Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^

בטח שיש ויכוח, רק שאתה בכלל לא יודע מה אתה טוען - כל פעם משהו אחר...

נ.ב. לא ענית כמה זה "מהר" וכמה זה "לאט"?

נניח בכביש מס 1 , משאית מאיטה למהירות 20 כדי לבצע פרסה בלתי חוקית

אופנוע מתעלם מטור הרכבים שהאטת המשאית גורמת ויוצא לעקיפה במהירות החוקית של 100 קמש.

התשובה היא בנסיבות העניין , המשאית נסעה לאט , האופנוע נסע מהר.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לתאר כעת לפחות 100 מצבים שונים ומשונים בכביש 1, אך אינם רלוונטים למקרה.

אל תכניס כאן טורי מכוניות ושאר ירקות, נהג המשאית החליט לעשות פרסה בכביש מהיר, סטה בפתאומיות (מעניין אם הוא בכלל טרח לאותת) והרג אופנוען.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אולי נהגי המשאיות כאן יוכלו לתת תשובה באיזה מהירות משאית עושה פרסה , ובהתאם לכך תגיד לי אתה מה נהג אופנוע סביר צריך לעשות כשהוא רואה משאית מאיטה למהירות הזו.

פורסם

לפי מה שרשום, את האופנוע הוא לקח כאשר הוא התפרץ לנתיב השמאלי - את זה אפשר לעשות גם במהירות של 80 קמ"ש (+ אופנוע ב120 לדוגמא).

לחלופין האטה חריפה, פתאומית וחוסר ציפייה מצד האופנוען שמשאית תעשה פרסה בכביש מהיר...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפי התאוריה שלך , התאונה ארעה עוד לפני שהמשאית ביצעה פרסה , והבלימה של המשאית בשילוב סטיה מנתיב הפתיע את רוכב האופנוע וגרמה שלו להתנגש בחלק האחורי של המשאית (כך לפי הכתבה)

פורסם

כמה לא מפתיע שמי שמנסה להגן על אדם שהרג נהג אחר תוך כדי ביצוע כמה עבירות תנועה, הם HAIMY ו IGALR.

אני לא יודע מה אתם עושים למחייתכם (וזה באמת לא מעניין אותי) אני רק יכול לנחש לפי התגובות שלכם בפורם שאתם קשורים למשטרת ישראל.

מכיוון שלא פעם ולא פעמיים נתקלתי בתגובות שלכם שבכולם אתם מתעלמים מעובדות ותולים את האשמה באדם שיש לו קצת חיבה למוטוריקה.

(במקרה שלנו הרי ברור שהאופנען אשם, מכיוון שהוא אופנוען ויש לו אופנוע "גדול" ו"ספורטיבי" אז לבטח הוא בהמה על הכביש!)

בכל מקרה,סתם שתדעו, מה שאתם עושים כאן זה עוול, בזה שאתם מאשמים אדם שלא יכול להגן על עצמו.

ולמה הוא לא יכול להגן על עצמו?

כי הוא נרצח בידי אדם שלא שם פס על כל מי שהיה מסביבו.

זה שאתם מחפשים בציציות את אשמתו של אדם שמת שכל החטא שלו היה לסוע על אופנוע, זה ביזיון, ואתם צריכים להתבייש בעצמכם.

אני מכיר לא מעט שוטרים אפילו מתנדבים במתנ"א, אתם וכמותכם, שטומנים את ראשם בחול ופועלים לפי החוק היבש בלבד, מוצאים לכולם שם רע.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

יגאל, חיימי. אני מזמין אתכם לניסוי:

אני אסע ברכב שלי, בנתיב הימני, ב90 קמ"ש, בכביש 5. אחד מכם (נעשה רוטציה, שלשניכם תהיה ההזדמנות) ירכב על אופנוע בנתיב לשמאלי, גם כן, ב90 קמ"ש, במקביל אלי.

ברגע שאני אחליט עליו, בלי שום סיבה, ומבלי לידע איש מכם, אשבור חזק את ההגה שמאלה.

שניכם תיפגעו. חזק. לא יהיה לכם הרבה סיכויים לשרוד, ככל הנראה.

עכשיו, מי אשם?

אני? שסתם החלטתי שלא בז*ן שלי לבדוק מה קורה משמאלי לפני שנכנסתי לנתיב? או אתם, החוליגנים על אופנועים?

אתם כבר לא תגלו את התשובה. מבטיח להביא זר...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
יגאל, חיימי. אני מזמין אתכם לניסוי:

אני אסע ברכב שלי, בנתיב הימני, ב90 קמ"ש, בכביש 5. אחד מכם (נעשה רוטציה, שלשניכם תהיה ההזדמנות) ירכב על אופנוע בנתיב לשמאלי, גם כן, ב90 קמ"ש, במקביל אלי.

ברגע שאני אחליט עליו, בלי שום סיבה, ומבלי לידע איש מכם, אשבור חזק את ההגה שמאלה.

שניכם תיפגעו. חזק. לא יהיה לכם הרבה סיכויים לשרוד, ככל הנראה.

עכשיו, מי אשם?

