Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/share/v/1CKn2WcXDQ/

ואלה האנשים שאתם טוענים ששומרים עלי

טוב אחייייי.

מזכיר לי שמאלני בעבודה שטוען שאלה שנוגעים להדר מוכתר בציצי בהפגנות הם מלח הארץ אבל למרדכי דוד מגיע כדור בראש.

בחייאת..

לפני כמה ימים הבאת פוסט מתלהם של הצל, עם ציטוט חלקי ביותר של מסוואדה.

עכשיו סרטון של איזה שבור, על הדס שטייף… תזכיר לי מה התפקיד שלה? למיטב ידיעתי היא בפנסיה כרגע.

מה בדיוק אתה רוצה להגיד בסרטון הזה? מה התלונה שלך?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה שהלוחמת צדק שלך היא עבריינית זה בסדר?

מי מינה אותה ללוחמת צדק? ועוד שלנו? מטעמנו?

היא הייתה כתבת פלילים. לא יותר ולא פחות.

מההודעות שלך, עולה הרושם שנגמרו הבעיות במדינת ישראל.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

בחייאת..

לפני כמה ימים הבאת פוסט מתלהם של הצל, עם ציטוט חלקי ביותר של מסוואדה.

עכשיו סרטון של איזה שבור, על הדס שטייף… תזכיר לי מה התפקיד שלה? למיטב ידיעתי היא בפנסיה כרגע.

מה בדיוק אתה רוצה להגיד בסרטון הזה? מה התלונה שלך?

מי מינה אותה ללוחמת צדק? ועוד שלנו? מטעמנו?

היא הייתה כתבת פלילים. לא יותר ולא פחות.

מההודעות שלך, עולה הרושם שנגמרו הבעיות במדינת ישראל.

צודק.

אתם צודקים בנוהל, וכל השאר אהבלים.

בהצלחה בבחירות.

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

בהצלחה בבחירות.

באמת מה אתה רוצה?

הדס שטייף מועמדת למשהו? מובילה איזו תנועה או מפלגה?

מה אנחנו (הסמול) אמורים לעשות לדעתך?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

להפסיק לעשות כל דבר שיכול לגרום למתלבטים להצביע ביבי.

אישית, אני לא מכיר מתלבטים כאלה, ואני לא משוכנע שמישהו שמקבל לפיד שלו סרטונים מהצל יכול להיקרא מתלבט אבל דברים יותר מוזרים כבר קרו.

בטלוויזיה, בדרך כלל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, stx כתב:

לא לראיין את הדס שטייף?

לצנזר את הראיון?

להקליט ראיונות ולשדר רק אם הם מתאימים לנרטיב?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

טוב אחייייי.

אתה בסך הכך ממשיך להציג את הרמה הנחותה שלך כאדם בוגר שלא מסוגל לחשיבה עצמית, אוכל את מה שכל האנשים בעלי אינטרסים (כסף ורק כסף) מאכילים אותך. אתה בסך הכל תמונת מראה כמו כל שונאי ישראל הגדולים שמאזינים לכל מני אנשים בעלי אינטרסים כלכליים ולא מבינים שאלו אנשים שמשקרים להם בפנים. העולם שלך צר כעולמה של נמלה אם אתה אשכרה מצטט אפסים כאלו. 

לפני 12 דקות, stx כתב:

אם אחרי ה-7 באוקטובר יש לביבי מצביעים, כלום לא יעזור אלא רק מלחמת חורמה וחינוך מחדש למשך שנים רבות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

לא לראיין את הדס שטייף?

לצנזר את הראיון?

להקליט ראיונות ולשדר רק אם הם מתאימים לנרטיב?

אתה מכיר את הביטוי ׳את זה נשאיר לטכנאים׳?

פורסם

זה לא עובד. לא ברוסיה הקומוניסטית ולא באירן האיסלמיסטית.

ואם תצליח באורח פלא לצנזר את כולם מהיום והלאה אז יחפרו לך על אהוד ברק ועל האלטלנה ועל הסזון ועל קסטנר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

עדיין לא קרה פה שאזרחי המדינה עושים טרור מאורגן בסדר גודל כזה. בדגש על עדיין.

שומר חומות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

טוב אחייייי.

מי מהם? קובן או שטייף?

חבר שלך בסרטון מתלהם שזה "על חשבונו", אבל מה בפועל?

יש לך ראיון, שהמרואיינת חושפת שהיא גם עבריינית, נשאלת שאלות לגבי זה בפנים ועונה כמו עבריינית. ככה שהעבודה נעשתה. סוג של ח"ח לקובן.

עכשיו, מי טען שהכתבת היא שומרת עליך?

[אני בכלל לא רוצה לפתוח את הנושא שההתנהגות שעליה היא מדברת הכי מתאימה לצעקות הימין של הזמן האחרון, במיוחד הקטע שעבריינים מבינים רק כוח.]

