Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקש זה כמו שיש נקודות זיכוי מס לילדים ומי שבוחר להיות אל הורי (=יותר אחראי כלכלי כי הוא לא אלפי שקלים בחודש על ילדים) מופלה לרעה.

ימצאו לזה מקור תקציבי ויעבור כמו גדול.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

נשמע שאתה מבסוט שגונבים לך את הכסף ומחלקים אותו כשוחד בחירות נגד כל חוקי הכלכלה המודרנית.

העיקר לשים אצבע בעין אפילו שהאצבע הזאת נכנסת גם לעין שלך.

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

פרקש זה כמו שיש נקודות זיכוי מס לילדים ומי שבוחר להיות אל הורי (=יותר אחראי כלכלי כי הוא לא אלפי שקלים בחודש על ילדים) מופלה לרעה.

ימצאו לזה מקור תקציבי ויעבור כמו גדול.

זה לא אותו דבר.
למדינה יש אינטרס לעודד ילודה עד רמה מסויימת.
מה גם שחלק גדול מההוצאות של ההורים על הילדים חוזר אליה בדמות מיסים (מע"מ).

פה הצידוק היחיד היה שרוכשי דירות נפגעו מעליית הריבית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 32 דקות, asix כתב:

נשמע שאתה מבסוט שגונבים לך את הכסף ומחלקים אותו כשוחד בחירות נגד כל חוקי הכלכלה המודרנית.

העיקר לשים אצבע בעין אפילו שהאצבע הזאת נכנסת גם לעין שלך.

מה הקשר תגיד לי מה אתה קופץ כמו ילדה?

הסברתי לפרקש למה זה כן יעבור והטענה של חוק שמיועד לאנשים ספציפיים לא תעזור פה.

הדבר היחידי שיכול להפיל זה אם לא יהיה מקור תקציבי וכולם יודעים שבסוף ימצאו.

זה גם לא באמת רק חרדים, כנס לקבוצות כלכליות ותראה כמה אנשים לא חרדים בוכים על הלוואות ומשכנתאות שלקחו בלי שום מחשבה.

עצוב, אבל זה המצב במדינה. אפס הבנה כלכלית של אנשים שאחר כך בוכים שצריכים להציל אותם בכתבות בערוץ 12 של כתבים כלכליים עם הבנה של ילד בן 6 שמשווים מחיר של אייפון בישראל לאייפון בניו יורק וחושבים שהם שווים משהו.

לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

זה לא אותו דבר.
למדינה יש אינטרס לעודד ילודה עד רמה מסויימת.
מה גם שחלק גדול מההוצאות של ההורים על הילדים חוזר אליה בדמות מיסים (מע"מ).

פה הצידוק היחיד היה שרוכשי דירות נפגעו מעליית הריבית.

הסיכוי היחיד שזה ייעצר זה שופט בג"ץ שיפעל לפי אג'נדה אישית שלו.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיכוי היחיד שזה ייעצר זה שופט בג"ץ שיפעל לפי אג'נדה אישית שלו.

לא קשור לאג'נדה אלא לשוויון.

אתה יכול לתת הטבה לכל נוטלי המשכנתאות אבל לא יכול לתת רק לאלה שהימרו וההימור שלהם נכשל כי זו אפלייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

לא קשור לאג'נדה אלא לשוויון.

אתה יכול לתת הטבה לכל נוטלי המשכנתאות אבל לא יכול לתת רק לאלה שהימרו וההימור שלהם נכשל כי זו אפלייה.

מי אמר שלא?

"הצעת החוק נועדה להגן על כל שספג עלייה של 1000 שקלים בהחזר החודשי", ביי.

פורסם

צריך להסתכל על ההצעה הנוכחית לפי מה שהיא באמת: עוד מקרה של שוחד בחירות על ידי העברת כסף ממשלמי המיסים לחרדים (ואולי לעוד כמה חלקים שבמקרה עומדים בקריטריונים).

על נסיון להתפלפל על היבטים של כלכלה, צדק וכו׳ הוא מיותר לגמרי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מי אמר שלא?

"הצעת החוק נועדה להגן על כל שספג עלייה של 1000 שקלים בהחזר החודשי", ביי.

אתה מבין שזה נכון גם למי שהתחייב על משכנתא צמודה עם החזר של 100,000?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

למי שתהה למה ומדוע שום דבר אזרחי לא מתפקד - חינוך, תחבורה, תיירות, טיפול בפסיכים של איו"ש, אבל מצד שני איך המשטרה מתפקדת מעולה כשצריך לפוצץ ראש של איזה סמולנית על הרצפה או לתת דוחות מהירות באוטוסטרדה שהיא לא רק מטווחת אלא גם האיומים עליה לא מיורטים כי היא שטח פתוח, או מורדכי דוד שלא עצור, ערעור על הייעוץ המשפטי של ועדת הבחירות בכזו יעילות מרשימה ולא אופיינית. או חוק התקשורת של קרעי?

