Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטוניה כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או בקיצור, רוני הצליח לצאת לכמה דרינקים עם אשת הנשיא, משם - תקרית דיפלומטית. תראו איך ש Z אחת קטנה הופכת בחור ישראלי מחנון חובב צרפתיות לפלייבוי חובב מסיבות.

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם גידלתי זקן והתחלתי לדבר צוחפתית. :-P

האמת, די משעשע אותי שה"חדשות" האלו הגיעו עד לכאן. לפחות זה שינוי מהחדשות הרגילות שלהם ("מחר יהיה קר" ו"דוב נצפה משוטט בפרברי טאלין. אנא הישארו בבתים".)

ובכל מקרה, אני מעדיף אותן קצת יותר צעירות (ויש שיגידו - יותר מדי...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה בשביל לתת לכם עוד זווית על האסטונים (לא על האסטוניות :-P ).

בזמן האחרון אני משתתף בראיונות עבודה לתפקיד מסוים אצלנו והמועמדים נעים בין "די מוזר" ל"ממש ממש הזוי".

בהתחלה חשבתי שאלו בעיות שפה (הרי אנחנו מדברים אנגלית בראיון) אבל זה לא באמת זה. כששואלים אותם שאלות הם מאוד נסגרים ולוקח להם המון זמן לענות. גם כשהם עונים, זה מרגיש כאילו הם לא באמת מבינים מה אתה רוצה מהם ולמה בכלל שאלת את זה. יותר מדי פעמים המצב כל כך לא נעים שאני פשוט מרגיש צורך להתחיל לדבר במקומם, כי אחרת אנחנו נשב בשקט במשך דקה בלי להוציא מילה.

הכי גרוע היה מישהו שעשה פרצופים נוראיים למשמע כל שאלה, סוג של פרצוף מתאמץ ומזועזע בו זמנית. רגע, בעצם הכי גרועים אלו המועמדים ששוכחים להתקלח (וכן, יש כאלה...).

בנוסף, הנה דוגמא קלאסית: רויאן אצלנו בחור אסטוני שעובד כרגע בחברה אחרת ומרוויח X יורו. הוא היה לא רע וכיוון שהשכר אצלנו יותר גבוה ורצינו לקחת אותו, הוצע לו סביב Y יורו לחודש ל-3 חודשים הראשונים ואז העלאה ל-Z. אחרי כמה ימים הוא חזר בטלפון ואמר שהוא דיבר עם הבוס שלו שהשווה לו את התנאים, ולכן הוא נשאר במקום העבודה הקודם. אוקיי.

זמן מה לאחר מכן קפץ השם שלו לאחד המנהלים אצלנו והוא התקשר לשאול מה קורה. מסתבר שהבחור עדיין עובד באותה חברה ושהוא לא קיבל שום העלאת שכר. הסיבה האמיתית שהוא אמר לנו לא היא כי הוא פחד לעשות שינוי. בחברה הנוכחית שלו הוא נחשב תותח, ואצלנו הוא יצטרך להתמודד עם טכנולוגיה חדשה ומעמד שונה. אז הוא פשוט ויתר...

אני יכול להבין דבר כזה אם מוצע לבנאדם עוד 10-20 אחוז מעל השכר הנוכחי שלו, אבל פה אנחנו מדברים על שדרוג ענק ברמת החיים - 75% יותר שכר!

הזויים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא אני יכול להבין אותו. הוא חי לא רע עם ה X יורו שלו, למה לו להיות סנג'ר זוטר, להתחיל את הכל מהתחלה בשביל כסף שהוא תכל'ס לא צריך ?

לא הכל כסף בחיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא הכול כסף בחיים, אבל התמודדות עם דברים חדשים / טכנולוגיות חדשות בחיים זאת זכות. אולי מטרה בחיים.

גם הזדמנות כספית וגם הזדמנות ללמוד דבר חדש? הלו, זה רדיו?!

