Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

נכון להיום, חוץ מהחזרת החטופים (אחרי שחלק מהם נרצחו בשבי) לא קוימו אף אחד מהיעדים שהוגדרו.

אני חושב שהמלחמה עצמה היא היעד. גם אם לא רשמי.

כתבתי כבר לפני שלוש שנים שהמטרה בהצבת יעד עמום ולא מוגדר, הנצחון המוחלט, נועדה לקיים מלחמה ללא סוף. לפחות עד הבחירות.

• אהבתי 3
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נראה שהיעד המרכזי הלא רשמי שהוצב הוא כמובן להישאר בשלטון למרות האסון.

שאר היעדים זה סיסמאות שמתחלפות לצורך השלמת היעד המרכזי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

מה זה יעד מדיני?

שאני קורא "יעד מדיני" במילים אחרות אני קורא "בוא נלחם בארגון טרור אחד כדי להעביר את השליטה לארגון טרור שני"

טרנספר ויישוב עזה ביהודים כשרים זה גם יעד מדיני.

זה לא חייב להיות משהו של סמולנים. אבל רצוי שזה יהיה משהו שאפשר להשיג במציאות.

עריכה: אני חושב שנתניהו היה מת לנצחון מוחלט. באמת, בלי ציניות. הוא הרי בנה קריירה שלמה על הצלתה של ישראל מאיראן והוא לדעתי באמת מאמין שהוא סוג של משיח. זה שהוא נכשל - זה לא כדי שהוא יבחר שוב. ואני בטוח שלא ככה הוא רוצה להגיע למערכת הבחירות הבא, או, אחרי זה, להזכר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבעיה היא שהוא, כמו מנהיג הכת שהוא, לא מסוגל במיינדסט שלו לקבל את האפשרות שהוא נכשל או שהתוצאה שהביא היא אולי, חלילה, לא המיטבית.

ובגלל שהוא מנהיג כת אז גם ההולכים בעקבותיו בטוחים שככה נראה הדבר הכי קרוב לניצחון שמישהו יכל היה להשיג בכל תרחיש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

הוא לא נכשל בכלל - המטרה היחידה שלו היא להישאר בשלטון והוא השיג אותה בצורה מעוררת השתאות וגועל. ניצחון מוחלט, מול איראן או חיזבאללה או הפלשתינים זה נוגד את המטרה שלו כי אז לא יצטרכו מנהיג "חזק", כזה שאפשר לסמוך עליו כשמצלצל הטלפון האדום בלילה.

אם יש מישהו אחד שהוא לא רוצה להיות כמוהו זה צ'רצ'יל, שהוביל את בריטניה בניצחון על גרמניה הנאצית והפסיד בבחירות חודשיים (!) אחרי סוף המלחמה באירופה.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 2
פורסם

נקודת מבט מעניינת וכנראה גם לא רחוקה מהאמת, כמו כל דיקטטור מתחיל הוא צריך לייצר ולשמר את האווירה שאם לא הוא הכל קורס וכולם מתים. 

פורסם

הוא עושה את זה שנים.

כל ביביסט ישאל אותך רטורית "גם אם X/Y/Z לא יצא משהו, אתה חושב שמישהו אחר היה מצליח יותר?". בצד שלו של המפה הפוליטית הוא גם מקפיד לא לקדם מישהו עם איזה פוטנציאל להיות מוצלח במיוחד.

פורסם

אם אתם נכנסים לשיח עם ביביסטים, תנסו את הדבר הבא: נגיד וביבי שנמצא כעת במשפט ועלו עוד חשדות כלפיו בנוגע לשביעי לאוקטובר וכו'. מה יקרה כאשר ביבי יחליט לקחת עיסקת טיעון ולצאת מהמערכת הפוליטית. מי יהיה הכי מתאים לכהן בתור ראש ממשלה?

הגמגום שווה את זה..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

הוא לא נכשל בכלל - המטרה היחידה שלו היא להישאר בשלטון והוא השיג אותה בצורה מעוררת השתאות וגועל. ניצחון מוחלט, מול איראן או חיזבאללה או הפלשתינים זה נוגד את המטרה שלו כי אז לא יצטרכו מנהיג "חזק", כזה שאפשר לסמוך עליו כשמצלצל הטלפון האדום בלילה

מקבל את דעתך.

אנשים מניחים, ואולי הצדק איתם, שהוא:

א. כן מבין שהוא אחראי, אשם, נכשל מול האויבים.

ב. למרות ההבנה הזו הוא ממשיך להיאבק ולנצח בקרב חייו, שהוא כמו שכתבת דחיית המשפט והמשך האחיזה בשלטון.

