Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, oryo כתב:

שקרן, 

הדיווח הרשמי הוא על אסי סין. 

עכשיו מדווחים שזו בעצם טעות אנוש, הטייס של המסוק התבלבל וחשב שהוא מתפעל כטב"מ מתאבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

ראיתי במו עיני. לא תיעדתי...

אז כנראה שמעת לא נכון או הבנת לא נכון, כי אין סיכוי שהוא אמר את מה שאתה כתבת. אז כנראה טעית פה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לקומץ בצד השני יש שר משטרה? יש שר אוצר? ראש ממשלה שמשרת אותם? לא, לא נראה לי. 

יש להם אנשים בפנים שמשרתים אותם גם. לשני הצדדים הקיצוניים של המפה הפוליטית הישראלית יש מספיק משתפ״ים. 

פורסם
לפני 10 שעות, כוכב השחר כתב:

אתה חושב שהמצבה על העוטף היתה כל כך דלילה ועלובה אם זה היה גבול עם מדינת אויב אמיתית? אתה חושב שהיו מתייחסים למודיעין בצורה כל כך מזלזלת? אתה חושב שהמונח "חמאס מורתע" היה קיים בכלל?

איזה תזמון מושלם

https://x.com/avishaigrinzaig/status/1792418144679788868

פורסם
לפני 10 דקות, garicho כתב:

אז כנראה שמעת לא נכון או הבנת לא נכון, כי אין סיכוי שהוא אמר את מה שאתה כתבת. אז כנראה טעית פה.

יש להם אנשים בפנים שמשרתים אותם גם. לשני הצדדים הקיצוניים של המפה הפוליטית הישראלית יש מספיק משתפ״ים. 

אין אף אחד במערכת שמשרת מישהו כמו עופר כסיף. אין סימטריה. לא בזה. לא בשום דבר אחר. ולנסות לייצר אחת, זה לוגיקה וגישה זהה, סלח לי, לגישה שמנסה לייצר סימטריה בין צהל לחמאס.

ורק לצורך הדוגמא, אני לא שמעתי בחיים על שמאלנים שהולכים להפגנות ימין לחפש בוגדים וללכת מכות. לצד השני זה דווקא תחביב די מוכר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, garicho כתב:

ברור. אם משהו לא מסתדר עם ההגיון שלך, ההסבר היחיד הוא שאני כנראה דמנטי ולוקה בהזיות.

האמת שגם אני אז לא הייתי בטוח שאני שומע טוב, אז העברתי אחורה ושמעתי שוב.

טרחתי לחפש בשבילך.

הטעות שלי היא שזה התרחש ב7.10 בערב ולא בשמיני.

https://x.com/yuval_ganor/status/1710691155422134589

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כמה מהם עצורים?

אני לא יודע כמה מהם עצורים, 

לא עובד במשטרה ואבא שלי גם לא אז הנתונים האלה חסויים בפני.

אתה יודע?

לפני שעה, יבגניפ כתב:

כן זה כן.

לקומץ בצד השני יש שר משטרה? יש שר אוצר? ראש ממשלה שמשרת אותם? לא, לא נראה לי. 

אחלה תיאוריה.

המשטרה משרתת את כולנו, היא לא תמיד נמצאת בכל מקום ויש המון מקום לשיפור אבל הטענה הזו היא מגוחכת.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

הנה, כאן:

...

זה מפעל ההתנחלויות. זה מה שהוא מייצר. זה מה שהוא נותן למדינה. ואלימות, אגב, זה לא רק לעצור נהג ערבי ולדפוק לו מכות. גם להקים ישוב לא חוקי, ואז להכשיר אותו דרך מוסדות המדינה, שיותר ויותר משרתים את האג'נדה המשיחית, זו אלימות. פשוט יותר ממוסדת. 

Don't hate the players, hate the game.

כל הצדדים משחקים ככה, לך מפריע רק צד אחד.

לי שניהם, אתה צבוע.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

סיכום מעמית סגל:

"אוניברסיטת תל אביב סיכום מלחמת חרבות ברזל:

החוג ללימודי מזרח אסיה השווה בין קורבנות הטבח ונפגעי התקיפות של צה״ל ברצועה

ראש החוג למדעי המחשב דרש לא להגיע עם כיתוב ״יחד ננצח״ או כיתוב למען החטופים

ראש הועד המנהל מקווה שראש הממשלה ימות במהרה

משהו חולה במוסד הזה

שכחתי גם את המרצה ענת מטר שספדה לרוצח וליד דקא

את הנשיא שהסביר שפגיעה בערבים חמורה שבעתיים מפגיעה ביהודים

ואת תהלוכת הנכבה בשבוע שעבר

הרווארד זה כאן"

מותר לי להגיד שאנשי אוניברסיטת תל אביב הם אנטי ציונים שונאי ישראל שצריכים לעבור את הגבול לעזה או ש"חופש הביטוי הפוגעני" שמור רק למי שמתהדר באיזה תואר פרופסור בחוג "ללימודי מגדר וניתוח מבולבלים מינית"?

