Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

יקיר השעה בריק טוען שהזלזול באוייבנו וההגזמה בכוחנו הם אסון....

בריק רחוק מלהיות האורקל מדלפי. הוא צדק בכל מה שקשור להתבססות על אמצעים אלקטרוניים ודילול הכוחות הסדירים ולצד זה הוא מקשקש שטויות חסרות אחריות כמו זה שצריך לשחרר את אלפי הרוצחים מהכלא שלנו כדי שיהיה מי שיארגן לנו שחיטה של עוד כמה אלפים בהמשך.

אני לא מאמין בגעוולד ולא מאמין בשופוני אבל מי שמדבר על חמאס, חיזבאללה ואפילו איראן (כולן ביחד ואתה מוזמן להוסיף גם את סוריה, ירדן ואפילו מצרים) במונחים של "קץ האנושות" (כל הזכויות שמורות לביבי) ו"שלום על ישראל" לא עושה את זה מתוך הבנה של המציאות. גם הגזמה מטורפת בכוחם של האויבים שלנו היא אסון.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל גם כשהיא עוצרת וחוקרת אתה טוען שזה מדרון חלקלק. 

נו

יש הבדל בין פעילות טרור שמצדיקה חקירה, לבין פעילות פוליטית לגיטימית שלא מצדיקה חקירה.

המטרה של הפאשיסטים היא להרחיב ככל האפשר את ההגדרה של מהו טרור. והתגובות שלך ושל אחרים פה, מוכיחות שזה עובד לצערי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

נהג חוסם בכוונה נתיב אופניים של רוכבת וילדה הקטן בגלל שהם יהודים.

Driver: Are you a Jew?

Biker: I am in fact.

Driver: I knew it! I knew you was a Jew. You people are the devil. You are the devil.

נזכרתי מיד במונולוג של דייב שאפל בSNL מלפני שנה, איזה גועל גזעני הזמינו אותו להפיץ מול כל האומה, ואני מבין למה אנשים מתנהגים ככה היום. נירמלו לגמרי את האנטישמיות.

"חוקי השואו-ביזנס

אם הם שחורים, אז זו כנופיה
אם הם איטלקים, אז זו המאפיה
אם הם יהודים, אז  זה צירוף מקרים ואסור לך לעולם לדבר על זה."

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 7 דקות, Coro כתב:

נהג חוסם בכוונה נתיב אופניים של רוכבת וילדה הקטן.

לא מובן לי מה אתה רוצה מאיתנו בשרשור על פוליטיקה בישראל, עם כל הסרטונים האלו מאמריקה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה רוצה שאקשור את זה לישראל? בבקשה.

איך זה שהעיתונאים והפוליטיקאים בארץ מגנים כל התבטאות אנטישמית בארה"ב אם הם יכולים לקשור את זה לטראמפ, אבל ברגע שזה בא מהצד הדמוקרטיה הם אנחנו קוברים את הראש בחול, והאם אתה חושב שזה עוזר לנו כיהודים בעולם?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אתה מאוד מגזים. כי בסופו של דבר אני בטוח באלף אחוז שתעדיף לחיות תחת שלטון פאשיסטי יהודי וואטאבר, מאשר לשכב בשלולית הדם שלך ושל משפחתך.

שם על זה כסף.

אז החמאס מפחיד אותך יותר.

חמאס, בתור שליט, זה לא משהו שמפחיד אף אדם רציונלי בישראל. אין איום כזה, לפחד מלחיות תחת שלטון חמאס שקול ללפחד לעלות לאובר בה נוהגת מירי רגב. תרחיש דמיוני לגמרי, אובר לא ייכנסו לישראל.

לחיות תחת שלטון פאשיסטי יהודי זו לא "הזיה" או דמיון, ישראל מתקרבת לשם ונעשו מאמצים רבים להאיץ את זה בשנה האחרונה, וייתכן מאוד שהמלחמה תאיץ את זה עוד יותר כשהציבור יבין כי ממשלת ימין על מלא מלא זה לא פתרון בר קיימא, ולכן צריך מלא מלא ממש מלא מאוד מלא גדוש מלא. מה נראה לכם, שתומכי ברוך גולדשטיין לא יצביעו לביבי שוב כמו טטל'ס? הרי אין עוד מלבדו. 

חמאס זה אויב שכולנו מכירים, שכעת הוכיח עצמו כדאעש ג'וניור. יש קונצנזוס בישראל שצריך להלחם בחמאס מלחמת חורמה. לא ברור עדיין איך (והאם) ישראל תנצח את חמאס, יש סיכוי סביר שהיא בכלל לא תנסה (אני רשמתי בתחילת הסיפור הזה שביבי יחתור להרג 10x תושבים פלוס מינוס ו"ישיב ההרתעה" אעלק, נחיה ונראה), אבל לפחות יש קונצנזוס לגבי היותם אויבים. 

ביבי וחבורת הזבל זה אויב שרבים לא מכירים בהם כאויב, אויב סמוי. סוס טרויאני המונע מכח כסף כבוד - ובסיס רחב ונאמן. הם חושבים שהוא אחד משלהם בזמן שהוא מקפיד להשמיד את הערך שסבינו הורינו וגם חלקנו כאן בנו במשך עשורים רבים. 

והם די מצליחים. הכלכלה, החינוך, הדמוגרפיה, הביטחון - הטרנד של כל אלו לא מזהיר, וזה בעדינות. 

