Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, oryo כתב:

מדינה מטורללת עם תושבים שטורללו עד לנק' בה ההזיה שהיא המציאות הישראלית נורמלה לכדי הגיון.

לפני 10 שעות, teyal כתב:

אתה יודע שלא כל ישראל היא אזור מלחמה כן? וגם כאן יש ילדים.

מ.ש.ל 😅

כן, אני יודע שלא כל ישראל היא אזור מלחמה, אני גרתי בישראל כשירדו עלינו טילים מלבנון ולא הטרחתי את עצמי לממ״ד כי הסטטיסטיקה לטובתי, למרות שאודה כי אחרי שקליק ממני הורידו מבנה שלם בבסיס עם גראד התחלתי ללכת למרחב המוגן כשהיתה אזעקה. עם הילדים אני פחות נונשלאנט, ובאופן כללי ״ראש בריא מיטה חולה״.

אני מבין שבתור ישראלי זה מעצבן/תמוה עבורך, אני לא לגמרי מבין למה אבל התרגלתי לזה מדיונים אחרים על רילוקיישן. חשוב לי לציין שאני מכיר את הבלבול הזה אישית, זכור לי היטב ביקור שלי בקליפורניה כשעוד גרתי בישראל, במהלכו הסברתי לקולגה האמריקאי על ממ״דים, ואז על הקטע הזה עם הטילים, וממש בזמן-אמת קלטתי את המבט המבולבל שלו ופתאום הבנתי ששום דבר ממה שאני מתאר אינו הגיוני בשום עולם סביר למחצה. אני זוכר היטב את הרגע הזה כי זה היה מה שנקרא ״ah ha moment״... בתור ישראלי המלחמה והלחימה האינסופית כבר התנרמלו אצלי במח, ולכן הדרישה שבכל בית יהיה ממ״ד נראתה לי כמו דרישה הגיונית. מעריך שבקרוב ישדרגו את זה לממד עם נעילה פנימית והמהדרין יוסיפו טיהור אוויר - בשביל שאם המחבל אצלך בתוך הבית אז תוכל להמנע ממצב בו הוא פותח את הדלת / שורף אותך למוות. הילדים יגדלו עם ממדים בנעילה פנימית ולא יבינו למה זה ממש מוזר לחשוב על הסיטואציה הזו מלכתחילה.

כמו בדילמת צינור הדם למי שמכיר - עצם פספוס השאלה ״רגע, מה!?״ הוא-הוא המציאות הישראלית, ההזויה. בעיני, וכמובן בעיני כל מי שלא גדל בתוך הסיטואציה ומתבונן בהשתאות מבחוץ.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 11 דקות, oryo כתב:

ופתאום הבנתי ששום דבר ממה שאני מתאר אינו הגיוני בשום עולם סביר למחצה. אני זוכר היטב את הרגע הזה כי זה היה מה שנקרא ״ah ha moment״

בול. אבל מה זה בול...

זה גם היה הרגע שנפל לי האסימון (מה זה נפל... התרסק) שללכת עם מסיכת אבכ לבית הספר זה מין משהו כזה שהרוב בעולם אפילו לא חשבו עליו ואצלי זה בקושי נרשם בתור משהו לא סטנדרטי.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

בול. אבל מה זה בול...

זה גם היה הרגע שנפל לי האסימון (מה זה נפל... התרסק) שללכת עם מסיכת אבכ לבית הספר זה מין משהו כזה שהרוב בעולם אפילו לא חשבו עליו ואצלי זה בקושי נרשם בתור משהו לא סטנדרטי.

אנחנו הלכנו איתה לפאב וזה נראה הכי טבעי אבל ככה זה כשכמה חודשים קודם היית ברולטה רוסית במוצבים בלבנון.

אור, לאמריקאי לא טבעי ממדים אבל טבעי ילדים בני 16 עם רובים, לאירופאי לא טבעי בני 16 עם רובים אבל טבעי בני 16 יושבים בקופי שופ, לאירנים לא טבעי קופי שופ אבל טבעי אישה מכוסה בשק שחור וכן הלאה.

לכל מקום יש את המוזרויות שלו אבל בהחלט מבין למה לא להביא עכשיו ילדים לביקור בארץ.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 38 דקות, Night Driver כתב:

אור, לאמריקאי לא טבעי ממדים אבל טבעי ילדים בני 16 עם רובים, לאירופאי לא טבעי בני 16 עם רובים אבל טבעי בני 16 יושבים בקופי שופ, לאירנים לא טבעי קופי שופ אבל טבעי אישה מכוסה בשק שחור וכן הלאה.

ילדים בני 16 עם רובים זה לא טבעי וזה הופך אותה למדינה פח.

לאירופאי לא טבעי ילדים בני 16 בקופישופ (ואין כאלה), ובכלל, צריכת סמים אצל הנוער זאת מגפה כלל עולמית. 

ואיראנים ושאר המדינות המוסלמיות בהן לאישה אין זכות לנשום - פח כפול עשר בחזקת עשר.

