Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטוניה כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שככה זה נקרא ברוסית? גוגל מתרגם את זה ל-thugs.

ובקשר לבחורות - מצאתי כבר כמה שלא עניין אותן כסף. הלפלנדית למשל מאוד אוהבת את הבימר. אפילו נתתי לה אותה פעם ליומיים (והיא חטפה פלאש ממצלמה שעלה לה 24 יורו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שזה מסוג המילים שאפשר לייחס להן יותר ממשמעות אחת.

שורש המילה maroz - כפור,

המשמעות הישירה שזה בנאדם קפוא, שלא מגיב.

לגבי תרגום thugs אני יכול לחשוב על מילים אחרות לתאר בריון ברוסית.

פורסם

מעניין אם יש לזה כינוי באסטונית. ואם קוראים לזה פשוט "אסטוני" :-D

היה יכול לעזור לי ללמוד רוסית. אני שומע את השפה המון מסביבי. הבעיה היא שזה בדיוק מה שגורם לי לא לרצות ללמוד רוסית - ממש לא סובל את השפה. הכי גרוע כשבחורות מדברות אותה. הן נשמעות כועסות...

ולא שאסטונית יותר טובה. היא נשמעת אחרת לגמרי, אבל זו שפה לא זורמת ומלאה בעצירות וצלילים צורמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אצל הרוסים יש סטיגמה ברורה מה זה אסטוני, איטי וחסר יכולת להחליט.

באמת שלא חסר בדיחות עליהם ברוסית, תשאל את הקולגות.

פורסם

"... кирпич медленно плыл вниз, рассекая плотный таллиннский воздух"

זו בערך התפיסה של הרוסים לגבי אסטוניה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אסטוני מוחצן? את זה אני חייב לראות :-D

אסטוני שמדבר עם זרים הוא מוחצן. זאת אומרת, יחסית לאסטוני.

בנוגע לשפות - עזוב, תישאר עם האנגלית. זו נבלה וזו טריפה, שתי השפות קשות ללמידה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ובעברית?

בתרגום חופשי ועילג שלי:

לבנה שוקעת לאט, חותכת את אוויר הדחוס של טאלין. אין לי מושג מה המשמעות של זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתרגום חופשי ועילג שלי:

לבנה שוקעת לאט, חותכת את אוויר הדחוס של טאלין. אין לי מושג מה המשמעות של זה.

שהכל שם כל כך סמיך ואיטי שאפילו לבנה לא יכולה לפול בקצב סביר.

פורסם

משפט יפה. אני אנסה להגיד אותו לרוסים בעבודה (תוך כדי שבירת שיניים מסיבית, אני מניח). לפי גוגל טרנסלייט מבטאים את זה ככה:

kirpich medlenno plyl vniz, rassekaya plotnyy tallinnskiy vozdukh

הגיוני? :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

seems legit הטרנסליט,

גרוע כשבחורות מדברות אותה. הן נשמעות כועסות...

תצא עם גרמנייה :).

האמת לדעתי חוסר ידיעה של שפה הוא גם חלק תורם לשנאה כלפיה כאשר אתה שומע אותה יום יום, לך על זה אין לך מה להפסיד ,אתה כבר שנה וחצי שם כבר יכלת לדבר שוטף בפרק זמן הזה,גם אם תחזור לארץ זה יהיה שימושי :lol:

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

היום שמעתי את הקולגה הרוסית שלי מדברת עם הקולגה האוקראינית שלנו בטלפון במשך רבע שעה ואני מצטער - לא. אין שום סיכוי שאני לומד את השפה הזאת. קח את הבחורה הכי פצצה בעולם ושמע אותה מדברת רוסית, ואז תדבר (אולי אם אתה רוסי זה דווקא עושה לך את זה. הלפלנדית שלי למשל טוענת שרוסית היא שפה הרבה יותר יפה מאסטונית. אני לא שומע את זה ב-כ-ל-ל).

לצורך הוכחה, הנה

, בגרסה המקורית שלו. מומלץ לראות את כל הסרטון ולהתרשם במיוחד מהשמאלית (למרות, ואולי בגלל הרווח בשיניים), ואז להגיע ל-40 שניות האחרונות ולשמוע אותה מדברת... ועכשיו תדמיינו אותה עוד 10 שנים.

בלי קשר, אם אנחנו כבר בשפות. אחד הדברים שאני הכי אוהב במגורים במדינה זרה כשיש איתך עוד ישראלים זה האפשרות לדבר בעברית בקול רם בלי לשים ז&ן על מי שמסביבך (כמובן, יש מדינות שבהן הסיכוי שישראלים ישמעו אותך גדול יותר. אסטוניה היא לא מדינה כזאת...). ואני אסביר למה אני מתכוון עם דוגמא: היום היינו ארבעה ישראלים בקולנוע. לא הייתה לנו שום בעיה לדבר בקול רם על כמה שהבחור שלפנינו מסריח, על כמה הבחורה מימין פצצה, על כמה האסטונים דבילים ושלל יציאות כאלו ואחרות. אני רק צריך להיזהר לא לצאת באיזו יציאה לא במקום כשאני מגיע לביקור בארץ. כל כך התרגלתי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...