Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להסב סופה לגז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש רק אנשים שעשו את זה כבר או שיש להם אותו המנוע או סופה.

האם כדאי ?

כמה שילמתם?

מהיא תצרוכת הגז שלכם?

איפה עשיתם?

פורסם

שלא תעיז לעשות פשע כזה נגד הג'יפ הישראלי!!!

לא כדאי להסב לגז, זה אולי חוסך בצריכת הדלק אך מז**ן לך את הראש מנוע,

ההתקנה עולה כמה אלפים טובים ויקח זמן עד שתכסה אותה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא כל מנוע מתאים לגז, בכל הרכבים צריך לבדוק מול היבואן או היצרן אם המנוע הזה מתאים להסבה לגז,

ודבר שני, מנוע שעובד על גז לא יותר חסכוני מהבזנין אולי קצת אבל לא כזה משמעותי, העניין שהמחיר של הגז היום עדיין יחסית זול לבנזין או סולר אז ככה אתה תתחיל לחסוך,

לכן אם אתה לא נוסע הרבה לא משנה באיזה רכב אז לא כדאי לעשות הסבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, רכב שהוסב לגז תמיד יצרוך יותר מבנזין !

עכשיו להתייחס לסופה וגז:

נתחיל שסופה זה לא רכב שנועד כדי לחסוך כסף, בשום היבט שלא תביטו עליו (לחצתי ברמזור ביחד עם חבר, כשאני יודע שהרכב שלי חזק יותר אבל היה משעמם, שברתי סרן אחורי ויצאתי בנזק 5אלף, יש לציין שנסעתי עם סרן מרותך ומכאן הצרה הגדולה), לאותו חבר שאיתו השתוללתי, הייתה סופה מוסבת לגז, אשר הוסבה אצל עידן הגז בחולון, האוטו האכיל אותנו מירורים שונים ומשונים, החלפת כל חיישן אפשרי כולל מחשב מנוע, ועדיין היה חרא, למרות שהרכב היה בנוי ומושקע ברמה מאוד גבוהה, לעומת זאת הסופה שלי הייתה סטוק ודי שבורה ואנוסה, אך מעולם לא היו לי תקלות מנוע כלשהן ולו הקטנה ביותר, ככה שלעניות דעתי אין טעם בהסבת סןפה לגז.

מה גם שלא בריא לאנוס את הרכב בנסיעה על גז, היות והדלק משמן ומקרר שסתומים בניגוד שהגז לא, וככה מצאנו את עצמינו נוסעים עם גז בכביש ובנזין בשטח כדי לנסות לשמור, עד שהתייאשנו וויתרנו על הרכב.

הוספתי תמונות מזכרת מהסופות שלי, הלבן/כתום הארוך - אותו הרכב, כשהגיע אליי ולאחר השיפוצ (הכל נעשה לבד בבית), הלוואי והיה לי הממון להמשיך להחזיק, אין יותר כיף מסופה !

396072_10150486993589722_803349721_8285137_291862416_n.jpg

2012-06-16 09.54.18.jpg

2012-08-19 19.16.03.jpg

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שיגעתם את הבן אדם. חבל שאנשים שלא מבינים רושמים.

הסבת סופה לגז זה דבר מאוד מוצלח! צריכת הדלק נשמרת בצורה טובה, וזה עובד נהדר! בנוסף לכך, מי שגם מטייל עם הסופה שלו ולא רק עושה סיבובים בדיונות ליד הבית, יהנה מטווח נסיעה אדיר ללא צורך בתדלוק! אני נוסע על גז בעצמי (וגם עושה הסבות לגז), ונהנה מכל רגע. מצחיק שהרכב שלי הכי חסכוני מכל רכבי השטח שאני מטייל איתם כולל סוזוקים ודיזלים למיניהם (מבחינת שקל לקילומטר).

הסבתי כבר כמה סופות לגז, וחלקן כבר הוסבו לפני כמה שנים, ללא שום תקלה אחת! כולם מרוצים ללא יוצא מן הכלל.

כמובן, שכמו בכל דבר, יש עבודה טובה ויש עבודה גרועה, שרק תגרום לסבל. ופה נמצא כל ההבדל.

• תוכן חדש...