Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, Pika007 כתב:

כולם מסכימים על המספר של 35,000 גופות

רק רוצה לציין שמספר גופות לכשעצמו זה לא עילה לשום דבר.

זה נוראי שכל כך הרבה אנשים נהרגים, נכון, אבל אין איזה מספר שמעליו אפשר להכריז על פשעי מלחמה.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Pika007 כתב:

אולי תבין שאם הכתוב למעלה נכון, הבנאדם פושע מלחמה כנגד עזה- וכנגד ישראל.

אני לא רוצה להסתכן ב"אזהרה", אז אשאל אותך במילותיך:

לפני 41 דקות, Pika007 כתב:

זה לא רק תלוש מהמציאות, זה גם דבילי להפליא. אתה דביל? 

נתחיל מהעובדה הפשוטה - ישראל לא רק שלא מנסה לפגוע בבלתי מעורבים בכוונה, אלא היא אף עושה מאמצים על מנת לצמצם פגיעות בבלתי מעורבים.

יחס של 1 ל-1, באזור כה צפוף, כשחמאס בכוונה משתמש באזרחים כמגנים אנושיים, מחביא ציוד לחימה ומחבלים בבתי חולים, מתקנים של האו"ם ועוד, הוא בגדר ה"סביר". במלחמות האחרונות של ארה"ב ובעלות הברית, מדברים על יחס של בין 1 ל-2 עד 2 ל-1 (כלומר הטווח נע בין אזרח הרוג על כל שני חמושים לבין 2 אזרחים הרוגים על כל חמוש, תלוי איך סופרים).

אז ישראל אולי לא תקבל פרס על שמירה על חיי בלתי מעורבים, אבל מפה ועד פשעי מלחמה?   אתה בכלל מקשיב לשטויות שאתה פולט?

ונסיים בזה שאתה כנראה לא ממש מבין איך דברים עובדים במלחמה. ביבי לא יושב בחמ"ל ומחליט איפה להפציץ ואיפה לא להפציץ, ואין לו בכלל שליטה על אחוז הבלתי מעורבים שנפגעים.

או שעכשיו נשמע את הקשקוש הידוע של "רוח המפקד"?   בכירי צה"ל שהושפעו מבן גביר, סמוטריץ' וביבי הקיצוניים, ועכשיו רק מחפשים גני ילדים בעזה כדי להפציץ אותם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 50 דקות, Pika007 כתב:

לא, אתה לא. יש רק אדם אחד שההישרדות הפוליטית+האישית שלו מחוץ לכותלי הכלא די תלויה באורך המלחמה. 

כולם כבר ראו מה קורה עם התיקים האלה וכמה הם מחזיקים משהו.

הוא רחוק מכלא על הסעיפים האלה כמו שאני ואתה רחוקים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יחס טרוריסטים-בלתי מעורבים

בעזה 1:1

ארה"ב בעירק ואפגניסטן 3:1 5:1.

• אהבתי 4

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, Coro כתב:

יחס טרוריסטים-בלתי מעורבים

בעזה 1:1

ארה"ב בעירק ואפגניסטן 3:1 5:1.

יש לך מקורות?

חיפשתי כמה פעמים את הנתון הזה וכל מקור נותן מספר אחר...

פורסם (נערך)
לפני שעה, SurfHigh כתב:

לכל תומכי השליטה הצבאית, הטרנספר וכו'. 

כדי להוציא רעיונות לפועל צריך להביא משאבים ולהקים תשתית.

https://x.com/glick_sh/status/1792541915998474710

image.png.32f4a8158fb74e042e7bbbc6e5a473de.png

תתחילו לגייס. 

השירות הצבאי לפני 2005 היה 4 שנים? וואלה לא ידעתי. אני מחזור נוב' 05, כנראה שבדיוק פספסתי.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, flytomars כתב:

יש לך מקורות?

חיפשתי כמה פעמים את הנתון הזה וכל מקור נותן מספר אחר...

ראיון שנתן ריצ'ארד קמפ, לשעבר מפקד הכוחות הבריטים באפגניסטן.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

כל הקטע, היית מגיע לזה בכל מצב, גם אם מירב מיכאלי הייתה בשלטון

זה לא מי שבשלטון אלא איך הוא מתנהל.

כשהשרים שלך קוראים לרצח עם ואתה שותק, כשאתה קורא למנוע סיוע הומניטרי וכשהמשטרה שלך עומדת מהצד כששורפים משאיות סיוע אתה בבעיה.

