Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

ואותי יותר מדאיג שיש אוכלוסיה שהולכת וגדלה שצועקת בראש מורם ש"נמות ולא נתגייס" ואף אחד בממשלה לא פוצה פה אלא עושים הכל לחוקק חוק שפוטר אותם.

סלח לי. עולם הפוך.

לבנאדם אחד יש דאגות בקשר לפרנסה ולשני יש דאגות בריאות. 

זה לא סותר ויכול להיות במקביל 

• רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

האנשים האלה שמתעלקים עלינו, מסרבים להשתתף בהגנה על המדינה ובבניינה אבל דורשים עוד ועוד תקציבים הם בעיה של כ ו ל נ ו. אתה הבנתֶאת זה, ברוך?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

התוכן לא נראה לך?

כי הוא טיפשי וילדותי

ואני דורש שלא יהיו עניים בעולם ורוצה שלום עולמי. אז מה?

במיוחד המשפט "רק הסכם החזיר חטופים"

ממש גאונים. מה גרם לחמאס לחתום על הסכם? עיניים יפות?

לפני 2 דקות, sperial כתב:

האנשים האלה שמתעלקים עלינו, מסרבים להשתתף בהגנה על המדינה ובבניינה אבל דורשים עוד ועוד תקציבים הם בעיה של כ ו ל נ ו. אתה הבנתֶאת זה, ברוך?

נראה לי שאתה לא הבנת

פורסם

להפך. לי נראה שאתה רק מחכה שמשה (או נתניהו) ירימו את הידיים ונגיע ל״ניצחון המוחלט״.

הקבוצה שחתמה על המכתב היא קבוצה איכותית שאיבדה כל אימון בראשי המדינה. ואני לא כותב ״מנהיגות״ כי אין בה שום מנהיג. רק כמה נרקיסיסטים בדרגה חמורה שקיבצו סביבם חבורת אומרי הן  אופורטוניסטיים, וביטחון ורווחת אזרחי מדינתֶישראל לא מזיזים להם את קצה הציפורן של הזרת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצחיק(לא) מספר 2.

רוה"מ, הנבחר, מנותקיהו:

"..המכתבים האלה לא נכתבו בשם חיילינו הגיבורים. הם נכתבו על-ידי קומץ קטן של עשבים שוטים, שמופעלים על-ידי עמותות במימון זר..

האלוף במיל, גיורא איילנד הסביר איך גופי הביון מגייסים סוכנים.

בהתחלה המגוייס לא יודע מי מפעיל אותו.

אח"כ קשה לו לסגת.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

להפך. לי נראה שאתה רק מחכה שמשה (או נתניהו) ירימו את הידיים ונגיע ל״ניצחון המוחלט״.

הקבוצה שחתמה על המכתב היא קבוצה איכותית שאיבדה כל אימון בראשי המדינה. ואני לא כותב ״מנהיגות״ כי אין בה שום מנהיג. רק כמה נרקיסיסטים בדרגה חמורה שקיבצו סביבם חבורת אומרי הן  אופורטוניסטיים, וביטחון ורווחת אזרחי מדינתֶישראל לא מזיזים להם את קצה הציפורן של הזרת.

לא. מדובר בקבוצת אנשים שאמורים להיות קצת אינטליגנטים אבל כותבים שטויות 

דווקא הם מצפים שמשה (או נתניהו) ירים את ידיו ובאורח פלא כל החטופים יצאו מהמנהרות 

לפני 18 דקות, רוןS כתב:

מצחיק(לא) מספר 2.

רוה"מ, הנבחר, מנותקיהו:

"..המכתבים האלה לא נכתבו בשם חיילינו הגיבורים. הם נכתבו על-ידי קומץ קטן של עשבים שוטים, שמופעלים על-ידי עמותות במימון זר..

האלוף במיל, גיורא איילנד הסביר איך גופי הביון מגייסים סוכנים.

בהתחלה המגוייס לא יודע מי מפעיל אותו.

אח"כ קשה לו לסגת.

אני לא יודע מה המימון שלהם 

אבל אני בטוח שאם הולכים לבחירות ויאיר גולן (או חס וחלילה לפיד) ראש ממשלה  יום למחרת כל כיכר החטופים מתרוקנת ונשארת במצב הטוב עם מספר משפחות חטופים (אם לא מפנים אותם) גם הפגנות בטוח יתמוססו

גם בתקשורת נשמע הרבה פחות 

ההפגנות זה 100 אחוז פוליטי

וכמובן אין שום עסקת חטופים כוללת

פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

קצת אינטליגנטים

לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

ההפגנות זה 100 אחוז פוליטי

??????????? 

מה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק שעם כול מה שקורה, הויכוח שיש פה זה על האם כמה מילואימניקים כתבו מכתב לתקשורת או למישהו אחר והאם מותר להם לכתוב. 

מצחיק ועצוב בו זמנית. ככה גנבו את המדינה.

ומי אחראי לזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדיון ולדעה שלך? כול אחד מכם.

אני מצטער, אני רואה מהצד דיונים, לא רק פה, בנושאים שמתגמדים לעומת מה שבאמת קרה ונאמר בפתוח. ובכול זאת מסתכלים הצידה ורבים על זה שמילואימניקים כתבו מכתב ורוצים להעיף אותם (עוד נקודה יפה בדרך לX אבל לא משנה). 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

לא. מדובר בקבוצת אנשים שאמורים להיות קצת אינטליגנטים ...

אני לא יודע מה המימון שלהם.....

לא הבנת את הכוונה כנראה.

איך מי שמחזיק בלישכתו ממומנים ע"י שלטון זר, מדבר על מימון זר,

או, "עם כנפי דונג אסור לעוף לעבר השמש".

• אהבתי 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

ביבי והלקקנים שלו שידרגו את השיטה לרמת אומנות של ממש. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

לדיון ולדעה שלך? כול אחד מכם.

אני מצטער, אני רואה מהצד דיונים, לא רק פה, בנושאים שמתגמדים לעומת מה שבאמת קרה ונאמר בפתוח. ובכול זאת מסתכלים הצידה ורבים על זה שמילואימניקים כתבו מכתב ורוצים להעיף אותם (עוד נקודה יפה בדרך לX אבל לא משנה). 

תמיד אמרתי שכמדינה זה מגיע לנו ואנחנו הבאנו את זה על עצמנו. וגם אחרי כל מה שקרה, אנחנו כציבור עדיין מתעסקים בקקי ומתווכחים כמה אנשים ההוא הציל או מה שזה לא יהיה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו כציבור עדיין מתעסקים בקקי ומתווכחים כמה אנשים ההוא הציל או מה שזה לא יהיה.

לא זה הויכוח, לא איכפת לי אם הציל אחד או עשרת אלפים.

הויכוח הוא על זה שלגיטימי לטעון טענה, אבל לא לגיטימי, ואף אסור, לבחון אותה ולרדת לחקר האמת.

זו לא התנהגות דמוקרטית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...