורט או דגמים יותר מתקדמים של אותו מותג רכב, אבל מה עושים עם כרית האוויר ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כמו שאמרת, בדגמים הספורטיבים יותר(במקרה הזה איביזה\לאון(לא בטוח מתאים) FR CUPRA),הכרית אוויר מצויה כבר בכסא, ועד כמה שאני יודע זה PLUG&PLAY.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

תודה למגיבים. אני שוקל לקנות מושב של אספיר.

ידוע למישהו אם ניתן להעביר את החיווט של חיישן חגורת הבטיחות וכרית האוויר למושב חלופי? זה פוגם באחריות היבואן?

נ''ב

נבצר מבינתי למה לעזאזל יצרני הרכב לא משקיעים יותר בתחום הסופר חשוב הזה של נוחות מושב, במקום להתעסק בשטויות כמו כניסת usb לנגן או הגדלת קוטר הגלגלים שלא משרת כלום.

פורסם

המושבים של הפיאסטה נוחים (לדעתי), אך רכים במעט ושוקעים לאורך זמן, מה שעלול ליצור עומס על הגב התחתון. מה שכן, ישנו ברז כיוון לכרית הגב, ניסית לכוון את זה?

פורסם

לפני שהייתי שוקל החלפת המושב הייתי בוחן אפשרות של שידרוג הקיים.

תנסה לברר אצל רפד מומחה באם הוא יכול להוסיף לך תמיכה בגב על פי מידה.

לדעתי תסיים בכמה מאות ש"ח, מושב נוח יותר ומתאים בדיוק למידה שלך, ותשמור על מקוריות הרכב!:idea:

• תוכן חדש...