Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ממכם עבר טסט ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה איתך, כולו פוזה! מנסיון..האטוס לא זז.הוא ויתר על שיפורי מנוע כי זה לא אמין.

מה שכן, בנצי מהפורום מתכוון לתת למישקה מ-אור עקיבא לטפל לו קצת בסוויפט... :twisted:

למי שלא יודע, מישקה תותח עם רכבים יוצאי דופן, לו בעצמו יש סוויפט די מטורפת עם איזה 150 סוסים... :puzzled:

ואנקדוטה קטנה על מישקה: בכל פעם שהוא יוצא לנהיגה ספורטיבית ברכב הוא שם קסדת אופנוען! הסיבה לכך היא שפעם, בצעירותו, באחד הסיבובים ליד ירושלים הוא התהפך עם רום כרמל משופרת עם מנוע קוזי והוא אמנם יצא ללא פגע אבל חבר טוב שלו נפצע בראש וקיבל זעזוע מח לא קטן...

לא יודע מה בדיוק נסגר עם החבר אחרי טיפולים, בכל אופן מאז מישקה שם קסדה בנהיגות ספורטיביות והאמת שזה הציל אותו פעם אחת כשהוא התהפך עם אופל קדט שהושתל בה מנוע פיירברד..אבל זה כבר סיפור אחר.. :roll:

אתם רציניים עם כל המכוניות המטורפות האלה??? למה לא שמענו עליהם עד היום?????

:mad:

טוב תראה, זה לא דברים שמספרים לכל העולם :wink:

אבל הנה, לפעמים דברים יוצאים החוצה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לקחתי 28 שעורים ובטסט הראשון הבוחן בלם אותי בתמרור עצור שלא ראיתי.

נחשו מה? עברתי את הטסט...

אין לי מושג איך...

8)

אתה בטוח שאתה לא בעל שיער בלונדיני, 2 עופרים בולטים בחושניות ומבט ממיס?

בחברות כמובן...

פורסם
מה איתך, כולו פוזה! מנסיון..האטוס לא זז.הוא ויתר על שיפורי מנוע כי זה לא אמין.

מה שכן, בנצי מהפורום מתכוון לתת למישקה מ-אור עקיבא לטפל לו קצת בסוויפט... :twisted:

למי שלא יודע, מישקה תותח עם רכבים יוצאי דופן, לו בעצמו יש סוויפט די מטורפת עם איזה 150 סוסים... :puzzled:

ואנקדוטה קטנה על מישקה: בכל פעם שהוא יוצא לנהיגה ספורטיבית ברכב הוא שם קסדת אופנוען! הסיבה לכך היא שפעם, בצעירותו, באחד הסיבובים ליד ירושלים הוא התהפך עם רום כרמל משופרת עם מנוע קוזי והוא אמנם יצא ללא פגע אבל חבר טוב שלו נפצע בראש וקיבל זעזוע מח לא קטן...

לא יודע מה בדיוק נסגר עם החבר אחרי טיפולים, בכל אופן מאז מישקה שם קסדה בנהיגות ספורטיביות והאמת שזה הציל אותו פעם אחת כשהוא התהפך עם אופל קדט שהושתל בה מנוע פיירברד..אבל זה כבר סיפור אחר.. :roll:

אתם רציניים עם כל המכוניות המטורפות האלה??? למה לא שמענו עליהם עד היום?????

:mad:

טוב תראה, זה לא דברים שמספרים לכל העולם :wink:

אבל הנה, לפעמים דברים יוצאים החוצה..

כן, מישקה הזה פשוט קרוע, הוא עובד על כמה פרוייקטים מטורפים לחלוטין...

ראית את הפיאט 127 קבריולט עם ה- NOS? פשוט מדהימה.

בנוסף, טנדר פיג'ו 504 שעבר הנמכה והוכנס בו מנוע אחורי מקדימה.....

מישקה הזה, שומדבר לא עוצר אותו.

בדרכי הביתה נכנסה אליו קאיה מנטור עם קיט טורבו וחצאיות, תאווה לעיניים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז זהו שמקדט יש לו טראומה. כמו שכתבתי קודם הוא התהפך פעם עם אחת משופצרת להפליא..מנוע פיירברד 3800 שהוציא אצלו כ-220 סוסים...אבל תנסה, מי יודע.

8)

אלטמן.

פורסם
אז זהו שמקדט יש לו טראומה. כמו שכתבתי קודם הוא התהפך פעם עם אחת משופצרת להפליא..מנוע פיירברד 3800 שהוציא אצלו כ-220 סוסים...אבל תנסה, מי יודע.

8)

כן, אני זוכר את המפלצת הזאת.

הקאדט ההיא היתה חלומו הרטוב של כל ילד באור עקיבא.

גרגורו של מנוע הפיירברד היה מוסיקה לאוזניים.

אגב ,תיקון, זאת לא היתה קאיה מנטור , זאת היתה קאיה פרייד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד עכשיו נכשלתי בשני טסטים:

ראשון: שיקול דעת מוטעה בצומת מרומזר כך רשם הטסטר בטופס הנכשל

(ניסיתי לעבור בירוק מהבהב)

החניית רכב על המרדכה ללא הבחנה (טוב זאת הייתה מדרכה של 3 ס"מ ושמתי לב אליה אבל לא היה בזין שלי לתקן אותה כי גם ככה ידעתי שאני נכשל.)

