Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

ליצור הסדר ארוך שנים שיוציא את היכולת הצבאית של חמאס מהמשחק ויציב שם את [  ] בתור כוח שולט, ועל ידי כך להסיר את האיום מהגבולות" זו מטרה, למשל

מי זה ה [  ] שאתה מתכוון?

כל עוד אתה לא ממלא את החסר במשהו מעשי זה גם ערטילאי 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

שים לב, אני לא רומז שחופש מוחלט היה גורם שהם יבנו שם סינגפור. גם אני לא מאמין בזה. אבל התנתקות אמיתית, חומה מ 3 צדדים ולכן לפתוח את המרחב הימי/אווירי -שלהם- לשימושם היה מוביל להשתלשלות אחרת לחלוטין.

תרצו או לא, אנחנו ישות ש "אחראית" לרצועה. וזו טעות לדראון עולם.

ואז היה לך את מה שיש בתימן, רק על הגבול בדרום ולא במרחק של 2000 ק"מ ממך. נו בחיאת. שלא נדבר אפילו על דברים יותר בסיסיים כמו זיהום טוטאלי של רצועת החוף שלך ועוד צרות צרורות.

פורסם
לפני 10 דקות, איציק נ. כתב:

נראה לי שהתבלבלת....

אנחנו באותו הצד.

אנחנו מבינים לא מאתמול ולא משלשום שביבי לא מסוגל לתכנן רבע צעד קדימה. לא חצי צעד וגם לא צעד שלם.

פניתי ל PIKA במטרה לראות מה יש *לו* להציע, לא רק לזרוק סיסמאות לאויר מה לא טוב.

אני יודע שאנחנו באותו הצד. אבל אני לא יודע מה פיקה - בלי לזלזל - יכול בכלל להציע. 

לזרום שוב עם השיט של ביבי והשקרים שלו, בזמן שהחברים שלו שודדים את כול הקופה... לא אידאלי.

אני גם לא יודע מה להציע, ואני מסכים עם פיקה. לא יודע בכלל איזה פתרון יכול להיות, ואיזה פתרון יכול להיות עם חיזבאללה.

אולי במקום לעשות פוזות על כתבי ערוץ 14, הייתי עולה למשהו בין לאומי ומבקש ממדינות שיקחו הם אחריות על הרצועה. (אני יודע שאף אחד לא רוצה)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, Coro כתב:

תזכיר לאלה שמקטרגים את ישראל שבמלחה"ע ה2 נהרגו 10 אזרחים אמריקאים ע"י הנאצים וארה"ב הרגה מאות אלפי אזרחים גרמנים. יחס בלתי פרופורציונלי בעליל ועדיין, גרמניה הנאצית היא הרעה בסיפור.

אני לא מאלה שמקטרגים את ישראל, אבל ארה"ב נכנסה ל-WWII רק אחרי שיפנים (לא גרמנים) תקפו אותם בפרל הארבור והרגו קרוב ל-2500 אמריקאים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

לא. אני מציב את הגבול בין אנשים שיהיו מוכנים להתפשר על שטחי מולדת לו ידעו שזה יבטיח שלום, לבין כאלו שלא, ובהתאם, באמת רואים בחמאס נכס (אלא אם כמובן יתאפשר להם לטרנספר או להשמיד את כל הערבים, חוץ מאולי אלו שיחתמו על זה שהם מוכנים להיות סוג ב׳ בחוק).

והנקודה שאתה מסרב להתייחס אליה, היא שמי שנמצא מהצד השני של הגבול שאני מציב, זה לא בטחוניסטים ומה שמוביל אותם זה לא שיקולים בטחונייםולכל הצעה שלהם על עתידה של ישראל או שטחי עזה ויהודה ושומרון יש להתייחס בחשדנות בהתאם.

אני דווקא נתתי לך משהו שקרה.

כל תוכנית החלוקה היתה פשרה, הקמת המדינה היתה פשרה ואף אחד מהגופים גם הדתיים לא אמר אני לא מוכן לפשרה ולא צריך להקים מדינה.