עריכה:
ככול שאני שומע יותר מהראיון אני באמת לא מבין מה ההתלהמות של מר בחור ושל יובל. 

"בכספי המיסים שלי" בינתיים הראיון טוב, אתה מגלה את הפנים האמיתיות של האישה הזאת, את ה(לטעמי) שחיתות המוסרית שלה. לא הבנתי איפה ביזבוז הכסף פה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

חבר שלך בסרטון מתלהם שזה "על חשבונו"

השאלה המתבקשת בעקבות המשפט הזה, מה עם תקציב "קשר עם הבוחר" של ח"כים מסוימים שמשלמים לערוץ 14.

האם זה לא "על חשבוננו"??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

התגובות שלכם רק מוכיחות שאתם בומרים שלא מבינים את העולם ואיך שהוא עובד היום, בגלל זה אתם מופתעים כשאתם מפסידים כל פעם מחדש.

אגב, המקרה עם עמית סגל ואחים לנשק מוכיח את זה מצוין.

לפני ה7.10 אמרו בצורה ברורה"לא יהיה צבא ולא נגיע", אין פה שם מחלוקת. עכשיו כשזה צף פתאום זה "אהה לא התכוונו באמת".

אז למה אמרתם את זה? או שאתם שקרנים, או שסירבתם באמת ופגעתם בכשירות, הבעיה שלכם היום זב שהאינטרנט לא שוכח וקל לאנשים כמו יעקב אליצור, זמרי, ינון מגל ועו ,לחשוף את זה.

וכשמציבים לכם את זה מול הפנים פתאום אתם מבלבלים את המוח "אהה אתם לא חושבים אתם בוטים" כמו חבר שלנו מקס פה.

טוב גבר, תשלח לי מה הדף מסרים של האנטי ביבי שאני אשווה מול הדף של הביביסטים נראה מה עדיף.

לפני 9 שעות, David32 כתב:

סוג של ח"ח לקובן

"לדעתי את גיבורה".

יופי של ח"ח.

• רעיון גרוע 3
  • משעמם 1
פורסם

לעניין שטייף... לא יפה. 

אבל... אחלה. 

אולי הייתה מספיקה יד כבדה על הכתף, אבל גם בעולם העברייני יש קודים של התנהגות ויש נורמות של טיפול, ושטייף שוחה בעולם הזה מעצם תפקידה, לטוב ולרע.

מישהו פה מצר על זה שפוצצו את "החתול", שבא לאיים על עיתונאית, אם חד הורית?

לגבי "אחים לנשק", טוב היה אם היו חוזרים בהם מההצהרות טרם הטבח (סליחה, התקומה...), כי המסר היה ברור, גם אם לא גרר פעולה ממשית מצד הציבור (ולדעתי לא מהדברים שעודדו את חמאס). ולא, זה לא לגיטימי לקרוא לסרבנות, כי זה מפורר את ערך הערבות ההדדית, שהוכח שהוא נחוץ. וכן, זה כן לגיטימי להגיד שהם ארגון לא נייטראלי פוליטית, ולא, זה שומדבר מזה לא מבטל את הטוב שהם כן עושים. אבל הם ארגון פוליטי, לעומתי לשלטון, שעיקר פעולתו היא לטובת הכלל, אבל גם לטובת החלפת השלטון.

כל זה יכול להיות נכון בו"ז, כולל השבחים והביקורת, והמחלוקת. 

תמיד שהזוגה מתפלאה שאיזה מאן דהוא מתנהג באופן לא עקבי (פעם רוצה לחזור לגרושתו, פעם מנאץ אותה), אני תמיד מזכיר לה שאנשים הם לא דבר אחד, אחיד ושלם. הם גם יכולים להיות דברים מנוגדים בו"ז. בני אדם זה דבר מורכב, וחבורה שלמה של אנשים, על אחת פי כמה וכמה.

אדם חושב צריך להיות מסוגל להגיד: פה אני מסכים. שם אני מתנגד, כאן... אין לי דיעה מגובשת.

לא צריכים לבחור צד באופן דיכוטומי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אגב, אני חוזר אחורה כמה שנים: הקואליציה הנוכחית הפילה את הממשלה כי לא הסכימה לעזור להם להאריך את ההוראת שעה נגד איחוד משפחות, כי גורמים מתוך הקואליציה לא הסכימו להצביע בעד.

אותו דבר אתמול - אם הקואליציה הפילה לסמוטריץ את הצו, שלא יבכה על האופוזיציה, ואם זה מפריע לו שיילך לבחירות.

מצד שני, ההוכחה היא, שוב, כמה הכל פוליטיקה ולאף אחד לא אכפת מאיתנו, כי אחרי הפלת הצו בליאק אמר "עוד מעט יהיה פה זול יותר", אבל עכשיו הוא שמח שאני משלם יותר על הזמנות מאמזון, אז מה אתה מבלבל את המוח?

• תוכן חדש...