אתה יכול לעשות כמעט הכל אבל אתה חייב להראות התנהגות אחרת.

ותבין, צוי המעצר האלה הם לא רק לגלאנט וביבי אלא לכולנו. כל אחד מאיתנו נפגע מהם ישירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

רק רוצה לציין שמספר גופות לכשעצמו זה לא עילה לשום דבר.

זה נוראי שכל כך הרבה אנשים נהרגים, נכון, אבל אין איזה מספר שמעליו אפשר להכריז על פשעי מלחמה.

ברור שלא, אני מציין את המספר הזה רק כדי שחלק מהאנשים שלא מבינים פה שיש גם פרספקטיבה מבחוץ אולי יבינו.

בואו נגיד לרגע שכולם היו מחבלים- אז אפילו אם היה מדובר ב 50,000, זה היה מוצדק לגמרי.

ועדיין- כלפי חוץ, כלפי חוץ, בגלל שזה מספר עם shock value גבוה היה לוקח לנו זמן לשכנע את כולם שזה אכן ככה.

לא כי כולם אנטישמים ועוד כל מיני שיט, אלא כי ההבנה של בני אדם עובדת באופן מסוים וקשה לנו כבני אדם לקבל משהו מאוד חד צדדי.

ביום הפלישה ובימים שאחרי לאף אחד בעולם לא היה איכפת כמה מחבלי חמאס הפכו לסלופי ג'ו או אפילו אם היו מעורבים שם כמה אזרחים. באותו רגע הכל היה מאוד חד צדדי נגדנו והתמיכה בהתאם.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אני לא רוצה להסתכן ב"אזהרה", אז אשאל אותך במילותיך:

זה לא רק תלוש מהמציאות, זה גם דבילי להפליא. אתה דביל? 

ונסיים בזה שאתה כנראה לא ממש מבין איך דברים עובדים במלחמה. ביבי לא יושב בחמ"ל ומחליט איפה להפציץ ואיפה לא להפציץ, ואין לו בכלל שליטה על אחוז הבלתי מעורבים שנפגעים.

תודה רבה גנרל, שאתה מוכן ללמד אותי על עצמי.

לא, זה לא שאני דביל ולא שמה שאמרתי תלוש מהמציאות. זה פשוט שהתווך בין 2 האוזניים שלך כל כך מלא בתעמולה של הליכוד שלא נשאר שם מקום לאיזושהי יכולת הבנה, רק לדקלום עם 0 עיבוד עצמאי של נתונים.

מאחל לך שיתפנה שם קצת מקום בהארדיסק בקרוב. (ולפי איך שדברים חוזרים על עצמם, זה בהחלט הארדיסק ולא SSD...)

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

שיביאו אנשים חדשים שיודעים כמה עולה פסטה בסופר ושסיימו עכשיו 125 ימי מילואים עם התמודדות מול מעסיק שלוחץ על דדליין.

מתברר שאתה קומוניסט 🤣 גם הם אמרו שעקרת בית יכולה לנהל מדינה.  איזה אנשים? חייזרים מהירח? אני יודע כמה עולה קילו עגבניות בסופר, תצביע בעדי? 

לפני שעתיים, Potato כתב:

כל מה שכולל בתוכו רמטכלים? אחרי הכישלון הצבאי המפואר הרבה לא יתנו להם לנהל פלאפל.

מי אתה חושב מנהל היום את הלחימה? טירונים שסיימו אתמול את הטירונות? מ"מים? מ"פים? ומי אתה חושב שיחליף את הרמטכ"ל/מפקדי האגפים אחרי המלחמה? מג"דים? אולי עוקרות בית? כי נראה לי שכל השאר יותר מדי קרובים ל"קונצפציה". אצל רוסים יש ביטוי - a beaten man is worth two unbeaten  או אין חכם כמו בעל ניסיון. 

לפני 28 דקות, MostlyWicked כתב:

השירות הצבאי לפני 2005 היה 4 שנים?

אתה משווה עזה לפני 2005 והיום? בסדיר חזרנו מאימון בסיני דרך עזה. באמצע לילה, רחוב מרכזי, אוטובוס מלא חיילים, כמעט כולם ישנים. בדיוק כמו עכשיו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיכוי שהצווים האלה יצאו נמוך.

1. זה בזיון לבית המשפט ברמה עולמית להוציא צווים לממשלה (דפוקה ככל שתהיה) במדינה דמוקרטית יחד עם ראשי ארגון טרור שהורשעו כבר ברצח.