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hywpqtkiwg

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/b1kquffiwl

זה לא באג, זה פיצ'ר. אוגרים בגלגל. ביחד ננצח.

חג חירות שמח.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם

אני יודע שכבר כתבתי את זה, אבל מה שהכי מדהים ועצוב בכל המלחה הנוכחית, זה יישור קו האוטומטי לחלוטין של פחות או יותר כולם. ואני פשוט נתקל בזה יותר ויותר כל יום. והיום בבוקר קראתי שהמלך סיפר אתמול שאנחנו גם צריכים לחגוג או משהו. עוד תקופה של נס. נצחונות. בדיחות על יציאת מצרים ומה לא. ואת כמות הישראלים שלא חושבים שיש כאן נצחון ענק, או לפחות מחכים לנקודת הסיום של המלחמה (ורצוי עוד כמה חודשים) בשביל להכריז על זה אפשר לספור על יד אחת. ואם אני מוריד מזה שמאל קיצוני מהסוג של אלון לי גרין, זה בכלל מתקרב לאפס. 

המלחמה הזו היא לא בהכרח כישלון ענק, כמו שהיא לא בהכרח נצחון ענק בינתיים. אני לא רואה סיבה מיוחדת לקנות את הקשקשת הרפטטיבית על "השמדנו להם", כשזה מתגלה כשקר יום אחרי יום (הרסנו להם את תעשיית הנשק כבר 5-6 פעמים רק בשבועיים האחרונים. טראמפ כבר איזה 10 פעמים השמיד להם את הצי וחיל האוויר. ובכל זאת. כל יום מתגלות מטרות חדשות ובכל זאת, הם מצליחים לחסום תנועה של אוניות). אם בסיום שלה איראן שולטת בהורמוז, ועומדת על הרגליים - אני לא רואה איך זה נצחון לישראל. אלא אם אולי הפעם באמת הנזק שגרמנו לכלכה ולתעשיה הצבאית שם הוא באמת מה שמבטיחים לנו שהוא, או לפחות יהיה כזה בסוף.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אם בסיום שלה איראן שולטת בהורמוז, ועומדת על הרגליים

ובעיקר אם לא מוודאים שאין להם גישה לאורניום המועשר שהם אגרו.

כרגע האסטרטגיה, לפחות זו שמספרים לנו עליה, היא להפציץ את הגישה למנהרות. ויש עם זה שתי בעיות:

1. אין לנו דרך לדעת שכל האורניום בכלל שם

2. יצטרכו מעקב רציף בשביל לוודא שהם לא מוציאים אותו משם

בעיני זה יותר קריטי מהורמוז.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

ובעיקר אם לא מוודאים שאין להם גישה לאורניום המועשר שהם אגרו.

כרגע האסטרטגיה, לפחות זו שמספרים לנו עליה, היא להפציץ את הגישה למנהרות. ויש עם זה שתי בעיות:

1. אין לנו דרך לדעת שכל האורניום בכלל שם

2. יצטרכו מעקב רציף בתוספת אופציה ממשית לפעולה צבאית, מגובה ברצון לבצע אותה ובנכונות לספוג שוב טילים ופרוקסי בשביל לוודא שהם לא מוציאים אותו משם

בעיני זה יותר קריטי מהורמוז.

השלמתי לך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאסוף פקלאות , סיבוב הבא אין ישראל. תאספו פופקורן הסרט נגמר. פעם הבא זה לא יסתיים בכמה טילים מתפצלים בערב חג. לא משנה מה תענו , כולנו מבינים את  זה וכנראה אין באמת אפשרות להוריד את אירן על 4, וגם לא להחליף הנהגה. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 26 דקות, 98civic כתב:

אין ישראל

אז גם אין מזרח תיכון/עולם, אלא אם ישראל תוותר על הנשק הגרעיני שלה. מה שלא יקרה כי זו תעודת הביטוח הפחות או יותר היחידה שאפקטיבית.

והאמת, זה קצת מנחם. ברירת שמשון הכוונה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מחבלים באים וגומרים אותנו ואחרי שהורגים אותם בחזרה עוד מענישים אותנו . גם אם ישראל תהיה מותקפת גרעין אף אחד לא יעיז לזרוק בחזרה. אם הפעם לא יגמרו את אירן , זה ענין שלי זמן עד שישראל/ סעודים וכל דבר שעכשיו נלחם נגדם , יחדול להתקיים. הלוואי שאני טועה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...