Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שהתמיכה של זיני בהגדרה של ארגוני פשיעה כארגוני טרור היא הכי נכונה שיכולה להיות.

אני לא לגמרי מסכים.

מצד אחד זה טקסטבוק של פאשיסטים, תגרום למהומה ואז תשתמש בה בשביל להצדיק מהלכים לא דמוקרטים. מספר מקרי הרצח במגזר הערבי נתן זינוק חד מרגע שהממשלה הזו נכנסה לשלטון. עוד לפני השביעי באוקטובר. המשטרה פשוט נתנה לפשע להשתולל ללא מינימום של מאמץ של אכיפה.

ועכשיו זה התירוץ להכניס את השבכ ואני מניח שגם מעצרים מנהליים ועוד אמצעים שלא בדיוק משמשים במדינות מערביות.

מצד שני, מדובר בבן גביר שאני לא בדיוק חושד בו בתכנון ארוך טווח, מעבר לסרטונים בטיקטוק.

בכל מקרה, זה יהיה כנראה עוד משהו שישמש לדיכוי הצבעה במגזר הערבי, כשמבחינת הימין זה מסומן כיעד אסטרטגי מספר אחד בבחירות הקרובות.

לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

יכולנו לדחות את הקץ הזה אם היו עושים ליגליזציה לקנאביס.

אתה ממש ממש לא בכיוון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בטוח שזה עדיף על אפגניסטן או עיראק :)

היית לאחרונה בקריית גת?

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

עדיף

לא ביקרת שם הרבה זמן, אה?

--

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
כבר אמרו את זה לפני..
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

מתישהו תפסנו הרבה דגי ארס בים, והזמנו ידידה מתנדבת מגרמניה לאכול איתנו. 

הדגים היו טעימים מאוד, והיא שאלה איזה דג זה.

כמובן שאין לי מושג מה השם של הארס בגרמנית או באנגלית, אז אמרתי לה שבעברית הדגים האלה נקראים ארסים.

והיא בתגובה: 

Arsim?

Like in Kiryat gat?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אני חושב שהתמיכה של זיני בהגדרה של ארגוני פשיעה כארגוני טרור היא הכי נכונה שיכולה להיות.

את זה כבר מזמן היה צריך לעשות, בטח בכל הקשור בפרוטקשן שזה בהגדרה טרור לכל דבר ועניין. 

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

אם הם היו יודעים שהם יצטרכו להגיע כל כך הרבה הם לא היו מקימים את הבסיס בקריית גת.

אם היו יודעים שיגיעו כל כך הרבה לשם היו נרשמים למחיר למשתכן באיזור

• רעיון טוב! 1
פורסם

ההגדרה כארגון טרור היא בדיוק בשביל זה - טרור זה בתחום אחריותו של השב״כ שכפוף ישירות לראש הממשלה. עכשיו שהגבולות בין פעילות פלילית לטרור מטשטשים יותר קל להפעיל את השב״כ נגד אנשים ש… בוא נראה… מבעירים פחים למשל.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היו יודעים שיגיעו כל כך הרבה לשם היו נרשמים למחיר למשתכן באיזור

חכה שיגלו שמיקי זוהר גר שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, madmaxx כתב:

את זה כבר מזמן היה צריך לעשות, בטח בכל הקשור בפרוטקשן שזה בהגדרה טרור לכל דבר ועניין. 

קרא את המסמך הזה של משרד המשפטים לגבי ההגדרות לטרור מרחבי העולם. המשותף לכולם היא המטרה להשפעה פוליטית. פרוטקשן נועד להשיג כסף ולא כח פוליטי….רגע….המממ….אולי אני טועה לגבי מגזרים מסוימים שסוחטים אחרים והם בעצם כן עושים ״טרור״?

עריכה אחרונה על ידי Rשף
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, stx כתב:

ההגדרה כארגון טרור היא בדיוק בשביל זה - טרור זה בתחום אחריותו של השב״כ שכפוף ישירות לראש הממשלה. עכשיו שהגבולות בין פעילות פלילית לטרור מטשטשים יותר קל להפעיל את השב״כ נגד אנשים ש… בוא נראה… מבעירים פחים למשל.

גם המשטרה כפופה לבנגביר, שכפוף לראש הממשלה. המשטרה לא אוכפת מספיק במגזר הערבי בדיוק מאותה סיבה שהגבול בעזה היה פרוץ ב7.10. שכחתם את המהומות ב21? זה מגיע מאותו יצרן. 80% ממי שהשתתפו בהפרות סדר האלה היו עם רישום פלילי קודם. מדיניות ההכלה של הליכוד זה לא רק עם חמאס, גם העבריינים במגזר הערבי זה נכס שלהם.

כשיש פעילות פלילית מסוג אחר יודעים לאכוף יפה מאוד.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...