Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בןגביר התנגד מאוד למעצרים מנהליים, כשהגן על מתנחבלים.

היום הוא רוצה להעביר, בהליך מהיר (!!), חוק שיסמיך אותו לעצור אנשים על סמך זה שיתחשק לו.

image.thumb.png.82f60ecca48b98873c2aa8145a8edf0b.pngimage.thumb.png.35b303f73f280a0468294cbebeef8a6a.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7453

• פינדר

6156

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5056

פורסם

לא הבנתי מה מדאיג אותך. רוטמן וסמוטריץ׳ ידאגו לשחרר את העצורים אם צריך. 

בחיי, בחיי שמכל הדברים שיש במדינה ההזויה שלנו, ימין דתי שמנסה לשווק את עצמו כאמא ואבא של הליברליזם וחירויות הפרט, כנראה נמצא בליגה משלו מבחינת כמה שזה הזוי.

• אהבתי 4
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יאמר לזכותו שהוא מנסה להקל בתנאים להוצאת רישיון לנשק, ככה שאם המשמר הלאומי שלו יבוא לעצור אותך לפחות תוכל להתנגד.

• מצחיק 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

היום הוא רוצה להעביר, בהליך מהיר (!!), חוק שיסמיך אותו לעצור אנשים על סמך זה שיתחשק לו.

image.thumb.png.82f60ecca48b98873c2aa8145a8edf0b.pngimage.thumb.png.35b303f73f280a0468294cbebeef8a6a.png

ממתי זה? לא ראיתי כלום בתשקורת

זה אולי מסמך שקרי?

אם זה אמיתי זה מזעזע.

זה צריך להיות הפוך ועד היופ זה היה הפוך במערכת הביטחון.

המלצת משטרה אולי גם שבכ ואישור עי שר ויועץ משפטי לממשלה.

פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

גם לי זה נראה לא אמיתי בעליל. לא יכול להיות שרוצים שדברים יעבדו ככה, ששר יוציא צו ויעצרו אנשים. 
מה השלב הבא, שאלוף פיקוד יוציא צו ו...
רגע...

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, KipodYam כתב:

זה אולי מסמך שקרי?

אם זה אמיתי זה מזעזע.

אם זה אמיתי? אם??

עוד לא הבנת שאין צורך להמציא כלום?

בממשלה הזו המציאות עולה על הדמיון.

הנה באתר הכנסת, יש שם לינק למסמך המלא:

https://main.knesset.gov.il/activity/legislation/laws/pages/lawbill.aspx?t=lawsuggestionssearch&lawitemid=2205830

לינק ישיר למסמך:

https://t.co/fFjOg8GPZI

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אין ביטוי יותר מזעזע שישראלי יהודי יכול להגיד ממתנחבלים, ואחרי זה תשאל למה הצד השני מתקבע ומקצין עוד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

אין ביטוי יותר מזעזע שישראלי יהודי יכול להגיד ממתנחבלים, ואחרי זה תשאל למה הצד השני מתקבע ומקצין עוד.

נאצים כלפי חיילים נחשב? פחות גרוע? יותר גרוע?

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, RK כתב:

נאצים כלפי חיילים נחשב? פחות גרוע? יותר גרוע?

גרוע באותה מידה, אבל גם פה לא כל המתנחלים משתמשים בביטוי הזה ולא כל החרדים.

אני חושב שכבר הבנת מה הדעות שלי בעניינים האלה.

שנינו יודעים שאתה לא ברמה הזאת. להגיד מתנחבלים נועד להוציא את כל המתנחלים כאלימים ואתה יודע את זה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

שנינו יודעים שאתה לא ברמה הזאת. להגיד מתנחבלים נועד להוציא את כל המתנחלים כאלימים ואתה יודע את זה.

מה עם אנרכיסטים? אליטות? שכחתי בוגדים.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

את מי השבכ והצבא עוצרים במעצר מנהלי?

את המתנחלים החמודים והמתוקים, או את האלימים והפורעים?

לפני 49 דקות, KipodYam כתב:

צודק. זה לא ביטוי לעניין. לא כל מתיישב מתנחל הוא פורע חוק ששורף בתי ערבים.

