Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד טופס בדיקה הונדה CRV - HELP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מצ"ב טופס בדיקה להונדה CRV 2006.

אשמח לקבל חוות דעתכם האם תקין בסה"כ (נעזוב בצד צמיגים, פנסים וכו') בהיבט המכני - מנוע, גיר .

מודה מראש למייעצים,

אבי.

hondascan.jpg

פורסם

אם היית טורח להעלות סריקה נורמלית אני בטוח שהיו עוזרים לך יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קשה לדלות מהבדיקה הזו הרבה מידע חיוני.

רוב הסעיפים נראים כמו כסת"ח ולכן הייתי פונה למוסך שאתה סומך עליו כדי שיבדוק את כל הממצאים.

הרכב לא היה מעורב בתאונות רציניות וזה משהו חיובי מאוד לרכב שכבר מעל ל-7 שנים על הכביש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה כבר נראה יותר טוב.

מצטרף לדעתו של redroze. נראה כמו כסת"ח רגיל ואין משהו חריג, בטח לא לרכב בן 6 או 7.

שים לב שיש כל מיני הערות לסעיף המיתלים, ולמעט עדות על החיים שהרכב עבר זה גם עלול להתגלות כיקר מאוד לתיקון, לא הייתי מזלזל בסעיף הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה ק"מ הרכב הזה עבר ? :shock:

הרכב במצב סביר לשנתון שלו ואין משהו ממש חריג אבל בהחלט כפי שכתבו יש תיקונים שעלולים להיות די יקרים.

אם אתה לחוץ על הקנייה,פנה למוסך המתמחה בכיווני ותיקוני פרונט ובדוק עימם מה באמת צריך לתקן מתוך רשימת המכולת שנרשמה תחת סעיף סרן ומערכת היגוי. נקישה בהגה יכולה להיות כסת"ח ויכולה גם לגרום לתיקון די יקר של ההגה,כנ"ל לגבי המסרק.

אלו גם דברים בטיחותיים ולא רק כאלו שעולים בלא מעט כסף כך ששווה בהחלט לבדוק לעומק את עלות התיקונים ומשם להתמקח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...