2. זה איתות לשאר מדינות העולם החופשי לחשוב פעמיים לפני שהן יוצאות להגן על אזרחיהן אם יותקפו ע"י טרוריסטים.

3. ארה"ב כבר הודיעו שינקטו סנקציות נגדם במידה ויוציאו צווים.

לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

עדיין- כלפי חוץ, כלפי חוץ, בגלל שזה מספר עם shock value גבוה היה לוקח לנו זמן לשכנע את כולם שזה אכן ככה

נכון, אבל גם זה לכשעצמו לא עילה לכלום. כדי להרשיע צריך להוכיח שהאנשים האלה נהרגו ללא סיבה. ממה שראיתי, התביעה בעיקר על הרעבה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

אתה משווה עזה לפני 2005 והיום? בסדיר חזרנו מאימון בסיני דרך עזה. באמצע לילה, רחוב מרכזי, אוטובוס מלא חיילים, כמעט כולם ישנים. בדיוק כמו עכשיו.

אנחנו לא מדברים על עכשיו, אנחנו מדברים על העתיד שבו חמאס יוכרע. כאשר זה יקרה (בצורה יסודית) אז כן, לא רואה למה עקרונית זה לא יכול להיות ככה שוב.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, Pika007 כתב:

תודה רבה גנרל, שאתה מוכן ללמד אותי על עצמי.

לא, זה לא שאני דביל ולא שמה שאמרתי תלוש מהמציאות. זה פשוט שהתווך בין 2 האוזניים שלך כל כך מלא בתעמולה של הליכוד שלא נשאר שם מקום לאיזושהי יכולת הבנה, רק לדקלום עם 0 עיבוד עצמאי של נתונים.

מאחל לך שיתפנה שם קצת מקום בהארדיסק בקרוב. (ולפי איך שדברים חוזרים על עצמם, זה בהחלט הארדיסק ולא SSD...)

עוד פעם דף המסרים הקבוע?   ביבי, ליכוד, תעמולה. אני אף פעם לא הצבעתי לליכוד, ולא לאף אחת ממפלגות הקואליציה, אז אתם צריכים לגוון קצת עם ה"עלבונות" שלכם. אם כבר מדברים על לדקלם.

שנית, מי שטוען שביבי פושע מלחמה (מה שגורר את זה שישראל ביצעה פשעי מלחמה במלחמה הנוכחית), בלי לספק שום הסבר או "הוכחה", הוא או דביל או אנטישמי או קשקשן. אז תחליט איזו קטגוריה אתה מעדיף. 

אה וסתם אנקדוטה - המח לא פועל כמו "הארד-דיסק", ואומנם יש מגבלות על כמות המידע, אבל אין דבר כזה ש"לא נשאר מקום". אז מציע לך להמשיך לכתוב שטויות בתחום המדיני-בטחוני, ולא להתרחב לתחומים שממש אין לך מושג בהם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הערכות אומרות שחוסלו עד עכשיו סביבות 18-20 אלף מחבלים מכל הארגונים

אפשר סימוכין? אני לא זוכר תיעוד למספר כזה, אבל ייתכן שסתם פספסתי. אם יש הערכות ברבים בטח אפשר למצוא לינק או שניים (אני לא מצאתי)

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

ואם אתה אפילו מתלבט על גלנט, גם אתה, כמו נהגוס, איבדת את זה לגמרי.

זה קטע איך כל מי שלא מתיישר עם העמדה שלך ״איבד את זה לגמרי״, מזכיר את ההוא שראה את כל הרכבים באיילון נוסעים נגד כיוון התנועה

(אני חושב שגלנט יחסית סבבה, אבל בתכלס כל אדם שמשתף פעולה עם הממשלה הזו הוא לא לגמרי סבבה בהינתן הביצועים המזעזעים בכל קנה מידה מדיד, בשביל שגלנט יהיה באמת סבבה צריך קצת עמוד שדרה ולהפרד מביבצ׳יק)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

כולם כבר ראו מה קורה עם התיקים האלה וכמה הם מחזיקים משהו.

הוא רחוק מכלא על הסעיפים האלה כמו שאני ואתה רחוקים.

אני מבין שקראת את כל הפרוטוקולים.

הרי רק דביל קובע מסקנות על סמך סיכום ל 10 משפטים שך עשרות שעות דיונים.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...