Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ההוכחה הכי טובה לכך היא האנטי האדיר שיש בינתיים

אכן, משוואה חד-ערכית פשוטה...

לגבי המילה הזאת - פרגמטיות - היא לנצח תהיה זמנית.

השאלה היא איך תוך כדי ״פאזה פרגמטית״, נקרא לזה ככה, אתה בו-זמנית מתכונן אקטיבית לשלב הבא -

המוסד הצליח בזה ע״ע ביפרים, שאר המדינה/מערכות השלטון - לא כל כך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

עם כל השנאה לביבי, וכמה שנמאס לי לראות את הפרצוף הזחוח שלו, ועוד יותר נמאס לי לקרוא שופרות מאוננים על כל דבר שעושה, גם אם יום לפני עשה את ההפך - הלוואי וההסכם זה יצליח

אם כן, הוא יעצור את המלחמה, הוא ישים סוף לפנטזיות המשיחיות על ארץ ישראל השלמה, ושרה נתניהו בת ה-20 מטיילת על בעלה בעזה הנקייה מערבים. הוא עלול לעצור את הצונאמי המדיני נגד ישראל ולעזור לנו לשקם את מעמדנו ואפילו להרחיב את הסכמי השלום עם מדינות כמו אינדונזיה. הוא יכניס לעזה חיילים ערבים, שיהיו אלו שהחמאס ירה בהם אם ההסכם יכשל. ובכלליות הוא גם יכול להציב מדינות מוסלמיות בחזית ברורה נגד החמאס.

הוא יכול, אולי, בסיכוי מאוד נמוך, אבל בכל זאת, להבטיח ניצחון לפרגמטיות כאן, סוף סוף. וההוכחה הכי טובה לכך היא האנטי האדיר שיש בינתיים להסכם כנראה גם מהצד השני, ובוודאות אצל ימניים קיצוניים אצלנו.

+100

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

הלוואי וההסכם זה יצליח

מבחינתי, החלק החשוב ביותר בהסכם זה החזרת כל החטופים כצעד ראשון. כל השאר שבררי ובסך הכל די מחזיר אותנו לנקודת האפס שבמקרה הטוב תביא כמה שנים של שקט עד לסערה הבאה. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ההסכם הזה טוב גם אם יצליח וגם אם יכשל, למרות שכמובן עדיף שיצליח כדי לעצור את הסבל של החטופים והמשפחות.

אם חמאס יסכים, אנחנו נהיה באותו מצב בערך רק עם החטופים בבית, כלומר אין להם שום קלף משמעותי בשרוול יותר.

אם חמאס יסרב, אז ממשיכים להילחם רק שהפעם אין יותר מה לבכות על ג'נוסייד.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכרזה נחמדה ולא יותר מזה..

אני מעדיף להחזיר את החטופים ולהתחיל להתכונן למלחמה הבאה.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

מה זה רבים? 10 אחוז? 20 אחוז? 50 אחוז? 80 אחוז?

לא יודע, לא ספרתי.

לפני 4 שעות, hans כתב:

חוץ מזה תגדיר ״בשקט ובכבוד״.

כאשר אתה מתפרנס בכבוד.  

לפני 4 שעות, hans כתב:

הכבוד הערבי נגמר בערך בתחומי השבט,

ברגע שיש בעיה שוחטים את השבט האחר עד לסולחה/הודנה

(עוד לפני שהגענו לנושא היהודי).

אני זוכר שבט אירופי נאור ותרבותי, שלפני שמונים שנה שחט שישה מיליון יהודים ועוד עשרות מיליוני גויים.

לפני 5 שעות, ברווז כתב:

שינית מקום. גם המנטליות מסביבך השתנתה. יותר קל לך לשנות את זו שלך או לאמץ אחת מקומית. 

עברתי בין שלושה מקומות – ברה"מ, ישראל ואירופה. כן, יש הבדלים בגישה, אבל בסופו של דבר כל הסיפורים על מנטליות הם בולשיט אחד גדול. הרבה יותר תלוי באדם עצמו. תראה את הגרמנים, איך הם הצליחו לשנות את המנטליות שלהם.

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אצל החרדים, אם תחליט שאתה יוצא מהחיים האלה המקסימום שיקרה זה שהמשפחה תנתק איתך קשר ויגידו עליך קדיש כאילו מתת. וזה במקרה הקיצוני.

אז אתה אומר שאין שם שטיפת מוח?

גם ביביסטים לא יהרגו אותך אם תבקר את נתניהו, מקסימום יכתבו עליך פוסטים מגעילים ברשת.

אז תחליף ביביסטים בימין קיצוני. לא הרגו? 

בברית המועצות לא היית מדבר נגד השלטון כי אתה יודע שזה לא יגמר טוב, במיוחד אם יש לך חשיבה עצמאית ובא לך לחיות.

אין לך מושג על מה אתה מדבר.

בעזה, תגיד שאתה לא מאמין יותר בג'יהאד ובאמונה שהמשיח יבוא אחרי שהמוסלמים יהרגו את כל היהודים, לא רק שיתייחסו אליך כאילו מתת, יהרגו אותך. אפילו אם אתה כן מאמין בזה וחושב אחרת מחמאס בכל מיני סוגיות אחרות, יהרגו אותך כמו שהרגו את אנשי הפת"ח.

אני לא יודע מה יקרה בעזה, אבל הרגשתי שגם אתה יודע את זה בדיוק כפי שאתה יודע מה היה קורה בברית המועצות.

להפעיל את החשיבה העצמאית זה אומר לא לצאת נגד חמאס כי זה מוות בטוח.

כבר עכשיו יש בעזה אנשים שמעזים לצאת בגלוי נגד חמאס.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עכשיו אפשר להגיד בוודאות שההסכם של טראמפ היה לטובתנו - חמאס הפעיל את ראש ממשלת הטרור שיגיד "זה רק העקרונות צריך לסכם את הביצוע והפרטים".

נראה אם טראמפ יענוד במילה שלו עד הסוף.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

רק שהפעם אין יותר מה לבכות על ג'נוסייד.

עם איזה 300 מיליון גרטה׳אים וגרטה׳אות לא הייתי בונה על זה. השילוב של הסברה ערבית יעילה, הסברה ישראלית לא קיימת וקצת אנטישמיות קלסית בכל מיני תלבושות בעייתי מאוד מבחינתנו. ואחת ההאשמות החמורות כלפי נתניהו היא הנזקים שעשה למשרד החוץ במכוון משך הרבה שנים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

נתניהו

בונוס נוסף של ההסכם הזה שהבייס שלו כועסים עליו, השותפים שלו מהגבעות כועסים עליו, המון קולות מה "ימין" קוראים לזה אסון. אפילו התחילו לאיים על בחירות במרץ, אבל צריך להיזהר עם האופטימיות.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אם יהיה הסכם, ביבה יקבל גיבוי מלפיד וגנץ די בוודאות. ולדעתי גם בצדק, במקרה הזה. זה די גרוע אם ישראל תראה כמדינה שלא מסוגלת להגיע להסכמים בגלל חוסר יציבות פוליטית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כולם כולל החרדים יתנו גיבוי חוץ משמשון ויובב.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

כלום

נייטרלי לחיבור, אני מבקש.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...