ומה שאני אומר זה שאני חושב שא. לא נכון.

יש א. אלטרנטיבי, וזה שהוא בטוח שהוא הביא את התוצאה הכי טובה שניתן היה להביא.

ואז ב. - מועצם דווקא בגלל א. האלטרנטיבי - הוא חייב להיאבק.

לא למרות א. אלא בגלל.

והסיבה שאני חושב ככה זה הבייס שלו שלא מוכן אפילו לשקול שאולי יש היתכנות לקיומה של מציאות אלטרנטיבית עם תוצאה עדיפה - בדיוק כמו שמתנהלת כת.

השאלה אם מנהיג הכת מוליך שולל, או משוכנע בעצמו.

אני חושב שחייבת להיות אמונה עצמית שלו בדבר. כדי שזה יעבוד ברמת הטירוף שאנחנו חווים. לא מאמין שהוא שרלטן. פשוט משיח שקר שמאמין בעצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, DareDevil כתב:

אם אתם נכנסים לשיח עם ביביסטים, תנסו את הדבר הבא: נגיד וביבי שנמצא כעת במשפט ועלו עוד חשדות כלפיו בנוגע לשביעי לאוקטובר וכו'. מה יקרה כאשר ביבי יחליט לקחת עיסקת טיעון ולצאת מהמערכת הפוליטית. מי יהיה הכי מתאים לכהן בתור ראש ממשלה?

הגמגום שווה את זה..

יאיר

• מבאס 1

פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

יאיר

האיום לגרש את יאיר חזרה לישראל הוא מה שגורם לביבי להתקפל כמו ארוקדיון בפני טראמפ.

פורסם

אני חושב שיריב לוין היה המחליף שלו בצנתורים או התייבשויות האחרונות.

לפני שעתיים, eladts כתב:

האיום לגרש את יאיר חזרה לישראל הוא מה שגורם לביבי להתקפל כמו ארוקדיון בפני טראמפ.

אם האירופאים באמת היו רוצים לשנות את המדיניות של מדינת ישראל, אפילו בשושו, היו מחזירים את הצורך בויזה לישראלים ולא מאשרים כניסה לכמה אלפי חברי מרכז ליכוד והמשפחות שלהם. כולל טיסות קונקשן. לוקחים את השמות מאלקטור. אין יותר בר מצוות בקאמפ נואו ונסיעות עם חברים ליוון. תוך חצי שנה היו מצליחים להקפיא את הבנייה בגדה, בירושלים וגם ברמת הגולן.

לפני 8 שעות, פריג'י כתב:

אנשים מניחים, ואולי הצדק איתם, שהוא:

א. כן מבין שהוא אחראי, אשם, נכשל מול האויבים.

ב. למרות ההבנה הזו הוא ממשיך להיאבק ולנצח בקרב חייו, שהוא כמו שכתבת דחיית המשפט והמשך האחיזה בשלטון.

ומה שאני אומר זה שאני חושב שא. לא נכון.

יש א. אלטרנטיבי, וזה שהוא בטוח שהוא הביא את התוצאה הכי טובה שניתן היה להביא.

ואז ב. - מועצם דווקא בגלל א. האלטרנטיבי - הוא חייב להיאבק.

לא למרות א. אלא בגלל.

יכול להיות, אבל אני לא חושב שזה נכון.

לא חושב שיש לו בעיה בתפיסת המציאות, ואני לא חושב שהוא באמת מאמין שהוא שמש העמים. אם הוא באמת היה חושב שהוא יותר טוב מכולם, הוא לא היה טורח כל כך לבחור חדלי אישים לממשלה ולמפלגה שלו.

לאלץ את כולם מסביבך לקרוא לך ראש הממשלה אחרי שהפסדת בבחירות זו עליבות שיא וחוסר כבוד עצמי די גדול.

אבל פוליטית זה עובד ובשבילו המטרה הזו מקדשת את כל האמצעים.

אגב, אני לא חושב שהוא באמת מפחד מכלא.

בכל שלב, אפילו שעה לפני מתן פסק דין, הוא יכול להגיד ׳בואו נקפל הכל, אני פורש לצמיתות׳ וכולם ישמחו לתת לו ללכת.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, יובל .מ. כתב:

רצים ל"פשיסטי" כשאין מה להגיב

נראה לי שתזדהה עם מה שאומרת הגברת בערוץ 14.

היא לא פאשיסטית חלילה. היא רק רוצה שנלמד קצת מרוסיה, איך צריכה להיראות התקשורת.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הממשלה החלשה הזאת לא מסוגלת להמשיך להתקיים בלי לאסור את חופש הביטוי. 

• אהבתי 2

• תוכן חדש...