Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם מתישהו האמריקאים יגידו ש׳וואלה, לא מתאים לנו חבורת המטומטמים פה שמבעירה שריפות ואז אנחנו חייבים לבוא לכבות׳ ויחליטו לעשות משהו בעניין.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהבתי איך שהוא שיקר בהודעה שלו באנגלית והפיל הכל על אדלשטיין למרות שסמוטקיץ ושות' כן הצביעו בעד זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

ואין לזה בכלל קשר לזה שהאורח התורן צריך להחזיק את הרצועה של נתניהו, שלא יחסל מישהו בטעות.

מנסה לדמיין את התגובות של סגל ושאר הליצנים אם היה מדובר בבנט\לפיד או אם אלו היו שליחים של ביידן.

מצד אחד אני מרוצה שיש מי שמונע מחבורת הפירומנים בממשלה להמשיך עד הדימיון המוחלט. אבל מצד שני זה קצת מביש.

כשעושים לא טוב וכשלא עושים גם לא טוב.

העיקר שמצאת דרך נוספת לקרוא לממשלה "אוכלי מוות".

פורסם

אתה מקגיש טוב עם זה שהפקיעו מאיתנו את ניהול הביטחון שלנו ושחותמים במקומנו הסכמים?

אני מדבר בכללי, לא בגלל הממשלה של חדלי האישים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי מה קרה שכבר הודעה שניה שאתה רץ להגן על הממשלה למרות שלא נאמר שום דבר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מדברים פה על פוליטיקה, לא? בסוף תחת ממשלת ימין על מלא שמדברת בלי סוף על ״משילות״ קיבלנו ועדה קרואה שמנהלת אותנו כאילו אנחנו עוד סטייט.

ככה ראש הממשלה יכול להתפנות ולעסוק בביקורת טלוויזיה, כאילו הוא כותב טור בפנאי פלוס.

IMG_0781.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

בוא נעשה סדר.

אחת ממטרות המלחמה היה לגרום לכך שחמאס לא יהיה בעזה ומישהו אחר ינהל אותה. 

דה פקטו - חמאס שם. והוא גם חמוש. גם המנהרות עדיין קיימות ולא הושמדו כליל.

המצב כרגע שארה"ב החזירו לנו את החטופים ולקחו לנו את השליטה הבטחונית. אתה מבסוט מזה? אתה לא מבין שהממשלה מכרה את בטחון המדינה?

אנחנו לא רשאים לעשות כלום ללא הסכמת ארה'ב.

היה לי מאוד מוזר איך הם חזרו ברגע אחד כל כך מהר ( ואני מברך על זה אבל זה היה לי מאוד מוזר) ועכשיו שאר חלקי הפאזל התחברו. האיש שמכר פעם רהיטים מכר את הבטחון שלנו לארה"ב ואוי ואבוי אם נסטה מהדרך. 

האמת, כבר ב 2021, בזמן הקורונה, הייתה כתבה ב ynet או במעריב שהיה רשום שם שמדינת ישראל בעתיד לא תנהל את המלחמות שלה. כמה שהפכתי את הטלפון ושרשורי הקורונה לא מצאתי את המאמר. אני זוכר שהסתכלתי על זה ואמרתי לעצמי.....מילא החיסונים אבל גם את הבטחון?

והיום, אחרי מספר שנים , אני רואה את התממשות הכתבה.

ביבי "אולי" ( אולי כי שם דבר לא מנוהל בממשלה הזאת) מנהל את ענייני הפנים אבל בקשר לעינייני בטחון, הוא רק האיש שמייצג את ישראל מול ארה"ב והוא לא יכול לעשות כלום בלי הסכמתה בנושא הבטחון. זה שהוא צעק לבייס שלו שאנחנו מדינה עצמאית רק מחזק לי שאנחנו ממש לא מדינה עצמאית.

גלעד ארדן כבר רמז שישראל כ"ץ גרם לנזק אדיר לישראל בנושא הבטחון ויש לי הרגשה שזה קשור לזה ( בלי קשר ליריבות הגדולה בינהם).

השאלה, האם כדי להשיג את תוצאות המלחמה אתה מוכן לקבל ניהול אמריקאי של כל נושא הבטחון?

על השאלה הזאת אתה צריך לענות.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא מבין מה פתאום זה הפך להיות עניין, כי זה היה ככה מאז ומעולם. מתי ישראל יכלה לעשות משהו משמעותי בביטחון בלי אור ירוק מארה"ב? נכון, ממשלה של מטומטמים, ראש ממשלה הגרוע בתולדות המדינה, אבל זה באמת לא קשור אליהם. כל ממשלה שתהייה פה תצטרך לתת דין וחשבון לארה"ב בכל מה שקשור לביטחון כל עוד אנחנו מקבלים מהם תקציבים וסיוע בטחוני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

לא ברמה שאנחנו רואים ומדווחים בימים האחרונים.