אני? שסתם החלטתי שלא בז*ן שלי לבדוק מה קורה משמאלי לפני שנכנסתי לנתיב? או אתם, החוליגנים על אופנועים?

אתם כבר לא תגלו את התשובה. מבטיח להביא זר...

אבל במקרה שלך הפגיעה תיהיה פגיעת צד ולא כפי שכתוב בכתבה.

אגב לפי התאור שלך נראה שאין קשר לפרסה.

פורסם
אין שום פרופורציה בבתי המשפט בישראל.

זכור לי שבחורה ללא רישיון כלל נהגה בכביש (לא ביצעה תאונה ולא גרמה לנזק רק ניתפסה) וקיבלה מאסר בפועל של כמה חודשים.

ונהג שגורם למוות ברשלנות מקבל עבודות שירות.

מוסיף לדיון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4336042,00.html

ברק הירשזון : נהג בשיכרות (אחרי שכבר הורשע בעבירה כזו ובעוד הרבה). איבד שליטה והתנגש בעץ.

הותיר בחורה נכה 100%.

7 חודשים בפנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038977,00.html

מרק פטריק: נהג בשיכרות.

הותיר ילדה נכה (בלשון המעטה) לכל חייה.

לא ישב יום אחד בכלא.

רמת ההתפלפלות המשפטית והסלחנות/הקלת ראש הישראלית המביאה למקרים כאלו מכעיסה.

כוונתי היא לכך שישנה נטייה להקל משום שהנאשם לא התכוון לפגוע (זו ה-בעיה לדעתי). ויש לו משפחה. ויש להתחשב ברקע שלו.

אפשר להשליך זאת גם על משפטי רצח שמסתיימים בעסקת טיעון על "הריגה" (מה זה בכלל?) , מפני ש"לא ניתן להוכיח כוונה". (לזה אני קורא התפלפלות).

אני בטוח שמר הירשזון הצעיר לא התכוון להפוך את חברתו לנכה. אבל זו תוצאה הבאה בעקבות זלזול , חוסר אחריות, ורשלנות פושעת שלו , ועל כך לדעתי הוא חייב היה לתת את הדין. כנ"ל מר פטריק.

נגד אותה בחורה שהזכרת, עוכר הדין שלה הסביר לכבוד השופט שזה ממש לא משנה שהיא נסעה אז בלי רישיון כי נכון ליום המשפט היה לה כבר רישיון. לכן מה זה כבר משנה. זוהי אחת הסיבות מדוע היא יצאה בקלות יחסית.

לגבי הבן של הישרנזון לא יודע מה להגיד לך.

לגבי הדיביל, השיכור שהעלה על הרכב בהיותו שיכור וגמר לשחר גרישפן את החיים, אז בעקבות לחץ ציבורי אדיר הנושא הגיע לעירעור בפני בית המשפט. התשובה של בית המשפט העיליון הייתה שהוא לא נוהג להתערב בעיסקאות טיעון. הנאשם מילא את עונשו במלואו ולכן אי אפשר לבוא לאדם ולגזור עליו עוד פעם עונש לאחר שהוא מילא את עונשו במלואו. צריך גם להתחשב ברגשותיו של הנאשם שהרי לא ייתכן שתמיד תרחף מעל ראשו ההרגשה שהולכים לשפוט אותו שוב פעם. לא מאמין לי? תקרא בעצמך.

http://www.mako.co.il/news-law/legal/Article-5a94b4f76eed931017.htm

לא צוחק בכלל

בית המשפט קובע קביעות משפטיות שלא בהכרח תואמות את המציאות ו/או הצדק

כאן יש דוגמא מובהקת .

הנהג קיבל 6 חודשים בפועל שהומרו לעבודות שרות .

בערעור הוא קיבל 8 חודשים , בפועל ההבדל העיקרי הוא שאי אפשר להמיר לעבודות שרות ואפשר לנקות שליש על התנהגות טובה מה שאי אפשר לעשות כשמרצים עבודות שרות.

כלומר התוצאה היא שבקום 6 חודשים עבודות שרות מועילות בבית חולים , הוא ישב 5.5 חודשים במאסר שלא ברור איך ישפיע עליו.

עכשיו יש עוד משפחה ו 7 נפשות שמישהו צריך לפרנס ויהיו נטל על רשויות הרווחה.

האם זה צדק ?

במדינה מתוקנת, המשפחה שלו הייתה גוועת ברעב. ככה הוא היה חושב מבעוד מועד האם כדאי לעשות עבירה. בן אדם שפוי תמיד יחשוב לפני ביצוע העברה על משפחתו. מי ידאג לה ומי יטפל בה. ככה אולי זה היה מונע ממנו לעשות את העבירה מההתחלה. יש הבדל בין אדם שגונב לחם בשביל להאכיל את משפחתו לבין אדם שגונב בכדי להתעשר. עכשיו כמו שאמרת, הנטל על פרנסת המשפחה תיפול על קופת המדינה. ואנשים מתפלאים למה נטל המיסים גבוה כל כך. כי צריך לפרנס אנשים שכאלה.