קיימת התאמה מושלמת בין היותר-טובים לבין אלה ששמחים-ללמוד-דברים-חדשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש הרבה אנשים שפוחדים משינוי. יש הרבה אנשים שמעדיפים לעשות את אותו דבר כל יום כל היום עד הפנסיה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עכשיו אני מתחיל להבין למה זו אחת המדינות הכי מתקדמות בתחום שירותי האינטרנט (הראשונה - ונראה לי שהיחידה עד כה - שהצבעה בבחירות נערכת ברשת) - הם פשוט לא מתלהבים לצאת מהבית ולפגוש אנשים אחרים.

עם של אינטרוברטים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא כולם שואפים למעלה.במיוחד אם זה כרוך בירידה מסוימת לצורך השגת דברים חדשים.

אישית, מאוד קשה לי לקבל אנשים שלא מתקדמים, שאין להם שאיפות ולא רצון לשאוף מעלה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מעניין, יצא לי להכיר כמה סרבני שיפור כאלו גם בארץ, אבל הם לא מייצגים כנראה את הממוצע.

מצד שני, בארץ מישהו שראיינתי פעם תקע גרעפס לכיוון שלי במהלך הראיון. גם זה קורה..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

חלקכם עושים שיקולים קרים ולא מבינים למה הבחור לא קפץ על ההזדמנות לשדרוג שכרו.

יכולות להיות מגוון סיבות למה הוא יוותר על ההצעה המפתה:

1.התחיל לעבוד אצל רוני, אחרי חצי שנה פוטר כי הוא לא מתאים או התפטר כי העבודה לא מתאימה לו?

2.תעדוף צרכים שונה, תחושת הבטחון שהוא שואב מעיסוק במשהו שמוכר לו עדיפה על למידת משהו חדש והשתכרות גבוהה.

3.מסתפק במה שיש לו ולא מחפש הרפתקאות חדשות.

אני בטוח שגם לחלקכם היו במהלך השנים הצעות עבודה מפתות שמסיבות כאלה ואחרות החלטתם לוותר עליהן.

אני וויתרתי על הצעת עבודה שתיאורטית היתה משדרגת את שכרי בכמעט 550% (כן, חמש מאות וחמישים אחוז), עבודה חוקית אגב, לכל אחד הסיבות שלו.

אגב, שוק מבקשי העבודה בארץ די סביר, יש בארץ מודעות יחסית גבוהה לחשיבות מקום העבודה ויש רצון להתקדם בתוך אירגונים.

אני מחפש עובדים חדשים כבר חודשים ארוכים ומאוד קשה למצוא, ההונג קונגי הממוצע רואה לנגד עיניו רק את השכר החודשי ולא יהסס לשנות מקום עבודה כי הציעו לו שדרוג שכר של 10-15%.

זה מוביל לקורות חיים מתסכלים במיוחד (מהראייה שלי כמעסיק)- חבר'ה שלעיתים מחליפים 7-10 מקומות עבודה על פני 4-5 שנים, פה עבדו 3 חודשים, פה חודש, שם חצי שנה.

אני רואה קורות חיים כאלה ואוטומטית זורק אותם לפח, לא מתאים לי להשקיע כסף במישהו כדי שאחרי חצי שנה הוא יעזוב.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - ברור שקשה לנתח מאחורי מקלדת. :-)

אבל עדיין, זה לא שיפור של 15 אחוז (גם אני הייתי כנראה נשאר בעבודה הקודמת)

וזאת לא קפיצה לתפקיד אחר לגמרי.

נו, שיהיה.

מה שבטוח, X יורו זה כנראה השכר הנכון לעובד כזה. אין פה גזל / הלנת שכר כשהעובד מרוצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עכשיו אני מתחיל להבין למה זו אחת המדינות הכי מתקדמות בתחום שירותי האינטרנט (הראשונה - ונראה לי שהיחידה עד כה - שהצבעה בבחירות נערכת ברשת) - הם פשוט לא מתלהבים לצאת מהבית ולפגוש אנשים אחרים.

עם של אינטרוברטים.

נשמע מקום כלבבי.

אגב, sronis, מה העבודה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...