מתנחל הוא בהגדרה עובר על החוק הבינלאומי, שאוסר על העברת אוכלוסייה לשטח כבוש.

הוא חי באיזור שבו אוכלוסייה אזרחית  שגרה בסמוך אליו, חיה תחת משטר דיכוי אלים, ללא הזכויות שהוא נהנה מהם.

אז לא כולם פורעי חוק ששורפים בתים. אבל כולם שותפים למעשה, ברמה כלשהי (גם אני).

לפני 1 דקה, mikyl כתב:

מה עם אנרכיסטים? אליטות?

לאזרחים סוג ב' מותר להתבטא כך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

מילא זה. אני באמת לא מצליח להבין מה גורם לך ודומיך להיות ככ יהירים. אתה לא שם לב שאפילו את היכולת לנהלת את הויכוח הזה איתנו אתה חייב לאנשים שפתחו את הראש ל"שטויות חדשות"? לא? 

אענה לך ברצינות למרות שזה ישמע "יהיר" . גם אני ואתה יכולים ללכת ברחוב ללא מסיכה שמסננת ריחות הודות לעובדי אגף התברואה. זה לא הופך אותם למובילי הפירמידה החברתית. 

לפני 16 שעות, קורן בן אשר כתב:

הבורות שלכם בהיסטוריה *היהודית* מדהימה.

מעניין...

אולי יגלה לנו מר מה הכשרתו או היקף ידעותיו ביהדות לפני שהוא מצהיר הצהרות פומפוזיות?

לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

בתור קפיטליסט, אני נפגע מכל גביית מיסים..

לא הייתם לובשים בגדים שחורים אלא יותר כמו הביגוד הערבי המקומי בהתאם למזג אוויר אבל זה באמת ניחא..

העיקר בין אדם לחברו..

אין הלכה ללבוש שחור אדום או ירוק. תפריד בין הלכה- מנהג- וסממני תרבות.

לבוש שייך לקטגוריה האחרונה.

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

יש 2 בעיות עם הגישה שלך:

1. לפני 70-80 שנה מידע עבר רק מפה לאוזן בערך, ככה שצעיר חרדי שמע דברים רק מהסביבה הקרובה, היום הוא פתוח הרבה יותר.

לא הבנתי היכן הבעיה כאן.

2. היהדות שרדה, אבל היהדות זה לא רק חרדים, אלא גם אנשים כמו אינשטיין שהביאו כבוד לעם היהודי וגרמו לכל העולם להסתכל עלינו בקנאה.

בא נפתח את זה קצת. במה ההצלחה של איינשטיין "יהודית" ואיך היא בכלל קשורה אליך.  למה ג'ון אמור לקנא בך כי אינשטיין הצליח. במה בדיוק א-ת-ה תרמת/היית שותף לזה...

ספריאל, למרות מה שנראה פה כ"אנטי יהדות" מבחינתך, (ככל הנראה) יושב בליל הסדר עם המשפחה בארוחת חג וכנראה שגם קורא הגדה, במקום סתם לאכול חביתה וגבינות עם מלפפון. היהדות היא מסורת גם של אלה שלא דתיים ושלא מניחים תפילין כל בוקר, וזה מצוין.

אבל גם יכול להיות שספריאל נהנה באותה מידה מחג המולד בנורווגיה. זה לא עושה אותו לנוצרי בדיוק כמו שגריסת מצות בליל הסדר לא הופכת אותו ליהודי. 

מסורת כזאת בהגרה שווה למסורת הקהילות החסידיות ללבוש בגדים -מוזרים בעינך. נחמד למי שבעניין בלי יותר מדאי משמעות.

לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

מי אמר לך? ברצינות. הרי אפילו הליבוש השחור הוא המצאה חדשה. ומה עם מסורות נהדרות אחרות, כמו ה"טאנץ" מהחתונה שהיתה לפני כמה ימים? טאנץ זו ריקוד ברוסית. יהודים דיברו רוסית לפני 2000 שנה? לא חושב.

