Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר על מאזדה לאנטיס 1.6 2003׳ דגם BJ

יש לי מן רעש של חגורות מסתובבות מן ור.. ור.. ור.., זה מאוד נשמע בסלון יש אפילו מן וויברצי קטנה כל רבע סיבוב כאילו נוגע במשהו.

הלכתי למכונאי, הוריד לי את חגורות אביזרים (החיצניות) והרעש נשאר אמר שזה בא מכיוון הטיימינג, אמר לי זה מחלה ידוע של לאנטיס משאבת מים שמתחילה להרעיש עם הזמן.

אוקיי, החלפנו גם על הדרך חגורת טיימינג, משאבת מים, מותחן, שתי מחזירי שמן, אני מבסוט מדמיין לעצמי שקט

הרכיב חזרה את חגורות האביזרים, מניעים והופ, הרעש עדיין פה מה זה אני אומר לו?

אומר לי בוא נחליף על הדרך פולי מנוע, לפעמים הגומי נסדק וזה יוצר תופעות כאלה,

אוקיי, אני שוב פותח את הארנק, מחליפים ומה אתם חושבים..? הרעש פה...

מה זה יכול להיות, זה לא בא מפולי אלטרנטור, לא פולי הגה לא מאביזרים כלל, החלפנו מה שציינתי למעלה, זה מן רעש כאילו נוגע במשהו, פעם לא היו שומעים שהרכב מונע, עכשיו ור. ור. ור. רעש של משהו מסתובב...

עזרה משהו?

פורסם

לצערי אין לי תשובה מדוייקת בשבילך, אבל הייתי ממליץ לך לבקר במוסך מורשה ולהתייעץ שם לגבי התקלה.

אם החלפת טיימינג ומשאבה והכל ובלי הרצועת אביזרים זה עדיין עושה רעשים, הנזק יכול להיות גדול מאד.

יש סיכוי שטיגנת טבעת בוכנה, צילינדר או מיסב (אני מקווה בשבילך שלא), תנסה דבר ראשון להתייעץ במורשה, תראה מה אומרים לך מה ממליצים, פשוט תבין מה התקלה ותיסע למוסך אחר לתקן זאת (הייתי ממליץ להתרחק מהמוסך שעשית את כל התיקונים עד עכשיו, רואים שהוא לא מקצועי.)

אבל עדיין אני חושד במשאבת המים, הרכבת מקורית או חליפית?

פורסם
לצערי אין לי תשובה מדוייקת בשבילך, אבל הייתי ממליץ לך לבקר במוסך מורשה ולהתייעץ שם לגבי התקלה.

אם החלפת טיימינג ומשאבה והכל ובלי הרצועת אביזרים זה עדיין עושה רעשים, הנזק יכול להיות גדול מאד.

יש סיכוי שטיגנת טבעת בוכנה, צילינדר או מיסב (אני מקווה בשבילך שלא), תנסה דבר ראשון להתייעץ במורשה, תראה מה אומרים לך מה ממליצים, פשוט תבין מה התקלה ותיסע למוסך אחר לתקן זאת (הייתי ממליץ להתרחק מהמוסך שעשית את כל התיקונים עד עכשיו, רואים שהוא לא מקצועי.)

אבל עדיין אני חושד במשאבת המים, הרכבת מקורית או חליפית?

תודה על התגובה, המשאבה היתה לא מקורית.

כמעט ואין מצב שטיגנתי טבעת בוכנה הסלד אצלי לא עולה על 3000 סלד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תסדוק מיסבים.

בדקתי אחי תודה, הכל זז כמו שצריך, נראה לי משהו אולי במנוע, כי החלפתי כמעט הכל…:(

איזה באסה…

אולי קרה למשהו משהו בסגנון?

פורסם
בדקתי אחי תודה, הכל זז כמו שצריך, נראה לי משהו אולי במנוע, כי החלפתי כמעט הכל…:(

איזה באסה…

אולי קרה למשהו משהו בסגנון?

אמנם אני מכיר בעיה כזאת שהיתה ברכב של חבר, גם היו רעשים מוזרים, הוחלף הפולי , מיסבים , אפילו טיימינג והרעשים נשארו , בסוף הסתברר שזה המוט קראנק או משהו כזה, מה שנכנס לתוך המנוע והתעקם בגלל רצועה שהיתה מתוחה מדי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...