Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

אנשים מבינים על בשרם שלא הבסנו את חיזבלה ואיראן כשקוראים להם ולילדים שלהם שוב ושוב למילואים

אבל זה אחרי, אנחנו מדברים על התקופה לפני חידוש הלחימה 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

כן, ניצחת את חיזבאללה

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

רוצה נצחון אמיתי?

מתי יוצא ביירות דריפט 

IMG_2474.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • מצחיק 5

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אבל זה אחרי, אנחנו מדברים על התקופה לפני חידוש הלחימה 

מיד שהלחימה הסתיימה בהסכם אנשים הביעו אי שביעות רצון מהתוצאה. כולם חיכו לסוף 2025 שאז היה אמור להיגמר האולטימטום לפירוק חיזבלה מנשקו ע"י צבא לבנון.

לפני כשעה, stx כתב:

25 מנדטים לליכוד, איזה מבינים על בשרם?!

כמה היה להם בבחירות לפני המלחמה?

25 זה לפי הסקרים האופטימיים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, Mech Morphix כתב:

מתי יוצא ביירות דריפט 

IMG_2474.jpeg

לפני 19 דקות, Mech Morphix כתב:

מתי יוצא ביירות דריפט 

IMG_2474.jpeg

קודם כל, תמונה ענקית.

דבר שני, אם אתה חושב שישראל לא יצאה מנצחת מהסבב הקודם מול חיזבאללה, אתה רשאי לדעתך, כמו כן אתה רשאי לטעות, זה בסדר גמור.

הסיבה היחידה שאנחנו באותו מצב פלוס מינוס זה כי נעצרנו על ידי ביידן הפחדן וחיזבאללה קיבל תמיכה בעקיפין ממשלת צרפת, שגם עכשיו אומרת "חיזבאללה לא בסדר אבל ישראל די תפסיקוווו1$#@!$!#", כי הם פחדנים.

אם לא יעצרו אותנו, ונשיא ארצות הברית לא יאיים עלינו באמברגו, המצב יהיה הרבה יותר טוב.

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 1
פורסם

ומה מנע מאיתנו לחזור להילחם בלבנון אחרי חודש של הפסקה (שגם בו פעלנו) כשטראמפ עלה לשלטון?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קיומה של תוכנית אולי?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ומה מנע מאיתנו לחזור להילחם בלבנון אחרי חודש של הפסקה (שגם בו פעלנו) כשטראמפ עלה לשלטון?

עד שפעם אחת מדינת ישראל פועלת נכון ומעבירה את הקשב לראש הנחש, גם זה לא טוב?

אם כבר, הטענה אמורה להיות למה לא הופעלה התוכנית נגד חיזבאללה לפני שבוע, שאמרו שהייתה תוכנית מסודרת לחסל הרבה בכירים במכת פתיחה. זאת פשלה אמיתית.

כשטראמפ עלה גם כולם דיברו על איראן+חטופים, אז להסתכל אחורה ולהגיד למה לא עשו X זה הכי קל, במיוחד אם מתעלמים מדברים נוספים שקרו.

בסוף, תסתכל על הבדלים מלפני שנתיים וחצי להיום:

חמאס - איבד את רוב הנכסים הצבאיים שלו, לא יכול להוות איום על ישראל, בקושי יכול לשגר רקטות, לא יכול לבצע פיגועי חדירה, ואיבד שליטה על כמעט 60% מרצועת עזה+איבד שליטה על כלל המעברים.

חיזבאללה - איבד את המנהיגים שלו, אחרי שנה וחצי של שיקום כל מה שהצליח להוציא זה מכת פתיחה של 200 רקטות שמתוכן 80 נפלו בלבנון, איבד חלקים גדולים בין ישראל לליטאני.

איראן - הלכה התוכנית גרעין, הלכו הבכירים, תוכנית הטילים לא קרובה למה שהייתה/תוכנה להיות, הלכה התמיכה במדינות ערב, הפכה מאימפריה איזורית לעוד דיקטטורה.

היחידים שאיתם אתה לא ב"מאזן חיובי" אלה החות'ים אבל גם הם מבינים מה קורה פה ויושבים בשקט.

האם צריך לבקר את ביבי על זה שזה קרה עכשיו ולא ב-2010? כן.