בכלל נראה לי מוזר שאנשים שהוכיחו כבר שאין להם רצון לוותר לנו על אף מקום והם גם אומרים את זה אתה עוד מצפה שאולי ואולי ואם ואם בניגוד לאנשים שאולי לא יסכימו איתך לאיזה סיטואציה עמומה אתה כ''כ מתנגד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Pika007 כתב:

להסיר את האיום מהגבולות" זה ערטילאי.

"ליצור הסדר ארוך שנים שיוציא את היכולת הצבאית של חמאס מהמשחק ויציב שם את [  ] בתור כוח שולט, ועל ידי כך להסיר את האיום מהגבולות" זו מטרה, למשל

זה לא ערטילאי, זה בסיסי. 

כל מדינה צריכה להסיר איומים מהאזרחים שלה. כרגע האיום הוא חמאס והמטרה היא להסיר אותו. מה שאתה רוצה זה שיפרטו לך איך להבטיח שלא יקום בעתיד איום חדש, זה לצערנו לא מעניין את הסגול כי ביטחון המדינה פחות חשוב לו מאשר להיות ראש ממשלה והוא עוסק בכיבוי שריפות.

לפני 41 דקות, Pika007 כתב:

20 אלף איש זה לא מידע שמפיץ ארגון טרור, אלו המספרים שתראה בכל מקום, ממשרד הבריאות של חמאס ארגון הטרור- ועד לגורמים הבטחוניים של ישראל. אלו גם ההערכות של האמריקאים, ואני לא מתכוון לניו יורק פוסט שמפרסם על אוטומט את מה שחמאס מפרסם. 

בכלל, אם תחפש "20 אלף נהרגו בעזה" תמצא חדשות שגורמים בישראל טוענים ש 20 אלף היו כבר לפני חודש. למה ואיך? אין לי מושג, אבל אמרנו 20 אלף אז וזה בערך מה שאנחנו אומרים גם היום.

אם יש לך מקור טוב יותר שמורה על פחות- אשמח לראות. חיפשתי, אני לא מוצא אחד

כולם מפרסמים את המספר הזה כמו שכולם פרסמו את נתוני זיהום האויר המזויפים של פולקסווגן ב2015. אין לך גוף ניטרלי בעזה שיספור כמה הרוגים יש ויפרסם תוך כדי מלחמה. לפי הנתונים מעזה לא חוסל כמעט אף מחבל. ישראל מפרסמת הערכה של כמות במחבלים שחוסלו, שזה גם לדעתי גבוה ממה שיש בפועל. 

חוץ מזה, מה זה משנה כמה הרוגים יש?

יש איזשהי מכסה שצריך לעמוד בה?

אישית אני מאמין שזה מספר נמוך בהרבה כי הם ידועים בניפוח הנתונים, זאת לא פעם ראשונה. זה חלק ממלחמת הPR שהם אלופים בה. נהרגו לנו מליון נשים וילדים תמימים אך לא לוחם אחד.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

לא יודע בכלל איזה פתרון יכול להיות, ואיזה פתרון יכול להיות עם חיזבאללה

הפיתרון הוא לא יפה. מלחמה עם הרבה נזק והרבה הרוגים שבסופה ישראל תצטרך להשתקם במשך שנים אבל מעבר לגבול לא יהיו ארגוני טרור.

או, שתפיל את המשטר האיראני.

כל דבר אחר זה אקמול לחולה סרטן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 56 דקות, עדי-אל כתב:

אני דווקא נתתי לך משהו שקרה.

כל תוכנית החלוקה היתה פשרה, הקמת המדינה היתה פשרה ואף אחד מהגופים גם הדתיים לא אמר אני לא מוכן לפשרה ולא צריך להקים מדינה.

