Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

מי זה ה"מישהו" הזה?
מה עשה ה"מישהו" הזה שגרם לישראל לזרוק פצצה ממטוס על הבית שלו?

עכשיו בוא לא ניתמם. אנחנו יודעים שה"מישהו" הזה הוא מישהו מיוחד נכון?
ה"מישהו" הזה נתן הוראה רק לפני כמה ימים לשגר עשרות רקטות לעבר ישראל כי מישהו בכלא החליט להפסיק לאכול ומת או כי לא נתנו לכמה מתפללים לישון בהר הבית.
אז אפשר לומר שהטיל הזה לא פגע בסתם בית עם "מישהו" אלה ב"מישהו" שגרם למשגרים לשגר רקטות לעבר אוכלוסיה ישראלית.
תנוח דעתך זה לא פגז שנזרק על "מישהו" ולא פגז שנזרק על משגר באמצע עזה. זה חימוש מדוייק ויקר שנזרק על "מישהו" שמפעיל משגרים שיורים עלינו טילים.

מתי היה לגיטימי להוריד את אותו מישהו כי הוא לא יהיה בוואקום הוא גר בעזה, המקום הצפוף בעולם? אם הטילים שהוא שיגר היו פוגעים בבית עם משפחה והורגים אותה זה היה לגיטימי?
זה שהוא הכניס עשרות אלפי אזרחים למקלטים באותו יום זה לא מספיק? זה שהוא גרם לחרדות ולנזקים בנפש אצל אזרחים זה לא מספיק? זה שהסטטיסטיקה "לצידנו" חוהוא לא הצליח להרוג זה אומר שניתן לו פאס?

צר לי על הפגיעה בלא מעורבים, אבל הייתי משגר את הטיל הזה שוב ושוב ושוב ושוב בלי לחשוב פעמיים.

כבר קיבלת תשובה בפסקה הרודפת לציטוט שלך, ובכלליות זה מרתק לראות אותך מדקלם את דף המסרים של הפלסטינים ומסביר ברהיטות מדוע מה שהם עושים אינו טרור אלא בסהכ לחימה. "הייתי יורה במשפחה של הקצין שוב ושוב ושוב ושוב בלי לחשוב פעמיים" אמר פעיל הג'יהאד האיסלאמי, הם משוגעים לגמרי שם בעזה. 

בכל אופן מבצע שומר מנדטים יצופף שורות ויסייע לביבי ושאר החברה הטובים להתמודד עם הנזקים הפנימיים, אין כמו דם בשביל לאחות את הקרעים בחברה. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ואתה חוזר על המסרים של יש עתיד..

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, oryo כתב:

בכלליות זה מרתק לראות אותך מדקלם את דף המסרים של הפלסטינים ומסביר ברהיטות מדוע מה שהם עושים אינו טרור אלא בסהכ לחימה. "הייתי יורה במשפחה של הקצין שוב ושוב ושוב ושוב בלי לחשוב פעמיים" אמר פעיל הג'יהאד האיסלאמי, הם משוגעים לגמרי שם בעזה. 

תשמע אפשר גם למתוח קו ולהשוות בין נאצים לבעלות הברית, אז אפשר... אין לי מה לדון איתך אפילו בעניין כי מדובר בהשוואה מטופשת עם כל הכבוד.
אפשר גם להיות מחוברים למציאות והמציאות שלנו היא שונה מהמציאות שאתה רואה/נמצא בה, ואין לי ממש מה לעשות עם זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך רק לציין שכשהם יורים את הרקטות שלהם או שולחים מחבלים לעשות פיגוע, המטרה היא כמעט תמיד אזרחים ובניהם ילדים, לא קצינים וחיילים.

שילדים נהרגים זו טרגדיה, אבל זאת המציאות. זה מה יש. אין הסכמה הדדית להעביר את המלחמה מהעולם האמיתי לפורטנייט.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

כבר קיבלת תשובה בפסקה הרודפת לציטוט שלך, ובכלליות זה מרתק לראות אותך מדקלם את דף המסרים של הפלסטינים ומסביר ברהיטות מדוע מה שהם עושים אינו טרור אלא בסהכ לחימה. 

כשאתה שופט מוסריות, לכוונות אין משמעות בעיניך? נטו התוצאה? 

אני באמת מנסה להבין את העמדה שלך. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני מנסה לחשוב על פעם שבה ארגוני הטרור הפלסטינאים כינו נפגעים ישראלים "לא מעורבים". מנסה ממש ולא מצליח.
אם מישהו מחפש אמפתיה אז כן, זה לא עוזר לילד הפלסטינאי הבאמת מסכן שמת היום, וכן לי אישית כואב על ילד כזה. הוא לא אשם, לא הגיע לו למות, ולא הגיע להורים שלו לקבור אותו.
החיים לפעמים ממש ממש לא הוגנים, ועדיין הטיל הזה היה צריך ליפול שם היום.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

התגעגעתי להצהרות של ביבי בשעה 20:00.

