Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השמן שכתוב עליו PRO, עם הסמלים של פיז'ו וסיטרואן, זה מה ש"לובינסקי" מוכרים היום כ"מקורי" (נכון לאתמול).

משום מה כתוב עליו 4HP20, כפי שאפשר לראות גם בתמונה, שזה גיר אחר, ולא כתוב בשום מקום AL4.

גם לא כתוב עליו בשום מקום באיזה תקנים או מפרטים הוא עומד, ובפרט לא מצויין המפרט LT71141, וגם לא כתוב שם היצרן (רק כתוב שזה מיוצר בגרמניה).

אבל האנשים בדלפק המכירות של החלפים במוסך המרכזי של "לובינסקי" אמרו שזה מה שהמחשב אומר שמתאים.

מחיפוש לא קצר בגוגל עולה ששתי התיבות, גם ה 4HP20 של ZF וגם ה AL4 משתמשות באותו השמן בדיוק, שהוא למעשה ה LT71141 שיצרן ה OEM שלו הוא ESSO או MOBIL. אני חושב שזו תעודת ביטוח מספיק טובה לשימוש בשמן הזה ב AL4.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
של חברת דלק, אם הגיר עשה הרבה ק"מ והשמן כרגע מושחר אז אל תחליף שמן.

עדיף להחליף מאשר לדפוק את הגיר עם שמן שכבר כנראה לא עושה את העבודה שלו.

רוב המשפצים כן ממליצים להחליף שמן.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה עושה לנו מבחן?

רוב השמנים שהצגת ובפרט זה האחרון לא הייתי מכניס גם לגיר של קורקינט ממונע אם היה כזה.

כל שמן שמתאים למפרט של LT71141 ומיוצר ע"י יצרן מוכר ולא חברה עלומת שם יתאים לתה"ל שלך

זה לא מבחן. פשוט זה כל מיני שמנים שהציעו לי בחנויות שונות, ובחלק השתמשתי.. כגון האחרון..

רציתי לדעת מה באמת מתאים

פורסם
מחיפוש לא קצר בגוגל עולה ששתי התיבות, גם ה 4HP20 של ZF וגם ה AL4 משתמשות באותו השמן בדיוק, שהוא למעשה ה LT71141 שיצרן ה OEM שלו הוא ESSO או MOBIL. אני חושב שזו תעודת ביטוח מספיק טובה לשימוש בשמן הזה ב AL4.

איתמר.

תודה.

התכוונתי לחפש בעצמי, ועוד לא הספקתי.

אם הייתי רואה את השמן הזה (בלי שם יצרן, בלי פירוט של מפרטים, אפילו בלי אמירה מפורשת שהוא מיועד ל-4HP20) בחנות חלפים או שמנים, לא הייתי מתעכב עליו שניה.

האם זה שהוא נמכר ע"י "לובינסקי" צריכה לשנות את זה? האם זה שהדפיסו לו על המדבקה את הסמלים של פיז'ו וסיטרואן צריכה לשנות את זה?

לא יודע. אנחנו יודעים שגם היבואנים פועלים קודם על על פי האינטרסים שלהם, ולא בהכרח לטובת הרכב שלנו.

• תוכן חדש...