וחשוב לציין, ברור לי שעוד עשר עשרים שנים ביבי ימות, בשיבה רעה וכו', אבל את הנזק המצטבר יהיה קשה מאוד לתקן, אם זה בכלל אפשרי. דעתי די ברורה אני מניח 😞

לי אישית יש את המחשבות שלי בנוגע לאיך ישראל תראה עוד שני דורות, וכן, בהקשר הזה ביבי וגרורותיו מפחידים אותי *הרבה* יותר מהחמאס. גם אם החמאס ייעלם מחר במבצע מבריק של ממשלת ישראל (🙄) את בעיות השורש בוקטורים הנ"ל לא ניתן לפתור אם יש כח משחית בהנהגה. צריך אנשים מוכשרים מאוד בשביל להתמודד עם הסלעים שהדפקט זרק לנהר, ובואו זה לא שהאלטרנטיבות של ביבי הם וואו. 

בינתיים עוד חברים שלי הניעו מהלך עזיבה, אנשים לא קולטים כמה נזק מצטבר זה אובדן כ"כ הרבה כשרון, כמעט כל המהגרים כולם בעשירון העליון וזה דוחף את כל הפייפליין המיסויי למטה. ברור שהגירה זה ממש בקטנה כשיש מלחמה ברקע, אבל זה מיקרו נגד מאקרו, ולא נראה לי שרוב האנשים מבינים מה מיקרו ומה מאקרו בראיה רבת שנים לגבי עתידה של ישראל. 

אוף איזה דרעק, צריך להפסיק לפקוד את השרשור :(

הלוואי הלוואי הלוואי שאני סתם חי בסרט טמבלולו, באמת הלוואי, אני יאכל את הכובע בהנאה רבה. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

image.png.51487acf424d2a0f1e32ed50df7a4e65.png

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הנה ממשיכים.

לכאורה מה הבעיה עם זה? מי רוצה טרור? טרור זה רע.

אבל מי מגדיר מה זה טרור? אותו בחור שמצאו אצלו דגל בבית (אחרי שעשו אצלו חיפוש על סמך שלט שאין בו שום תמיכה בטרור), הוא נחשב לתומך טרור? לשלול לו אזרחות?

זה פאשיזם על מלא.

IMG_8433.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, oryo כתב:

האדם שמצדיק טרור נגד אזרחים מדבר על מה משתמע מטקסט על לחימה בכח מזויין, אי אפשר להמציא את ההזיות האלו 

חבוב, האנשים בגישה שלך בעזה הם מי שאתה הכי שונא בעולם, שים לב שמבחינה רעיונית, כמשתקף מדבריך בציטוט הקודם שלי, מה שמפריד אתכם זה בעיקר מקום אהוב לכנאפה - שניכם יודעים להצדיק למה זה בתכלס בסדר לרצוח חפים מפשע כי "כל מתפלל עלול להיות מחבל" ו"כל יהודי עלול לרצוח את חמודי". 

אתה יורה סיסמאות בלי אבחנה

אתה יכול להסביר לי מה יכולה להיות הסיבה שיוצאים ממסגד בהר הבית ומתחילים להתפרע?

לא חשבת שאולי יש הסתה במסגדים?

פורסם (נערך)

קורו, יש אנטישמים ניאו נאצים בארצות הברית, ידוע. שילכו לחפש.

כל עוד ארצות הברית נותנת לנו את האפשרות לפרק את חמאס, שיהיה להם בכיף. אין לי ציפייה לפעולה מהאו"ם, מאחמד הקטארי או מבריטני מקליפורניה. אם לא נפעל בעצמנו אף אחד לא יעזור לנו.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הנה ממשיכים.

לכאורה מה הבעיה עם זה? מי רוצה טרור? טרור זה רע.

אבל מי מגדיר מה זה טרור? אותו בחור שמצאו אצלו דגל בבית (אחרי שעשו אצלו חיפוש על סמך שלט שאין בו שום תמיכה בטרור), הוא נחשב לתומך טרור? לשלול לו אזרחות?

זה פאשיזם על מלא.

IMG_8433.jpeg

אין על פאשיזם. חלום.

ממש מצאת את הבעיה של המדינה.

הלוואי ויקחו את האזרחות לכל כלב שהעלה פוסט תמיכה בחמאס.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אין על פאשיזם. חלום

אם היה לי מצב רוח לבדיחות, הייתי שם את זה בחתימה שלי..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני 4 דקות, Coro כתב:

איפה הגינוי של ביידן?

איזה גבר, מחבל שהולך לחדר כושר, באמריקה תמיד יהיה מישהו יותר משוגע, ולמשוגע הזה גם יהיה אקדח, למרות שזה מתחיל גם להיות המצב בישראל.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הלוואי ויקחו את האזרחות לכל כלב שהעלה פוסט תמיכה בחמאס.

רק לידיעה כל תומכי פלסטין הם מחבלים, הם תומכים בחמאס והם מזדהים עם המעשים שלו, הדגל המסריח שלהם הוא רק הסוואה לדעות האמיתיות שלהם, את חמאס צריך להכחיד מן העולם בלי הקשר, מבחינת להוציא מחוץ לחוץ זה את כל תומכי פלשתינה, בכל הזדמנות שתהיה להם הם יפגעו ביהודי, ההנחה הכי מוטעת בנוגע לעזה זה שישנם שם חפים מפשע, ברגע שיוציאו את זה מהתודעה יהיה יותר קל להנחית עליהם מכת מוות. 

פורסם

למה כשטראמפ היה נשיא, כל מעשה אנטישמי בארה"ב היה זוכה לסיקור נרחב בישראל אם היה אפשר לקשור את זה לטראמפ ותומכיו,

אבל כשביידן הנשיא, זה בקושי מגיע לחדשות ולא מבקשים מביידן לגנות?

היתכן שאנטישמיות מעניינת את התקשורת הישראלית רק אם אפשר לעשות בה שימוש פוליטי?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...