זה לא מוזרויות.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

בול. אבל מה זה בול...

לי זכור, משום מה, שזה דווקא פטנט בריטי משנות ה-40.

ישראל תרמה לעולם את הברדס והממ״ט.

לכל מדינה המוזרויות שלה בזמנים שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

ילדים בני 16 עם רובים זה לא טבעי וזה הופך אותה למדינה פח.

לאירופאי לא טבעי ילדים בני 16 בקופישופ (ואין כאלה), ובכלל, צריכת סמים אצל הנוער זאת מגפה כלל עולמית. 

ואיראנים ושאר המדינות המוסלמיות בהן לאישה אין זכות לנשום - פח כפול עשר בחזקת עשר.

זה לא מוזרויות.

הנקודה היא שלכל מקום יש את הפח שלו.

גם ילדים שנכנסים בשיעור לדקה מתחת לשולחן ואחרי הבום ממשיכים כרגיל זו לא מוזרות אלא טירוף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

כן, אני יודע שלא כל ישראל היא אזור מלחמה

ועדיין, יש שרשור מקביל עם דיון ער, בהשתתפות חברים ממרכז המדינה, על הצטיידות בגנרטורים, למקרה שחיזבאללה ישתק פה את המדינה.

ועוד שרשור על נשיאת אקדחים כנגד מחבלים.

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

מה לעשות שבישראל רק ראש ממשלה מוסמץ לאשר חיסולים כולת אחריות לאל משהי משתבש...

סבבה.

אז הוא אחראי ל7.10?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

לי זכור, משום מה, שזה דווקא פטנט בריטי משנות ה-40.

טיעון מעולה, וקצת מזרחה משם, טיפ-טיפה שנים אחרי, שרפו יהודים בכמויות, מוזרות כזאת, בהחלט טיעון טוב כנגד הטענה שטילים, אזעקות וממדים זה לא נורמלי אבל אנחנו כישראלים מנרמלים את זה. השואה.

מגניב.

אור, תחזיק ת'אסימון למקום, בזמן השואה היה יותר גרוע.

- By lifting money bags

פורסם

וזה שבישראל מדברים על לתת לארגוני טרור מדינה זה נורמלי מבחינתכם?

אתם מדברים על איזה אמריקאי שנראה לו מוזר אבל גם אני פוקח עיניים על אנשים שרוצים לירות לעצמם בראש

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

ועוד שרשור על נשיאת אקדחים כנגד מחבלים.

מצד שני בארצות הברית כל אזרח רשאי לשאת נשק לפי התיקון השני כי יש חשש שהצבא יבצע הפיכה. אז כמו שרשם נהג לילה - כל מדינה והדפקה שלה.

https://www.ynet.co.il/news/article/sjz4p11tt6

"בזמן שצה"ל יתקשה להתמודד עם התשתית התת-קרקעית ברצועת עזה"

לפי המודיעין האמריקאי צה"ל לא יכול לנצח את התת קרקע של חמאס. הם לא ראו את הסרטונים של הפיצוצי מנהרות או תמונות של חיסולי מחבלים במנהרה?

אין להם מושג מהחיים שלהם, מצטער. את האמירה על החוסר אמון בביבי כל ילד בן 12 בכדור הארץ יכול להבין גם. 

אם לא העצירה שלהם  נגד פעולה ברפיח גם רפיח הייתה נופלת כבר.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בזמן שצה"ל יתקשה להתמודד עם התשתית התת-קרקעית ברצועת עזה"

לפי המודיעין האמריקאי צה"ל לא יכול לנצח את התת קרקע של חמאס. הם לא ראו את הסרטונים של הפיצוצי מנהרות או תמונות של חיסולי מחבלים במנהרה?

אין להם מושג מהחיים שלהם, מצטער. את האמירה על החוסר אמון בביבי כל ילד בן 12 בכדור הארץ יכול להבין גם. 

אם לא העצירה שלהם  נגד פעולה ברפיח גם רפיח הייתה נופלת כבר

לפי המודיעין האמריקאי כניסה לעזה היתה כרוכה באלפי חללים, וזה רחוק מהמציאות.

זה לא שאין להם מושג מהחיים שלהם, פשוט ברור שזו הדרך שלהם לומר לנו מה הם לא רוצים שנעשה ולא הערכות עם צפי אמיתי. מידע בעל ערך לא יפרסמו לתקשורת.

ישראל היא רק שחקן שולי במערכה הזאת וכמו שלצערנו אצלנו שיקולים פוליטיים חשובים יותר מחיי אדם, ככה גם אצל האמריקאים. זאת שנת בחירות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

בול. אבל מה זה בול...

מעניין אם הקולגה האמריקאי שלו שכח לספר לו על זה שכשההורים שלו היו בבית ספר לימדו אותם להתכופף מתחת לשולחן, להגן על הראש ולעצום עיניים אם הם רואים הבזק אור חזק.

• תוכן חדש...