Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מסתבר שהאבא הנחמד התאדה מהמשפחה ומחיי הילדים כבר מזמן. לא גידל אותם ולא התעניין בהם.

האינטרקציה האחרונה שלו עם מתן הייתה הוצאת צו הרחקה נגדו (נגד מתן).

לא מפתיע במיוחד.

https://mobile.mako.co.il/home-family-13910ebb6a078110/Article-eef01f740b43591026.htm

אנחנו לא יודעים מה מערכת היחסים שם בין הורים גרושים.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

גם לי לא ברור למה לא הורידו שם כמה פצצות. המטוסים כבר היו שם.
מתי כבר יוציאו את נתניהו לנבצרות מתי? מההתנהלות והבקשות החוזרות ונשנות שלו ברור שהוא לא מצליח לעמוד במחויביות שלו וגם לנהל את המשפט. נבצרות עכשיו. למה מחכה בית המשפט העליון? יאללה, הביתה עד הקלבוש.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

פה אתה טועה.

אחד מתפקידי השבכ במקרה כזה זה להוריד אותו בכוח.

לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

לא יודע. לא ניסינו.
עם הלך הרוח ברחוב סיכוי טוב שזה יעבור.

ההצעה הזאת גרועה יותר מ-10 ביבי

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

מה גרועה? הוא טען שהוא יכול גם להישפט וגם להיות ראש ממשלה. על בסיס הטענה הזו בית המשפט איפשר לו להיות ראש ממשלה. ברור עכשיו שהטענה שלו הייתה שקר, הוא לא מסוגל או לא רוצה - תבחר, בית המשפט רשאי לשקול שוב את הסוגיה.
הוא לא מגיע למשפט שלו. להזכירך הוא אזרח לא מלך. יש לו משפט שיגיע לדיונים. אם הוא לא יכול הוא מוזמן להתפטר, כמו כל אזרח אחר שמגן על חפותו.
אם בית המשפט יתן פסק דין שאומר שהוא לא יכול להמשיך להיות ראש ממשלה והוא יבחר להפר את החוק - כן יש לעצור אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

החוק אומר שראש ממשלה יכול לכהן בתפקידו גם אם הוגש נגדו כתב אישום. אפשר לאבוב או לא להתעצבן או להתאכזב אפשר לא להצדיק אבל זה החוק

בגץ צפצף על החוק כהרגלו ונתניהו כמו נתניהו התכופף כהרגלו

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ay115 כתב:

ואם זה לא מספיק מרגיז - מתברר שהסוד הידוע על קומבינות במגזר האמור, התפוצץ להם בפנים אחרי שהתחילו (באיחור משמעותי) להשוות בין המידע של הביטוח הלאומי לתלושים (המזוייפים) שהגישו למשרד העבודה לטובת סבסוד המעונות - 

image.thumb.png.f629afd09e3a1f1ca052d50427b9adc0.png

לא מפתיע.

כאשר המגזר כולו עובד בשחור אז הרמאויות הולכות לכל הכיוונים - 

כאשר כדי לקבל משכנתא גדולה מספיק, אבל אין הכנסה רשומה, בנק מזרחי משתמש בפתק מהרבי שההכנסה של מבקש המשבנתא היא בעצם xx,xxx, שזה יותר גבוה בעצם ממה שיש אצל ביטוח לאומי (ורק נדמה לי או כאשר יש שינוי בהכנסה אתב אמור לדווח לבנק??).

כשבאים לבקש הנחה, מעמידים פני מסכנים ולהגיש תלושים מזוייפים למשרד ממשלתי, בארהב זה עבירה פדרלית.

מנסה להבין - מגישים תלושים קצת יותר גבוהים, כי האברך לא עובד וההנחה מגיע למי שעובד אבל לא משתכר הרבה?

כאשר אתה אנטי ציוני, מוצהר או בשושו, כנראה שזאת מצווה לחמוס את כספי הציוניים.

ביטול מטבע פיזי היה פותר את כל העלמת המיסים. לפחות את זאת שלא נעשית כהלבנת הון של ארגוני פשע.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, עדי-אל כתב:

אנחנו לא יודעים מה מערכת היחסים שם בין הורים גרושים.

אני כן יודע מה הבת שלו אומרת עליו.

ואני כן יודע איזה מסע הכפשה ושנאה מנוהל נגד האמא. מנחש שזה בהוראה מלמעלה. אז לא מפתיע שמישהו מצא את האב האבוד ונתן לו במה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, KipodYam כתב:

בנק מזרחי משתמש בפתק מהרבי שההכנסה של מבקש המשבנתא היא בעצם xx,xxx, שזה יותר גבוה בעצם ממה שיש אצל ביטוח לאומי (ורק נדמה לי או כאשר יש שינוי בהכנסה אתב אמור לדווח לבנק??).