האם זה לא נצחון מוחלט/גורף? אם אתה אומר לא אתה מגיב מפוזיציה.

וטראמפ המלך, מרגיש לי שהרבה זמן לא כתבתי את זה.

פורסם

תהיתי לעצמי כמה זמן עד שתהפכו אותו לפאשיסט.

העיקר לזרום עם בכירים שעושים פעולות במחשכים של דרום אפריקה זה בסדר.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

עד שפעם אחת מדינת ישראל פועלת נכון ומעבירה את הקשב לראש הנחש, גם זה לא טוב?

אם כבר, הטענה אמורה להיות למה לא הופעלה התוכנית נגד חיזבאללה לפני שבוע, שאמרו שהייתה תוכנית מסודרת לחסל הרבה בכירים במכת פתיחה. זאת פשלה אמיתית.

כשטראמפ עלה גם כולם דיברו על איראן+חטופים, אז להסתכל אחורה ולהגיד למה לא עשו X זה הכי קל, במיוחד אם מתעלמים מדברים נוספים שקרו.

בסוף, תסתכל על הבדלים מלפני שנתיים וחצי להיום:

חמאס - איבד את רוב הנכסים הצבאיים שלו, לא יכול להוות איום על ישראל, בקושי יכול לשגר רקטות, לא יכול לבצע פיגועי חדירה, ואיבד שליטה על כמעט 60% מרצועת עזה+איבד שליטה על כלל המעברים.

חיזבאללה - איבד את המנהיגים שלו, אחרי שנה וחצי של שיקום כל מה שהצליח להוציא זה מכת פתיחה של 200 רקטות שמתוכן 80 נפלו בלבנון, איבד חלקים גדולים בין ישראל לליטאני.

איראן - הלכה התוכנית גרעין, הלכו הבכירים, תוכנית הטילים לא קרובה למה שהייתה/תוכנה להיות, הלכה התמיכה במדינות ערב, הפכה מאימפריה איזורית לעוד דיקטטורה.

היחידים שאיתם אתה לא ב"מאזן חיובי" אלה החות'ים אבל גם הם מבינים מה קורה פה ויושבים בשקט.

האם צריך לבקר את ביבי על זה שזה קרה עכשיו ולא ב-2010? כן.

האם זה לא נצחון מוחלט/גורף? אם אתה אומר לא אתה מגיב מפוזיציה.

וטראמפ המלך, מרגיש לי שהרבה זמן לא כתבתי את זה.

זה לא אחד במקום השני.

בחיזבאללה היה צריך לטפל עד הסוף בסבב הקודם, החה תריך להתחיל לפני שתקף וודאי שצריך להשלים את העבודה 

פורסם (נערך)

סליחה, @יובל .מ.

מה?

מי הפך אותו לפאשיסט?

מי זורם עם מי? איזה בכירים?

על מה אתה מדבר? 

מאוד נוח להחליט לסגור את התיק מהסיבות האלו, אבל יש מצב טוב ש-א יפתחו אותו שוב בבג"ץ, ו-ב, יפתחו אותו בבין הדין הבין לאומי.

ואני אגיד לך משהו יובל, אני לא אתפלא אם אפשרות ב', שהיא אפשרות רעה מאוד, בעצם היא מטרה של הקואליציה כדי שנראה שוב את "כל העולם הצבוע נגדנו".

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, פריג'י כתב:

ואף מילה על האלוף איתי אופיר והחלטתו האמיצה לסגור את פרשת שדה תימן?

סטנדרטים של מערכת המשפט של דרום אפריקה.

אני לא יודע איזה סטנדרטים.

מה שאני כן יודע שכתב האישום לאנבוטל מחוסר אשמה אלא מקשיים שנובעים משחרור הקורבן לעזה.

• אהבתי 1

פורסם

נכון. 

והאינטרס שלנו כאנשים נורמטיביים שהתיק הזה ייחקר וייסגר בתקווה מחוסר אשמה, ואם יש אשמה אז לטפל בפושעים.

אולי אני סתם נאיבי.

אבל בקבוצות צוהלים על ההחלטה בנוגע ל"עלילת הדם" כמו בנות יענה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 56 דקות, Night Driver כתב:

ביבי?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...