מצוה טאנץ זה טקס משפחתי מצומצם בעיקרו (ולכן הוא נערך בלי הפרדה גם בקהילות האולטרה שמרניות). שבו משמחים את החתן והכלה יותר בחופשיות. עם 'גראמן' חורז חרוזים/סטנדאפיסט שמזרים את הקהל עם כל הדאחקות והבדיחות המשפחתיות מהיום שהזוג נולד ועד החתונה. 

אין הלכה כזאת. זה נוהג תרבותי חביב בקהילות מסוימות. כמו שיש כאלו שעושים אפטר פארטי משותף בבריכה. אין חובה "חילונית" לעשות את זה. 

לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

לא ממש. אם הייתי מקיים את 5-6 דברים שציינת, ועדיין עובד בעבודה נורמלית וכו' - הייתי קרוב הרבה יותר ליהדות כפי שחיו אותה אבות אבותינו אפילו בתורה. בוא, הרי אפילו בתורה חלק מהמצוות קשורות לחקלאות, למשל. מי לדעתך עסק בחקלאות לפני 3000 שנה, אם כולם ישבו בחדר ולמדו תורה? היו עגלות ריקות גם אז?

צ'מע יש ציבור דיי גדול בישראל, דתיים לאומיים קוראים להם.

שומרים כמה דברים ברמות שונות של אדיקות, משתדלים שלא להפריע, עובדים, משרתים בצה"ל באחוז מאוד גבוה בקרבי וקצונה, מתנדבים....

ויבגני שופך עליהם אש וגופרית כאן. אז מה אתה רוצה שאני יהפוך להיות כמוהם שתשפוך עליי עוד אש:)

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

אענה לך ברצינות למרות שזה ישמע "יהיר" . גם אני ואתה יכולים ללכת ברחוב ללא מסיכה שמסננת ריחות הודות לעובדי אגף התברואה. זה לא הופך אותם למובילי הפירמידה החברתית. 

זבל ברחובות זה לא רק ריחות, אלא מגפות וסתם מחלות. וגם עובדי תברואה נמצאים מעל לומדי תורה למיניהם בפירמידה החברתית. כי אם אף אחד לא יעשה את העבודה שלהם, אנחנו לא נשרוד. ואם אף אחד לא ילמד תורה - יהיה לי קצת יותר כסף בעוש. ולפני שתתחיל להסביר שאתה *מאמין* שזה לא נכון - אני אכבד את זה ביום שתפסיקו להגיע לבתי החולים שאנחנו מממנים לכם וכו׳.

אין לי בעיה עם שחצנות ויהירות. מה שמעצבן במקרה שלכם, זה שאין לזה בסיס. אתם קצת, סלח לי, כמו גרסה מציאותית מוזרה לטיינג׳ריות צפונבוניות מסרטים הוליוודים, שבטוחות שהשמש זורחת להן מאתה יודע איפה, כי לא יודע למה. רק שהן בדרך כלל מתבגרות ומבינות את מקומן בעולם. ואתם קצת פחות.

לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

ויבגני שופך עליהם אש וגופרית כאן. אז מה אתה רוצה שאני יהפוך להיות כמוהם שתשפוך עליי עוד אש:)

ושוב, אתה שובר שיאים של חוצפה, ואתה אפילו לא מבין את זה. 

לא לחיות על חשבונם של אחרים זה לא משהו שאתה עושה כי יאהבו אותך פחות או יותר. אלא כי זו הגינות אנושית בסיסית, שחולקים רוב בני האדם ברוב מה שאפשר לכנות ״מערב״.

ואם אתה לא מאמין בזה, אז בוא נחזור אחורה: אני לא חושב שאמורות להיות זכויות שוות לשלי. בחר על מה אתה מוותר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

אלא כי זו הגינות אנושית בסיסית, שחולקים רוב בני האדם ברוב מה שאפשר לכנות ״מערב״.

גם במזרח או 'לא מערב'

איפה בדיוק אפשר לא לעבוד ולקבל כסף תוך כדי הצהרה שזאת דרך החיים שלך, ועוד לקבל ייצוג ברשות המחוקקת? 

איפה זה תופס?

בשום מקום.

גם אמרי צעקות הקומוניזם, זה לא משהו שהיה נפוץ בברית המועצות. בטח לא בסקייל כזה

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...