מזעזע. כשלמדתי מדמ"ח באת"א לפני עשור זה ממש לא היה ככה. אני זוכר שהיה סטודנט ערבי, בחור נחמד, מאוד חברותי, שבצוק איתן התחיל להגיד שטייסי חיל האוויר רוצחים. הוא קיבל פחות או יותר חרם חברתי על הראש כתגובה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, Potato כתב:

אני לא יודע כמה מהם עצורים, 

לא עובד במשטרה ואבא שלי גם לא אז הנתונים האלה חסויים בפני.

אתה יודע?

צירפתי סרטון שבו רואים את השוטרים מלווים את הנוער בזמן שאלו מבצעים חיפוש לא חוקי במשאיות.

למה נראה לך שהם טרחו לעצור מישהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

צירפתי סרטון שבו רואים את השוטרים מלווים את הנוער בזמן שאלו מבצעים חיפוש לא חוקי במשאיות.

למה נראה לך שהם טרחו לעצור מישהו.

לא יודע מה הלך שם, באמת שאין לי מושג.

אבל זה שדביל כתב משהו בטוויטר לא הופך את זה לנכון.

לפני 17 דקות, MostlyWicked כתב:

מזעזע. כשלמדתי מדמ"ח באת"א לפני עשור זה ממש לא היה ככה. אני זוכר שהיה סטודנט ערבי, בחור נחמד, מאוד חברותי, שבצוק איתן התחיל להגיד שטייסי חיל האוויר רוצחים. הוא קיבל פחות או יותר חרם חברתי על הראש כתגובה.

פקולטה של מדויקים/הנדסה והפקולטות של מדעי החברה/הדשא מאוד מאוד שונות בנושא הזה.

כמו מוסדות שונים.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

ברור. אם משהו לא מסתדר עם ההגיון שלך, ההסבר היחיד הוא שאני כנראה דמנטי ולוקה בהזיות.

האמת שגם אני אז לא הייתי בטוח שאני שומע טוב, אז העברתי אחורה ושמעתי שוב.

טרחתי לחפש בשבילך.

הטעות שלי היא שזה התרחש ב7.10 בערב ולא בשמיני.

https://x.com/yuval_ganor/status/1710691155422134589

לא אמרתי שאתה דמנטי או לוקה בהזיות. אמרתי שאין סיכוי שהוא אמר את זה, כי זה לא מסתדר לי עם האופן שבו הוא מתבטא בדרך כלל.

תודה שמצאת את הקטע. בהחלט מביך והייתי מצפה מפרשן ושדרן ברמה שלו להתבטא בצורה טובה יותר. אני תמיד ידעתי שסגל נמצא מימין המפה הפוליטית, אבל לצערי הנחתי שיש הוגנות בסיסית בפרשנות שלו. לצערי זה נראה שהוא תמונת מראה של האחים והאחיות שלו משמאל שיושבים לידו באולפן. My side, right or wrong.

זה עצוב שזה כך.

(ובאמת תודה שמצאת את הקטע, מעריך את זה מאוד. לא היית צריך)

לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

ורק לצורך הדוגמא, אני לא שמעתי בחיים על שמאלנים שהולכים להפגנות ימין לחפש בוגדים וללכת מכות. לצד השני זה דווקא תחביב די מוכר.

אנטיפה מכיר? אפילו בארץ הם הלכו להפגנות של להב״ה וכאלה ללכת מכות.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

אני תמיד ידעתי שסגל נמצא מימין המפה הפוליטית, אבל לצערי הנחתי שיש הוגנות בסיסית בפרשנות שלו. לצערי זה נראה שהוא תמונת מראה של האחים והאחיות שלו משמאל שיושבים לידו באולפן.

עד סוכות גם אני חשבתי ככה.

בימים שאחרי ה7.10 ישבתי שעות מול חדשות 12, וכל פעם הופתעתי מחדש מחוסר היושרה שלו.

יום או יומיים אחרי האירוע, אחד הכתבים הפוליטיים עדכן באולפן שלפיד מציע כניסה לממשלת חירום, בתנאי שבן גביר וסמוטריץ׳ יוצאים מהממשלה. אני זוכר (אין לי הקלטה, מקווה שאתה סומך עלי) שהפנים של סגל נדלקו.

הוא אמר שזה רעיון מצויין ואין לו ספק שנתניהו יסכים לזה.

כמובן שהמציאות הראתה אחרת וסגל יותר לא התייחס לזה. בטח שלא שמעו ממנו בדל של ביקורת על הסירוב של נתניהו לסכן את קואליצית ה64 שלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, Potato כתב:

אחלה תיאוריה.

המשטרה משרתת את כולנו, היא לא תמיד נמצאת בכל מקום ויש המון מקום לשיפור אבל הטענה הזו היא מגוחכת.

Don't hate the players, hate the game.

כל הצדדים משחקים ככה, לך מפריע רק צד אחד.

לי שניהם, אתה צבוע.

זה שלימין יש שר משטרה ואוצר וכו זו לא "תאוריה"  אלא עובדה.

שאר התגובנ שלך ככ לקונית וחסר תוכן, שהדבר היחידי שהיא משיגה, זו הצדקה של ה7.10 או השואה.

לפני 22 דקות, garicho כתב:

אנטיפה מכיר? אפילו בארץ הם הלכו להפגנות של להב״ה וכאלה ללכת מכות.

אנטיפה בישראל? לא, לא מכיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...