Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הוחלף לי מחזיר שמן של הגיר לאחר שזיהיתי נזילה.

היום שנסעתי לאחר כשעה הילוך רביעי לא נכנס.

האם כדאי להוסיף שמן לקיים , או לחילופין למלא שמן חדש לגיר ?

הבנתי שברגע שמחליפים שמן מתחילות לצוץ בעיות שונות עם הגיר ?

מה מומלץ ?

אשמח לשמוע ממי שמכיר , או יודע !

תודה,

אייל

• ספונסר פורום
פורסם

כן,השמן הנ"ל מתאים.

אין שום בעיה למלא או להחליף שמן,הבעיות ששמעת עליהם מדברות על גירים ישנים המשתמשים בדקסרון 3

אורן

פורסם
כן,השמן הנ"ל מתאים.

אין שום בעיה למלא או להחליף שמן,הבעיות ששמעת עליהם מדברות על גירים ישנים המשתמשים בדקסרון 3

אורן

השמן הנ"ל בצבע אדום ומקורי צהוב, בהחלפה חלקית(4 ליטר) ניתן להערבב?

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

היי

הייתה לי פיזו 206 מודל 2006 אוטומטית עם הגיר AL4 הידועה לשימצה:evil:

לא צריך להחליף שמן או לא מומלץ, כי השמן החדש גורם לבעיות.

אם חסר אז תוסיף. במידה והרכב היה חדש והיית מחליף בתדירות קבועה אז אין בעיה.

אני החלפתי בפעם הראשונה לאחר 120,000 ולאחר מיכן היו בעיות שהרכב לאחר נסיעה ארוכה,

היה עוצר לדוגמה ברמזור בהילוך רביעי ולא עובר לראשון בהתחלת נסיעה.

זה גיר בעייתי נפוץ גם ברכבי רנו.

פורסם
איזה מכל השמנים האלה מתאים לAL4 ? (חוץ מהמקורי)

השמן שכתוב עליו PRO, עם הסמלים של פיז'ו וסיטרואן, זה מה ש"לובינסקי" מוכרים היום כ"מקורי" (נכון לאתמול).

משום מה כתוב עליו 4HP20, כפי שאפשר לראות גם בתמונה, שזה גיר אחר, ולא כתוב בשום מקום AL4.

גם לא כתוב עליו בשום מקום באיזה תקנים או מפרטים הוא עומד, ובפרט לא מצויין המפרט LT71141, וגם לא כתוב שם היצרן (רק כתוב שזה מיוצר בגרמניה).

אבל האנשים בדלפק המכירות של החלפים במוסך המרכזי של "לובינסקי" אמרו שזה מה שהמחשב אומר שמתאים.

פורסם
של חברת דלק, אם הגיר עשה הרבה ק"מ והשמן כרגע מושחר אז אל תחליף שמן.

למה דווקא של דלק?

לפי מה?

אתה כל כמה חודשים ממליץ על שמן אחר ל-AL4.

פורסם

אתה עושה לנו מבחן?

רוב השמנים שהצגת ובפרט זה האחרון לא הייתי מכניס גם לגיר של קורקינט ממונע אם היה כזה.

כל שמן שמתאים למפרט של LT71141 ומיוצר ע"י יצרן מוכר ולא חברה עלומת שם יתאים לתה"ל שלך

• תוכן חדש...