Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

מישהו מזהה תהליכים (חנות ספרים בטורקיה, לכאורה)?

אנשים מדברים פה על "הסברה", אבל איזו הסברה יכולה לעזור כשיש מאות אלפים או מיליוני מוסלמים בורים שגדלים ב"ידיעה" שיהודים הם רעים?

אין פה אפילו אהבה גדולה לפלשתינים, אלא בעיקר אנטישמיות ושנאה ליהודים.

האם ארדואן, שדואג להסית את עמו ואת העולם נגד ישראל, לא יודע שישראל לא מבצעת רצח עם או מנסה להשמיד את הפלשתינים?   

כמובן שהוא יודע, בדיוק כמו מלכת ירדן, אבל זה לא מונע מהם להסית נגד ישראל, ושום הסברה או נתונים לא ישנו את זה.

Screenshot_20231027-095107_Samsung Internet.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 3

פורסם

לפני 4 שעות, oryo כתב:

אני לוקח בחשבון את זה שאתה אדם חכם, וככזה ההנחה היא שאתה לא טוען משהו טריוויאלי (רוצח בבית יותר גרוע מפוליטיקאי בכנסת - no shit) אלא משהו מורכב יותר (חמאס כאיום קיומי מפחיד יותר מפאשיזם מוסווה כאיום קיומי) ועל כך הגבתי.

קודם כול, החלק הראשון, הוא מילולית המצב כיום. זה לא תיאורתי.

שנית, אני גם לא חושב שבתור יהודי מחיה תחת יהודו-פאשיזם זה כזה נורא.

כאילו, לא הייתי רוצה את זה, אבל אם אתה מכריח אותי לבחור, כנראה שזה בסדר כי אני חלק מהקבוצה הפריבילגית (כאילו, אני לא ממש למרות השם והפרצוף והמשמו, עדיין מר דרעי רוצה שאני אוכיח לו שאני באמת אבל באמת יהודי, אבל בסדר, יש לי גם בדיקות DNA [לא כשרות] שניתן להוכיח איתן). אז אומנם יהיה לי לא נעים, אבל אפשר להתקיים.

אז לא ארוץ עם דגל פלסטין בחוץ, אשמור שבת ואנסה לשכוח שלא כשר זה טעים... אפשר לחיות גם בלי זה.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, mcaspi כתב:

סקר אחרון של מעריב הראה שאתה טועה. הליכוד איבד הרבה מנדטים.

תוצאות האמת הם מה שיוכיחו את מה שכתבתי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

תוצאות האמת הם מה שיוכיחו את מה שכתבתי

בשביל הרבה אנשים בסקרים הם מבטאים רגש בנקודת זמן מסויימת , זה לא אומר שזה יתבטא הקלפי בהכרח.  יום אחד גנץ עשרים מנדטים ולמחרת יש לו ארבעים...

חוץ מזה, סקרים כשאין בחירות שנקבעו באופק זה התעסקות די טפשית, כי כוחות חדשים שיכנסו למשחק בהמשך ולא קיימים כרגע, יכולים באמת לשנות את התמונה.

דרך אגב, גם בהודעות שלך בשלושת השבועות האחרונות יש באופן טבעי וברור ציניות וחוסר אמונה חזקים לממשלה ולמדינה בכלל ( וברור למה ),  אולי זה ישאר ככה בגלל החוויה שעברת, אולי המדינה עוד תעשה דברים ותרגיש קצת אחרת, תלוי באופי והאמונות האישיים ותלוי בהתפתחות המציאות... (מדינה לאכזב יותר כמו שאתה מצפה או שמשהו מסובב את המציאות למקום מפתיע במיוחד, לך תדע מה המכתוב...)

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 3

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

זה גם מה שחשבו הגרמנים בזמנים ההם. או אזרחים סובייטים בתקופת סטלין. עד שלא דפקו להם בדלת.

לפני 8 דקות, David32 כתב:

יש לי גם בדיקות DNA [לא כשרות] שניתן להוכיח איתן).

עם בדיקות DNA היום אפשר להוכיח מי אבא ואימא שלך, לא יותר מזה. כל השאר זה סיפורים 🙂 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

חמאס מנסה בכל דרך.  לסמס תכניסה. מתוך YNET.

2015758020_.jpg.9c915a7fd390f06dda47e078e68da02b.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 43 דקות, David32 כתב:

אתה תחזור לארץ לחיות במשטר כזה?

לפני 50 דקות, gadik6 כתב:

האם ארדואן, שדואג להסית את עמו ואת העולם נגד ישראל, לא יודע שישראל לא מבצעת רצח עם או מנסה להשמיד את הפלשתינים? 

אז אתה אומר שארדואן, זה שלקח דמוקרטיה חילונית (חלקית) והפך אותה לדיקטטורה צבאית איסלמית, הוא לא מישהו שאנחנו יכולים לסמוך עליו?

וואי ניפצת לי את הבועה שחייתי בה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

סקר מעריב מהיום, הליכוד 19 מנדטים. 

זה כנראה לא ירד. 

כותב שוב, אין מה למהר להיכנס, תחת מצור והפגזות, הלחץ על חמאס. 

תן להם להתבשל עוד 30 יום ככה, עם הפגזות יומיומיות של חיל אויר ותותחנים,

מים ואוכל רק בדרום הרצועה, 

ונראה אז. 

נ.ב

ארדואן משחק חם קר עם שני הגושים, אסטרטגיה ידועה כדי להרוויח מכל הכיוונים. 

גם טיטו ביגוסלביה השתמש בה, גם הקטארים. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 18 דקות, SurfHigh כתב:

כותב שוב, אין מה למהר להיכנס, תחת מצור והפגזות, הלחץ על חמאס. 

תן להם להתבשל עוד 30 יום ככה, עם הפגזות יומיומיות של חיל אויר ותותחנים,

מים ואוכל רק בדרום הרצועה, 

ונראה אז. 

זה לא עובד ככה. יש כרגע מאות אלפי אנשי מילואים שגויסו, עזבו את המשפחות שלהם ופרוסים מהחרמון ועד אילת. אי אפשר פשוט להשאיר אותם להתייבש שם במשך חודשים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

אתה תחזור לארץ לחיות במשטר כזה?

תלוי בברירה.

לא עזבתי את ישראל בגלל המשטר בה.

אבל מחוץ לה יהיה נורא ליהודים, אז אני מתאר לעצמי שאעדיף לחיות במקום בו אפשר לחטוף מכות רצח על הנפת דגל אשפ ולא במקום בו חוטפים מכות על זה שקוראים לי דוד או שהפרצוף שלי יהודי מדי. 

אבל כבר כתבתי את דעתי בתגובה לאור. אני בכלליות חושב שיש משטרים שאני לא רוצה לחיות תחתם, אבל אם אני חייב ויכול להיות מקורב לצלחת, אז זה פחות נורא.

נגיד להיות מקורב לצלחת (אבל באמת) בשלטון קומוניסטי.. לא כזה נורא. בטח לעומת להיות סתם עוד אחד.

להיות בצד ה"נכון" של שלטון פאשיסטי, פחות נורא מלהיות בצד הלא נכון. אם אתה שואל אותי, ב 1940 הייתי מעדיף להיות גרמני ארי בלונדיני ולא יהודי. חותם על זה עכשיו.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...