הציונות הדתית והחרדים עברו דרך ארוכה מאז 1948 ועד היום. לא אמרתי גם, נראה לי, שהם יתמרדו ולא יכבדו הסכם היפותטי. גם בהתנתקות, היו סירובי פקודה וכו', אבל בגדול, הציונות הדתית קיבלה את זה. אם כי גם מאז חלקם הקצינו והלכו ימינה והפכו לקונספירטיבים יותר ביחסם למדינה.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

בכלל נראה לי מוזר שאנשים שהוכיחו כבר שאין להם רצון לוותר לנו על אף מקום והם גם אומרים את זה אתה עוד מצפה שאולי ואולי ואם ואם בניגוד לאנשים שאולי לא יסכימו איתך לאיזה סיטואציה עמומה אתה כ''כ מתנגד.

זה כי אתה מסרב להתייחס למה שאני כותב. לא כתבתי בשום מקום שאני מצפה למשהו מהערבים (אם כי בניגוד אליך, אני חושב שיש לנו ועוד איך תרומה לזה שאין שום עתיד מדיני באופק, אבל זה לא רלוונטי). כתבתי שהמהלכים שהמשיחיים מקדמים או רוצים לקדם - טרנספר, מחיקתה של עזה, הקמתו מחדש של גוש קטיף, סיפוח, מאחזים ועוד - גרועים לישראל. וכתבתי שבניגוד לתדמית שהמשיחיים בונים לעצמם, הבטחון שלי או שלך או אפילו שלהם זה לא פקטור בקבלת ההחלטות שלהם. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

תרצו או לא, אנחנו ישות ש "אחראית" לרצועה. וזו טעות לדראון עולם.

אנחנו לא. יש להם גבול עם מצרים, מה הם בחרו לייבא משם אתה יודע?
אחרי שביצענו את ההתנתקות הייתה להם האופציה לבחור לעצמם שלטון וללכת אל עתיד שכולו טוב מה הם עשו במקום? במי הם בחרו?
תראה מה הם בנו שם. תראה כמה נשק הם הבריחו. תראה איזה ציוד חפירה הם הבריחו. נראה שציוד לא חסר. נראה שייבוא הוא לא הבעיה של רצועת עזה.
תחשוב מה היה קורה אם היו מרכזים את כל המאמץ הזה והכסף בבניה של תשתיות אזרחיות, אקדמיה, בתי מלון.

אולי מספיק כבר עם המנהג היהודי הזה של להאשים את עצמך? כל עם אחר "שצמא לעצמאות" היה עושה מטעמים מרצועת עזה.
הם לא צמאים לעצמאות, הם צמאים לרצח ואונס של השכנים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 6

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אתה מבולבל, תודה לביבי.
"אזרחי ישראל" בקול בריטון בעוד 1...2...3...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

נסראללה אמר שעל כל חיסול על אדמת לבנון תגיע תגובה.

ימים יגידו מה היא תהיה.

בכל מקרה חיסול מבורך

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

"ליצור הסדר ארוך שנים שיוציא את היכולת הצבאית של חמאס מהמשחק ויציב שם את [  ] בתור כוח שולט, ועל ידי כך להסיר את האיום מהגבולות" זו מטרה, למשל.

ליצור הסדר עם מי בדיוק ???

אתה מאמין לאום ?

אתה מאמין לצלב האדום ?

את מי תשים שם ???

בינתיים אתה הוא זה שמדבר בסיסמאות. כנס לפרקטיקה.

• אהבתי 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 37 דקות, SurfHigh כתב:

קצת חדשות טובות: 

https://www.ynet.co.il/news/article/syh8vhw00t#autoplay

תודה לצה"ל. 

זה יופי של חיסול. מעבר לסמליות של פגיעה בכל מי שהיה מעורב בטבח, זה סימן לשאר המנהיגים של הארגון הנאצי שאף אחד לא חסין. 

נראה את הנייה ממשיך להתרברב.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, farkash7 כתב:

אתה מבולבל, תודה לביבי.
"אזרחי ישראל" בקול בריטון בעוד 1...2...3...

הטיפש הזה לוקח אחריות רק על מה שלא צריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...