מתחיל סבב הנחיתי, אמרתי, עשיתי, החלטתי וכמה פעמים ספורות בלבד של אני ואני.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מתי פעם החמאס הצהירו שהם רוצים להרוג את כל היהודים?

צודק, לא את כולם. לנהל מלחמת ג'יהאד, לשחרר את אדמות פלסטין, להשמיד את מדינת ישראל. בנוסף, לפי אמנת חמאס היהודים הם פסאדו נאצים.

ב-2017 הם קצת ריככו את העסק וטענו שיש הבדל בין היהודים כדת ועם ובין הישות הציונית שהיא היא האויב.

אני לא רואה טעם לחפש ציטוטים של בכירי חמאס ביחסם ליהודים/ישראל וכו' אם זו הגישה הרשמית.

לפני שעתיים, oryo כתב:

בכל אופן מבצע שומר מנדטים יצופף שורות ויסייע לביבי ושאר החברה הטובים להתמודד עם הנזקים הפנימיים, אין כמו דם בשביל לאחות את הקרעים בחברה

חד משמעית. קצת פטריוטיות מהולה בדם ונשק אמריקאי עוד לא הרגו אף אחד. אה, רגע...

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 37 דקות, farkash7 כתב:

ני מנסה לחשוב על פעם שבה ארגוני הטרור הפלסטינאים כינו נפגעים ישראלים "לא מעורבים". מנסה ממש ולא מצליח

עם כל הכבוד, הם לא קנה המידה שלי לכלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

אבל מגידו היה קשור לחיזבאללה לא?

איחוד זירות 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

עם כל הכבוד, הם לא קנה המידה שלי לכלום.

גם שלי, אבל יש כאלה שמשווים בין טייס שזורק פצצה מדוייקת באזור הכי צפוף בעולם והורג לצערנו לא מעורבים ללא כוונה לבין מחבל שרוצח משפחה בכוונה תחילה, אה אה סליחה "לוחם חופש".

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

בכל אופן מבצע שומר מנדטים יצופף שורות ויסייע לביבי ושאר החברה הטובים להתמודד עם הנזקים הפנימיים, אין כמו דם בשביל לאחות את הקרעים בחברה

פאתטי. והנסיון לייצר סימטריה בין צה"ל, שמנסה כמעט בכל מחיר להמנע מפגיעה באזרחים, לבין ארגוני טרור שמנסים לרצוח אזרחים בכוונה היא שפל חדש. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

גם שלי, אבל יש כאלה שמשווים בין טייס שזורק פצצה מדוייקת באזור הכי צפוף בעולם והורג לצערנו לא מעורבים ללא כוונה לבין מחבל שרוצח משפחה בכוונה תחילה, אה אה סליחה "לוחם חופש".

ההבדל ביננו הוא שאצלנו כל הטילים מכוונים למטרות צבאיות ולפעמים מפספסים ואצלהם בכל מלחמה כמעט כל הטילים מכוונים למטרות אזרחיות.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 36 דקות, Gosser1860 כתב:

אני לא רואה טעם לחפש ציטוטים של בכירי חמאס ביחסם ליהודים/ישראל וכו' אם זו הגישה הרשמית.

העובדה היא שחמאס לא מטרגט יהודים בעולם, אלא את אלו שבישראל. אני מניח שאם כל הישראלים יארזו את הפקלאות וילכו מפה, חמאס לא ירדוף אחריהם.

כמובן שאין לי חיבה גדולה לחמאס. התגובה שלי היה לקריקטורה ילדותית, שמציגה את ישראל כ"טוב" ואת החמאס כ"רשע" (ובגלל זה נכתב שם יהודים ולא ישראלים).

במציאות החמאס הוא ארגון דתי לאומני שלוחם בישראל, בלי רחמים. אבל גם ישראל היא מדינה שהולכת ונהיית יותר ויותר לאומנית ודתית וגם היא מעלה כל הזמן את רף האלימות שלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה לעשות שלהרוג ישראלים זה לא סבבה, אפילו אם הם יהודים דתיים.

אנחנו לא צריכים לברוח ולוותר על כל מה שבנינו פה רק כדי להימנע מפגיעה באזרחים פלסטינים כשאנחנו נאלצים להגן על עצמנו מטרוריסטים שחושבים שהם "משחררים" את אותם אזרחים מסכנים.

אם בקריקטורה היה כתוב להרוג את כל הישראלים, זה לא היה ילדותי?

אם צריך להחליט מי הרע ומי הטוב בסיפור הזה, זה די קל גם אם הטוב מפשל ועושה דברים רעים לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...