מה ההיגיון של בנק להעמיד בסכנה כסף שלו?

פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

החוק אומר שראש ממשלה יכול לכהן בתפקידו גם אם הוגש נגדו כתב אישום. אפשר לאבוב או לא להתעצבן או להתאכזב אפשר לא להצדיק אבל זה החוק

בגץ צפצף על החוק כהרגלו ונתניהו כמו נתניהו התכופף כהרגלו

איפה בדיוק בגצ צפצף על החוק?

בגצ לא אמור לתפור תכנית לבקשת נתניהו, חובתו של אדם העומד לדין היא קודם כל לעמוד למשפט, ומעבר לזה לבצע את כל מה שעליו לבצע.

במקרה של נושא תפקיד, קיים אמצעי הנבצרות- השעיה זמנית של אדם מהתפקיד שכן בשל חובתו המשפטית נבצר ממנו לבצע אותה.

במקרה הזה הנאשם טען שהוא יכול לעמוד למשפט בזמן ביצוע תפקידו ולכן אין סיבה להוציא אותו לנבצרות.

בפועל הוא כושל במחויבות שלו לעמוד למשפט ודורש "תכנית כבקשתך", ברגע שלא מקבל אותה- הוא מתרעם ומנסה לשכנע את כולם בזעקות שבר שבגצ "נגדו", או נוקט עמדה אישית, למרות שזה הוא שלא ממלא את חובתו.

על כמה הוא כושל במילוי תפקידו הציבורי בנוסף לכשלון במחויבות החוקית שלו אנחנו דנים כבר מאות עמודים.

אפס מאופס שכמותו ההיסטוריה ראתה רק מעטים.

הדיון הזה קצת מתסכל אותי, עולות כל מיני טענות שדי מכריחות אותי להגן על בגצ, על יאיר לפיד ועל בנט, שאישית אין לי חיבה יתרה לאף אחד מהם, אבל ההגינות והאמת הן עדיין לא דבר שאפשר לזרוק לפח מבחינתי (בניגוד לעולם בו אנחנו חיים ששכח את הדברים האלו מזמן...)

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, farkash7 כתב:

הוא טען שהוא יכול גם להישפט וגם להיות ראש ממשלה. על בסיס הטענה הזו בית המשפט איפשר לו להיות ראש ממשלה

המשפט הזה הוא  צפצוף על החוק

בגץ היה צריך לדחות את העתירות האלו כי החוק מאפשר. זהו.

דווקא ההקשר הזה נותן לו פתח להתחמק ותירוצים להתחמק

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 1
פורסם

החוק גם לא אומר שמי שאחראי לשחיטה של 1200 אזרחים צריך להתפטר. תראה לאיזה מצב ביבי הביא את המדינה ולאילו שאלות צריך לענות, אף אחד אפילו לא חשב על הדברים האלו כדי לחוקק חוק בנושא. 

• מבאס 1
פורסם
לפני 25 דקות, Pika007 כתב:

הדיון הזה קצת מתסכל אותי, עולות כל מיני טענות שדי מכריחות אותי להגן על בגצ, על יאיר לפיד ועל בנט, שאישית אין לי חיבה יתרה לאף אחד מהם, אבל ההגינות והאמת הן עדיין לא דבר שאפשר לזרוק לפח מבחינתי (בניגוד לעולם בו אנחנו חיים ששכח את הדברים האלו מזמן...)

אני דווקא מצדיק אותך.

ואני חושב שהשנאה לנתניהו גורמת לאנשים כן לזרוק את ההגינות לפח. נכון שהוא הרוויח את זה ביושר אבל זה גורם לאנשים לטעון טענות לא נכונות

לפני 7 דקות, Supertigre כתב:

החוק גם לא אומר שמי שאחראי לשחיטה של 1200 אזרחים צריך להתפטר. תראה לאיזה מצב ביבי הביא את המדינה ולאילו שאלות צריך לענות, אף אחד אפילו לא חשב על הדברים האלו כדי לחוקק חוק בנושא. 

האם הוא צריך להתבייש, להתנצל ולהתפטר- כן

האם האזרחים צריכים בבחירות לזרוק אותו לפח אשפה של ההיסטוריה- כן

האם שבכ צריך לבצע הפיכה- לא

האם אזרח צריך לחכות לו עם נשק ולתת בו 3 כדורים- לא

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

אתה כנראה לא מבין איך מנהלים מדינה.
אם ראש הממשלה נופל לתרדמת ומפסיק לתפקד אנחנו צריכים לחכות לבחירות ובינתיים "צמח" הוא ראש הממשלה?
מה ההבדל בין זה למצב הקיים? אם ראש הממשלה לדבריו לא יכול לעמוד במחויבויות שלו בגלל המשפט עליו להתפטר. אם הוא לא מתפטר כי הוא לא רוצה או לא יכול כמו ה"צמח" צריך להוציא אותו לנבצרות. אם חברי הכנסת מסרבים לעשות זאת יש בית משפט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

אז, רגע, לא ממש הבנתי- 

לשיטתך, 7 באוקטובר זו לא השלכה חמורה? 