שני:

הי לי חום 39.5 מעלות באותו יום ולא הייתה אפשרות לדחות את הטסט

אז ניגשתי בכל זאת

נכשלתי על אי מתן זכות קדימה בכיכר (טוב זה לא בדיוק היה ככה אבל בכל זאת כמעט עשיתי תאונה).

טסט שלישי: עוד לא היה. יתרחש בשבועים שלושה הקרובים. כולי תקווה שלא אלחץ ואשים לב לכל פרט קטן שמתרחש בכביש. מי יתן ואצטרף למעגל מסובבי ההגאים (אולי איזה טסטר נחמד). ואמרו אמן

חלומות פזומט לכולכם

פורסם

8)

כן, אני זוכר את המפלצת הזאת.

הקאדט ההיא היתה חלומו הרטוב של כל ילד באור עקיבא.

גרגורו של מנוע הפיירברד היה מוסיקה לאוזניים.

אגב ,תיקון, זאת לא היתה קאיה מנטור , זאת היתה קאיה פרייד.

אכן, ייחודו של מישקה הוא שהוא מתעסק עם מכוניות שאף אחד לא חולם לשפר, מכוניות שלא נהוג לשפר, ובעזרת ידי הזהב שלו הוא מוכיח לאנשים שזה אפשרי!

לדעתי האישית, מישקה הוא המשפר החשוב והמוכשר ביותר בארץ, בלי לפגוע בכבודם של אלי חן, מומי, גיא וקומבני.

אלטמן.

פורסם

סקופ!

אני הרוג מעייפות ולא רואה ממטר, אז סליחה אם זה לא שנון או מצחיק אלה רק עובדות מדוייקות כמה שעות אחרי, כשהמידע עוד טרי. הכל מתחיל בבית שלי בסביבות 6 בערב. אני ואבי מחכים למיקי. (תודה לתומר, ולגיליון מספר 7 של רכב)

האמת שאני לא בטוח אם מותר לי לספר לכם את זה, מיקי התארח אצלנו היום בבית הוא ואבי עבדו קצת על הפרוייקט, כל מיני פיצפקס קטנים

בקיצור, בזמן ארוחת הערב הוא הזמין אותנו לראות משהו שעכשיו אצלו בבניה, כל פעם שהוא מזמין אותנו יש משהו מדהים חדש אבל חשבתי שהפעם אני לא אוכל להיות מופתע עוד, תוך 20 דקות היינו אצלו בגראג'..... ולא פחות ממדהים!!!!

סובארו ישנה של לפני שנות ה-80 (פשע/רקס), עומדת לה בגראג', בעלת הרדטופ חשמלי שנפתח תוך 25 שניות (הוא הבטיח לי תמונות, אעלה אותן כשיהיה אפשר), רודסטר מדהימה

מנוע מרכזי V6 2.5 של אלפא שהותאם בדיוק - באדיבות המושבים האחוריים (כל החלק האחורי נסגר לטובת יחידת הנעה מושלמת וכלוב התהפכות), כולל טורבו T5, מישקה מעריך אותו בכ-270 סוסים אציליים, ושלא תחשבו שנגמר

יחידת הנעה קדמית נוספת של XT טורבו, ההתאמה בין עבודת המנועים תהיה מסובכת להחריד - אבל האוטו יהיה מטורף תחשבו מזה תוך 25 שניות זה הופך מגרוטאה לרודסטר

בנוסף לכל בלמים של 911 מוסיפים נופך לחגיגה, עם צמיגים רחבים מ-א-ו-ד מאחורה (315/30/18 כמו של GT2, ומקדימה 245/35/17)

הרכב מ-ד-ה-י-ם

מישקה הבטיח שעוד כחודש לערך הוא יגיע איתו למפגש באיילון

אבי כל כך התלהב מהפרוייקט שהוא שוקל לעשות משהו דומה ל-104..... נקווה שיבצע ולא רק ידבר

הרגע חזרתי ממישקה.... פשוט מדהים ישבתי על האוטו שעות!

אני לא חושב שאצליח לישון אבל לילה טוב!

יובל.

פורסם

פאק יו!!!!

מחר אני מתקשר אליו!!

אני חייב לראות את זה!!!

אח, הבן אדם קוסם, חבל על הזמן, איזה דברים הוא בונה.. :p

אלטמן.

פורסם

התעוררתי לפני כמה דקות לצורך טיסת עסקים לבודפשט,

לא העלתי בדעתי שאנשים מחוברים בשעות כאלה

בכל אופן, לתומי חשבתי שהפרוייקט המדובר סודי בהחלט, אבל עכשיו אפשר לפתוח את הפה

יחידת ההנעה האחורית מדהימה (כ-190 כ"ס ללא הגדשה!! אחרי הגדשה כמעט 100 יותר)

היחידה הקדמית מגיעה לכ-170 בערך, אבל רוב הדגש פה הושם על האחורית

הרכב הולך להיות Masterpiece רציני, מדהים פשוט

אגב יובל, שכחת לציין שההתאמה המסובכת בין עבודת המנועים והגירים תעשה תוך תמיכת מומחי תוכנה בעלי שם מחברת סופרצי'פס העולמית

מ-ד-ה-י-ם

נ.ב. אני מקווה שאחזור מטיסתי כבר יום שישי ואוכל להגיע לר"ג

פורסם

שלום גרג. זוכר אותי? הבחור עם החיפושית האדומה.

הקיצר, מקווה באמת שתגיע ביום שישי. אני דורש סיבוב על ה-75!! :)

אלטמן.

• תוכן חדש...