Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיישן של לחץ אוויר בצמיגים, קפוץ לתחנת דלק מלא אוויר בצמיגים ושלום על ישראל.

עריכה : תגובתי הייתה בנוגע לנורה העליונה, הנורה מתחתיה היא נורת CHECK ENGINE, המצביעה על תקלה חשמלית במנוע/תקלה במנגנון זיהום האוויר.

פורסם

תגיד לו שיימלא אוויר ויסע ככה כמה זמן. יש רכבים (כמו שהיה בדודג' קראוון שהיה לי מהעבודה) שאין כפתור איפוס והלחץ הנדרש "מוטמע" במחשב, ברגע שממלאים אוויר ונוסעים ככה קצת, הנורה נכבית לבד. אצלי זה לקח משהו כמו חצי שעה.

*יש רכבים שבהם באמת כמו שאמר ברזפורד יש כפתור, שלחיצה ארוכה עליו בעצם אומרת לרכב "זה הלחץ שאני רוצה". אותו כפתור מכבה את הנורה וגם משמש להבא כייחוס ללחץ אוויר נכון. כלומר אם תלחץ עליו כשיש לחץ אוויר נמוך באחד הגלגלים הוא ייקבל את הלחץ הזה כ"נכון" ויתריע כשתמלא אוויר בלחץ באמת נכון (בכל הגלגלים).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מתכוון לנורה העליונה שיש נקודה ושני חצים.

מילאנו אוויר בצמיגים היום נסענו כמה דק' בשביל לראות עם זה יעלם זה עדיין דלוק.

אני במקומך הייתי מודאג יותר מהמנורה ENGINE CHECK אבל... החלטתך בידך !

פורסם

אני אנחש לגבי הכפתורים: יש עליהם נקודות? אחת, שתיים ושלוש על כל כפתור? אם כן, מדובר בכפתורי פתיחת שער שניתנים לתיכנות. כלומר, כפתור לגראג' בבית, כפתור לשער בחניון בעבודה וכפתור שמשגר טיל גרעיני למוסקווה או ניו יורק או כל יעד אחר לבחירתך.

אני מנחש את זה כי מדובר ברכב אמריקאי ומהנסיון שלי בסטייט ה51 (קנדה) כמעט בכל בית יש גראג' עם שער.

פורסם

RTM - READ THE MANUAL!!!

בסטייט ה51 (קנדה)
רוב הקנדים היו חולקים עליך.

ב-1812 ארה"ב פלשה לקנדה (אז קולוניה בריטית) עם המחשבה שהקנדים יצטרפו אליהם ויזרקו יחדיו את הכובש הבריטי. זה לא בדיוק עבד לפי התוכניות וחוסר ארגון בשורות צבא ארה"ב (שהיה למעשה אוסף של מיליציות) ביחד עם התנגדות בריטית וקנדית נמרצת, מנעה את הפיכת אונטריו למדינה נוספת באיחוד. היום, כמו אז, הקנדים ממש לא רואים את עצמם חלק מארה"ב.

פורסם

*רוב הקנדים היום דופקים לי אגרוף א-לא וווין גרצקי לשיניים.

עם זאת, זה לא משנה את העובדה שחוץ מלהיות נחמדים (מאוד מאוד מאוד יותר מידיי) הם אמריקאים לכל דבר, החל מחוקי התנועה, דרך המכוניות המגודלות, האהבה הבלתי מוסברת לפוטבול וכלה בקפה האו-כל-כך מגעיל שלהם.

מה גם, שהפרצוף שלהם כשהם שומעים את זה פשוט כל כך שווה את זה, שאני מנסה לעשות את זה כמה שיותר :lol:

הם גם מקבלים את זה לרוב (חוץ מאשר כשהם נותנים לך אגרוף לשיניים) דיי בצחוק.

**קנדה אגב, עדיין קולוניה בריטית, עם ראש ממשלה, בית משפט של הוד מעלתה המלכה וגם את הפרצוף שלה על הכסף יש פה.

• תוכן חדש...