כי זו תוצאה ישירה של אי יציאה למלחמה יזומה נגד הטרור וחיסול ראשיו כמו שהוצע בעבר לממשלה אך "מישהו" בחר שלא ללכת על האפשרות הזו כי "חמאס זה נכס ולא ארגון טרור". אם תרצו, "ארגון טרור מחמד".

הפצצה של איצטדיון ממולא במחבלים ידועים ומוכרים תגרור קצת נו-נו-נו מהעולם וקצת טילים בליסטיים מאיראן, ובזה זה יגמר. 

שלא תבין לא נכון

אין לי בעיה ואני אשמח שהיו מפילים אמבטיית שמן רותח על כל הנמצאים שם. אבל, היו שם נשים וגם סתם תומכי חיזבאללה לא חמושים, שהעולם רואה בהם חפים מפשע ולא שותפים לפשע. לכן, זה לא היה גורר "קצת נו נו נו" אלא הופך לעוד פרשייה משמעותית במלחמת הדהלגיטימציה של הזכות של ישראל להגן על עצמה. במיוחד כשזה בזמן הפסקת אש.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אני כן יודע מה הבת שלו אומרת עליו.

ואני כן יודע איזה מסע הכפשה ושנאה מנוהל נגד האמא. מנחש שזה בהוראה מלמעלה. אז לא מפתיע שמישהו מצא את האב האבוד ונתן לו במה.

אתה לא מסכים עם האמרה שמעשיה הובילו את הבן להיות ג'וקר בידי האויב?

ולמעשה אתה טוען שיש מישהו מלמעלה שביקש או אפילו הפעיל אותו להתראיין על בנו החטוף כדי לטעון טענות כלפי האם, כשבפועל הוא עשה את זה בצורה די זהירה ולא מתלהמת?

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

ההצעה הזאת גרועה יותר מ-10 ביבי

אין פה שום הצעה אלא ציון עובדה. כשראש ממשלה מסרב לפנות את כיסאו כשהחוק מחייב אותו לעשות כן תפקיד השבכ להתערב ולהוריד אותו בכוח.

ואני לא מבין מה יותר גרוע ממישהו שתופס את השלטון בניגוד לחוק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, EliC25 כתב:

היו שם נשים וגם סתם תומכי חיזבאללה לא חמושים, שהעולם רואה בהם חפים מפשע ולא שותפים לפשע. לכן, זה לא היה גורר "קצת נו נו נו" אלא הופך לעוד פרשייה משמעותית במלחמת הדהלגיטימציה של הזכות של ישראל להגן על עצמה. במיוחד כשזה בזמן הפסקת אש.

מה היחס המותר לפגיעה בלא מעורבים ברחבי העולם? 

בוא ננתח רגע מה שכתבת. 

נניח שלכל מחבל שהיה שם, אשתו הייתה לצידו. 

בינתיים יחס לא מעורבים של 1-1. 

נניח שהיו שם גם תומך חיזבאללה לא חמוש (אפילו 2) על כל מחבל שהיה שם. נזרום אתך, ולא נגדיר אותם כמחבלים של ממש אלא רק כחובבים. 

יחס לא מעורבים של 1-3.

היחס בעולם המערבי המוגדר בדיני המלחמה הוא אחד לכמה? 

וכן, לחלוטין בעייתי הקטע של ההפסקת אש הזו. 

כחיפאי, אני אומר- היה צריך לגמור אותם ולא לצאת להפסקת אש מטומטמת. ככה בדיוק תהיה מלחמת לבנון ה-4 מתישהו בעתיד.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע מה היחס, אבל העולם לא מדבר ביחס אלא בסיפור אנקדוטלי קורע לב על "פאטמה אבו עבודי אמא ל8 שבדיוק סיימה תואר שני במנהל עסקים והכובש הציוני רצח אותה רק כדי לחסל איזה טרוריסט קטוע גפיים :( "

זה כבר קרה עשרות פעמים במלחמה הזו, ובסדר גודל של אירוע כזה זה יכל להיות אירוע שמשנה הרבה תוכניות שמתרחשות כרגע אי עתידות להתרחש, אגב עסקת חטופים.

• תוכן חדש...