לגבי שהיו לו חיים קשים? להרבה אנשים יש חיים קשים, האם זה מצדיק את מעשיהם? בינתיים עם כל הכבוד יש בארץ ניצולי שואה שעברו את הגיהנום של הגיהנום והם עדיין שורדים. מה בדיוק הקשר בכך שהיו לו חיים קשים לבין כך שצריך לרחם עליו בחומרת העונש? מה עם הבחור על האופנוע? מה עם כך שכל החיים היו לפניו?

זה שנהג המשאית הורשע לא אומר שהאופנוען לא היה מורשע אם תוצאות התאונה היתה שונה.

מאוד יכול להיות ששניהם אחראים לתאונה , זה שהאופנוען נהרג לא אומר שהוא לא אשם בתאונה.

אדוני, גם עם רוכב האופנוע טס במהירות של 200 קמ"ש. כל עוד לא היו מכוניות מלפניו הכל היה אמור להיות בסדר. כאשר משאית נכנסת בבן אדם ברוב המקרים גם אם מדובר ברכב אז הרכב מפסיד, קל וחומר שמדובר באופנוע. אז אם הוא היה רוכב במהירות 50 קמ"ש הוא היה הופך לנכה לכל חייו. זה יותר טוב? אותי לימדו בזמנו שקו הפרדה רצוף זה כמו קיר בטון. אי אפשר לחצות אותו. וככה אני מתייחס אליו.

דרך אגב, מישהו יודע מה נסגר עם התאונה של המשאית בכביש 6 שסחורה עפה מארגז של המשאית על אוטובוס ומחצה את הקטע האחורי שלו וכתוצאה מכך נהרג חייל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אוקיי. אתה ממש קשה הבנה. בוא נעשה את זה יותר ברור:

אני נוסע על 80. בימני. אתה מגיע בנתיב השמאלי, אתה באמצע עקיפה (אתה עוקף אותי) על 90 (עדיין כחוק, אז לטענתך, אין שום סיכוי לתאונה במצב כזה), בשניה שאתה ס"מ ספורים מאחורי, אני מחליט שאני בעצם רוצה לעשות פרסה. אסור לי, זה כביש עם קו הפרדה רצוף. אז אני עובר מהר שמאלה ובולם חזק (הרי צריך להאט. אני רוצה לעשות פרסה).

מה לדעתך יקרה עכשיו? האם בגלל שנסעת רק 90- אתה תספיק לבלום?

מספיק טוב לך? או שאתה עדיין ממשיך לשחק (נפלא, אגב) את תפקיד שוטה הכפר?

hagggg55 כתב:

פורסם
אוקיי. אתה ממש קשה הבנה. בוא נעשה את זה יותר ברור:

אני נוסע על 80. בימני. אתה מגיע בנתיב השמאלי, אתה באמצע עקיפה (אתה עוקף אותי) על 90 (עדיין כחוק, אז לטענתך, אין שום סיכוי לתאונה במצב כזה), בשניה שאתה ס"מ ספורים מאחורי, אני מחליט שאני בעצם רוצה לעשות פרסה. אסור לי, זה כביש עם קו הפרדה רצוף. אז אני עובר מהר שמאלה ובולם חזק (הרי צריך להאט. אני רוצה לעשות פרסה).

מה לדעתך יקרה עכשיו? האם בגלל שנסעת רק 90- אתה תספיק לבלום?

מספיק טוב לך? או שאתה עדיין ממשיך לשחק (נפלא, אגב) את תפקיד שוטה הכפר?

מהכתבה בעיתון אי אפשר להבין מה היה . יכולים להיות שלושה מצבים :

1) המשאית ביצעה פרסה במקום אסור והאופנוע הגיע מהנתיב הנגדי (בעיתון כתבו בנתיב השמאלי אבל נגיד שטעות סופר)

לפי הבנתי קרה אחד מהשניים קרה :

2) התאונה נגרמה כתוצאה מסטיה מנתיב של המשאית כשסיפור הפרסה זה תרגיל מסריח של המשטרה כדי לתפור נהג המשאית עד הסוף.

3) המשאית כמעט סיימה פרסה במקום אסור ובגלל אורך המשאית האופנוע התנגש בה מאחור.

פורסם

הכתבה לא רלוונטית כרגע. מה שרלוונטי זה העיקשות המטופשת שלך שגם האופנוען אשם.

אז בוא נבצע את הניסוי שהצעתי, ותגיד לי אם אתה אשם בתאונה שלך או לא... מתאים?

תוכיח לי ולפורום שזה שלא נסעת מהר- גרם לזה שלא מתת. ואם טעית- הרווחת זר יפה.

hagggg55 כתב:

פורסם

מהתאור בכתבה אני מבין שכנראה שמה שקרה הוא תרחיש מספר 2

שבו נהג המשאית מבצע סטיה מנתיב כשהאופנוע מצמצם עליו במהירות וסיפור הפרסה נפלט במהלך גביית העדות אם זה במקום או אם זה בחקירה בתחנת המשטרה , בסיטואציה כזו כל שוטר או חוקר יכול למשוך בלשון נהג מבולבל שהשמיים נפלו עליו ברגע אחד וזה מבלי להתייחס לאשמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...