נכון, היה שיתוף פעולה אבל מה שקורה עכשיו זה לא שיתוף פעולה. זה לקחת את המושכות ולהזיז אותנו למושב האחורי.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה תמיד היה ככה. יש שיתוף פעולה אבל אם האינטרסים מנוגדים אמריקה קובעת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם

במשך שנים האסטרטגיה הפלסטינית הייתה להביא ל״בינאום הסכסוך״ וישראל נלחמה בזה בכל הכח. חוץ מהמפלגות הערביות, היה פה קונצנזוס שהסכסוך ייפתר רק במו״מ ישיר. נתניהו לקח את הקונצנזוס הזה והפך אותו לעוד אמצעי למריחת הזמן.

עכשיו אנחנו מקבלים את הבינאום הזה לפנים. גל של מדינות גדולות וחשובות שהכירו במדינה פלסטינית. ועכשיו מרכז לניהול המצב, בשליטה של האמריקאים, אבל צפויים להצטרף לשם גם בריטים, ירדנים, אמירתים ועוד מדינות. במקביל על אדמת עזה פועלים הטורקים.

להגיד שזה מצב שתמיד היה זו עצימת עיניים. ברור שהיתה השפעה אמריקאית, אבל בסוף זו תמיד היתה החלטה ישראלית. ואפשר לחזור ולמנות פה מקרים שראש ממשלה ישראלי פעל בניגוד לרצון המפורש של נשיא אמריקאי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תמיד היה המצב, והחלטות שבוצעו נגד אמריקה לא היו משמעותיות כאלה. כשאמריקה נותנת את המילה שלה לכל השותפות שלה במזה"ת שתעשה X ואתה עושה Y אתה מזיק לעצמך יותר ממה שתינזק אם תעשה מה שהם רוצים. בשביל חסר עמוד שדרה כמו ביבי אין פה בכלל דילמה, ה"אתגר" היחיד שלו זה למכור את זה לבייס וכידוע מדובר באנשים שאם הוא יחרבן להם על הראש הם יגידו שזה קרם לחות לשיער בחינם.

יש מצב גדול שזה הכל הצגות כלפי פנים לשימור השלטון ובחדרים סגורים עם נציגים של מדינות אחרות הוא מדבר בעד זה. אם זה יצליח הוא יקח קרדיט, ואם יכשל יגיד לציבור שהוא היה נגד זה מההתחלה.

פורסם
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

יש מצב גדול שזה הכל הצגות כלפי פנים לשימור השלטון ובחדרים סגורים עם נציגים של מדינות אחרות הוא מדבר בעד זה. אם זה יצליח הוא יקח קרדיט, ואם יכשל יגיד לציבור שהוא היה נגד זה מההתחלה.

לא יש מצב. זה המצב. 

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

במשך שנים האסטרטגיה הפלסטינית הייתה להביא ל״בינאום הסכסוך״ וישראל נלחמה בזה בכל הכח. חוץ מהמפלגות הערביות, היה פה קונצנזוס שהסכסוך ייפתר רק במו״מ ישיר. נתניהו לקח את הקונצנזוס הזה והפך אותו לעוד אמצעי למריחת הזמן.

עכשיו אנחנו מקבלים את הבינאום הזה לפנים. גל של מדינות גדולות וחשובות שהכירו במדינה פלסטינית. ועכשיו מרכז לניהול המצב, בשליטה של האמריקאים, אבל צפויים להצטרף לשם גם בריטים, ירדנים, אמירתים ועוד מדינות. במקביל על אדמת עזה פועלים הטורקים.

כדאי פחות לצטט כותרות של טורי דעה מ-ynet. המצב שמסתמן בעזה הוא החלום הרטוב של ישראל ב-20 השנים האחרונות - שליטה אזרחית של גוף בינלאומי, בלי חמאס ובלי אונר"א, ושליטה בטחונית ישראלית. גם אם ייכנסו כוחות צבאיים בינלאומיים הם יהיו ידידותיים ויפעלו תחת מעטפת ישראלית ובכל מקרה ישראל לא הולכת לסגת לקו הגבול הישן לעולם. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

להגיד שזה מצב שתמיד היה זו עצימת עיניים. ברור שהיתה השפעה אמריקאית, אבל בסוף זו תמיד היתה החלטה ישראלית. ואפשר לחזור ולמנות פה מקרים שראש ממשלה ישראלי פעל בניגוד לרצון המפורש של נשיא אמריקאי.

האמריקאים תמיד ניהלו את האירוע, רק במקום שיעשו את זב מוושינגטון הפ עושים את זה מקרית גת.

ואלה שכועסים על המרכז בקרית גת אוננו על המשחתות של ביידן שהגיעו לחופי לבנון או על סוללות התאאד שהגיעו אלינו למלחמה מול איראן.

אינשאללה שייכנסו סעודים כמה שיותר מהר לעזה. שייכנסו מצרים, איחוד האמירויות ומי שבא להם. גם שהטורקים ייכנסו וגם אמא של הקטארים.

שהם יהיו הכובשים, ושצהל יתחיל לבנות מוצבים על הקו הצהוב. נדבר בעתיד על נסיגה.

בינתיים הממשל האמריקאי גורם לבן גביר להראות כמו פעילים של שוברים שתיקה.

• תוכן חדש...